Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko albo 1 albo 2 nie wiem kiedy owu była.
Tak myślałam że to Meggs tylko nie byłam pewna. Możesz brać wszystko z prenatal plus wszystkie sposoby domowe. Płukanie woda z solą powinno pomóc. Dzialaj szybko żeby nie rozwinęło się bardziej.
Edit przedszkolanka uprzedziła mnie 😂 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 16:03
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:13
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julia93 wrote:Alex, a mięsa Ci nie zabroniła? To dla niej typowe. Ja już w ciąży pojechałam do Strzelec skonsultować się z panią ordynator z położnictwa. Mój prowadzący mnie tam wysłał i nie żałuję. Pani Specjalizuje się w ciężkich przypadkach, bardzo mądra a przede wszystkim przekochana kobieta. W każdej następnej ewentualnej ciąży zastanawiać się nie będę. Dużo bardziej kompetentna niż dr K. Polecam. Ja też biorę sterydy i właśnie jestem na etapie odstawiania. Ale to dopiero ta dr w Strzelcach mi zleciła encorton. Królik stwierdziła że to niepotrzebne.
Na razie pójdę do niej znowu, a później jak odstawię to oleję. Bo mój gin ogarnia wszystko.
Mięsa mi też zabroniła, ewentualnie "ptaki" jak to ujęła". Ale dietetyczkę mam fajną i ulożyła mi dietę pod choroby, uwzględniając różne mięso. Tylko teraz już się tego nie trzymam, bo faktycznie miałabym problem z jedzeniem. Np. chleb bezglutenowy to mi już wyłazi bokiem normalnie, wolę sobie IG z ziarnami kupić i zjeść ze smakiem. A na słodkie też sobie od czasu do czasu pozwolę, bo od ok 2 tygodni mam ochotę. Ostatnio na tej diecie bez cukrowej miałam glukozę poniżej normy i źle się czułam.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jesteśmy! po powrocie do domu tak mi opadł stres i emocje, że po prostu padłam i zasnęłam... Dzieciątko zdrowe, ruchliwe, wszystko ma na swoim miejscu. Pan doktor po kilka razy sprawdzał te same parametry, wszystko mu się podobało, a na sam koniec powiedział, że nie ma się do czego przyczepić 😊 Kruszyna rośnie jak szalona, ma już 7,2 cm
no i.... powiedział, że na 95% chłopczyk!!! 💙
(nie przestraszcie się dziury w głowie, tak ucina łepek usg, a ja od razu co on ma taką głowę 😳 to doktor miał ze mnie ubaw 😜)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 16:45
sunshine03, Szczęściara, XxMoniaXx, alex0806, Słoneczko123, Meggs, madziorek86, Beti82, tęczova, Ani0nka, przedszkolanka:), Julia93, Biegającą-mama, blair., Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pestko super
teraz mozesz sie cieszyc ciaza
Ja wlasnie robie pierwsze zakupy dla maluszkaw pierwszej ciazy po prenatalnych co miesiac cos kupowałam. W 22 mialam wszystko o bylam wdzieczna ze nie musze juz latac
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Pestko ale super fotka!
Gratulacje siuraska
Faktycznie, chyba przewagę chłopców mamy
Ja dzisiaj dostałam pierwszą wypłatę na L4 ciążowym i powiem wam, że wcale tak pięknie nie jest. Liczą średnią z 12 miesięcy, ucinają wszelkie L4 (a ja w czerwcu po poronieniu byłam miesiąc na L4 80%). I wyszło mi mniej niż podstawyZła jestem, no ale nic nie poradzę. Dodatkowo byłam pewna, że liczą łącznie z weekendami, ale się przeliczyłam. Koleżance liczą z weekendami, ale na karcie nauczyciela ;/
Pestkaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs wrote:Wooow Pestka super chłopak 😊 trzeba dziewczyny panny naprodukować żeby chłopaki mieli o kogo sie bic w przyszłości 😋
Alex powiedz masz dodatnie ANA ze bierzesz encorton?
U mnie rośnie Laura, mam nadzieję że jej nic między nogami dyndać nie będzie, bo matka się już nastawiła na małą księżniczkęJak mówiłam, że dziecka w róż nie będę ubierać, tak mam pół szafy teraz cukierkowe
Meggs mam Hashimoto (a to przeciwciała) i dodatnie ANA 1. Dwójki i trójki nie zdążyłam zrobić, bo zaszłam w ciążę, a później to już więcej badań "specjalistycznych" nie ogarniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 17:12
Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pestkaa wrote:Nikodemko czekamy na Twoją Nelę :* Beti i Nona z tego co pamiętam też nadrobią dziewczynami
haha
tęczova lubi tę wiadomość