Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha ok Meggs no dobrze jak juz zna prawde to trudno
Oby Cie tylko nie stresowała ,ze cos nie tak na podstawie @
Ale jak nie stresuje to okMeggs lubi tę wiadomość
-
A ja mam straszna schize czy mi tam cos rosnie czy nie.
Jeny ten czas do owu jest dla mnie najgorzy.Wiem,ze jak do soboty nic sie nie wybije to juz po ptokach
Nie wiem czy bede miala siły na dalsze starania
Dobrze ,ze od jutra sie remont u mnie zaczyna ,bo przynajmniej bede miala wkurwa na cos innego ... -
Monia, super wieści 😊 Na następnej wizycie zobaczycie wszyscy maluszka.
Moje małe ruchliwe, pani doktor skwitowała tylko, że "dorodne", coś tam pomierzyła, ale myśli, że się na tym nie znam, więc nic mi nawet nie mówiła. Bardzo słabo było widać, sprzęt taki sobie i pewnie to łożysko zakłóca, tak jak mnie ostrzegała ta inna lekarka. Następna wizyta 23. a 26. połówkowe w innym gabinecie, więc wtedy liczę na jakąś sweetfocie. 😊sunshine03, madziorek86, Biegającą-mama, Meggs, blair., Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wchodze, a tu takie wiesci!!!
Monia - dzidzia zdrowa, cudownie 😍
Meggs - przylaczam sie do kopniakow! I gratuluje, jestes mama kropeczka 🌸Meggs lubi tę wiadomość
-
Tęczowa - ginka tez tak mówiła, ze ten zarodek to pewnie juz tam jest , tylko na usg jeszcze nie widoczny. Także nie schizuje , albo sie postaram przynajmniej 😊 a jak Twoje owulaki?
Beti słoneczko pęcherzyki rosna na pewno! Zobaczysz ze w sobote już bedzie piekny pęcherzyk w sam raz na zastrzyk! I polecam remonty - ja w remontowe cykle zaszlam dwukrotnie 😊
Lami jak dorodne to najwazniejsze😊 ale jestes nam wina fote kropka 😊
Nikodemka juz po owu? 😏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 17:04
Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84386f3b08ed.jpg
Moj dzidziolek:)
Jeszcze info dodatkowe
Serce 152 ud \ min
NT 1.6 mm
Lozysko tylna sciana.alex0806, Beti82, Meggs, przedszkolanka:), madziorek86, Ani0nka, Słoneczko12, Nikodemka, blair., Pestkaa, Biegającą-mama, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac03ea65c293.jpg
Mój 3cm mężczyzna 😁❤️ Długi po tatusiu, doktor powiedział, bo o jeden dzień starszy jest 😁😍tęczova, Lami, Beti82, Słoneczko12, Nikodemka, Meggs, alex0806, madziorek86, blair., Pestkaa, Biegającą-mama, sunshine03, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość
-
Monia tak powiedział ale się śmiał wiec ja w to nie wierzę, też mogę sobie wróżyć ze to chłopiec będzie ale coś czuję, że to właśnie chłopak 😊😊
XxMoniaXx, Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Anionka ale wypas fota
Chciałas chyba chłopca nie?Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny, ale Wam zazdroszcze...
Nie jestem sobie w stanie wyobrazic jakie to piekne uczucie.
Meggs - obstawiam, ze juz po, bo rano czulam dosc mocny bol. Sprawdze jutrzejsza temperature. Niestety dzis chyba nici ze staran... Posprzeczalam sie z mezem o to, ze nie mamy czasu dla siebie i rozladowuje na mnie swoj stres zwiazany z praca. Na koniec oznajmil mi, ze wroci poznym wieczorem, watpie czy bedzie mial sile nawet jak sie pogodzimy.
Monia, Anionka - pieknosci ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 18:15
-
Monia mialas wyczucie- wparuje tu z impetem😀
Wiec tak,jest maluszek -całe 7.03 cm.(czyli teoretycznie 4 dni starszy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c85e320d5758.jpg
Serduszko 157bpm
NT 1.31
Nosek jest
Kregoslupek,naczynia,zarys główki prawidlowe.
Żołądek jest,serducho na swoim miejscu,dwie rączki,dwie nóźki- wszystko jest dobrze,dr nie zauważył nieprawidłowosciz pappy tym razem zrezygnowałam. Ja wg.wagi położnej znowu schudłam(sporo) ale nie wierze w to bo byłam głodna ;p
Usg mialam przez brzuch i jak tylko dr przyłożył głowice to powiedzial" o jaki grzeczny maluszek,od razu pokazał to co chcialem zobaczyc "
No i nieoficjalnie ,aleeee...pokazal mi jajka.. wszystko wskazuje na SYNKA!!! Do tej pory nie otrząsnęlam sie!😀😍madziorek86, Ani0nka, XxMoniaXx, Meggs, blair., Lami, Nona, tęczova, Julia93, Szczęściara, Pestkaa, alex0806, Beti82, Nikodemka, Biegającą-mama, Słoneczko123, sunshine03, Arashe, moyeu lubią tę wiadomość