Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie bylam nigdy
Teczova, ile godzin i czym jechalas z Warszawy? Moze i my zaplanujemy sobie jakis weekend w maju...
Mam nadzieje, ze tak bedzie, bo ja juz jestem na wykonczeniu. Bardzo chcialabym o tym nie myslec, ale moj instynkt macierzynski jest na granicy wybuchu. Twoje objawy wygladaja obiecujaco ;>
Sloneczko - sprobuje sie dostac do kogokolwiek na czwartek... U mojej lekarki nie ma szas -
Ja w tym roku postanowiłam że zabiore męża na weekend do Wrocławia , pokazać mu moje studenckie miasto które uwielbiam ❤ bo mąż nigdy nie był a my też wybieramy sie juz od 3 lat... w ogóle to w Polsce sa tylko 3 miejsca w których mogłabym mieszkać... Warszawa, Wrocław i Trójmiasto 😍
Pięknego dnia dziewczyny! Za oknem piękny wiosenny poranek! Niech to będzie dobry dzień! 😊Słoneczko123, tęczova, Beti82, Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:14
przedszkolanka:), Lami, Wik89, Pestkaa, Słoneczko123, blair., Biegającą-mama, Magda - mbc, madziorek86, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova - wow! Ja tez sie jaram Twoja temperatura. Mam nadzieje, ze to jest to!
Martwie sie troche o siebie... Obudzil mnie tak silny bol brzucha, ze az sie zwijalam. Nie owulacyjny, tylko okresowy. -
Zastrzyki zrobione-łatwizna
Gdyby ktoras kiedys potrzebowała porade jak postepowac z pregnylem to jestem do usług
Tylko kuzwa temp mam dzisiaj zaburzoną bo wczoraj popilismy.Kiedys wcale to nie wpływalo a teraz od tamtego tygodnia widze,ze wpływa niestety a szkoda bo dzisiejszy pomiar potrzebny.
Teraz mnie czeka 14 dni bez testowania hahah
To jest beznadziejne w tych zastrzykach
Tęczova pięknie po owu juz jestes.To teraz odliczamy
Słoneczko jutro zdajesz relacje
Nikodemko a jak Twoja temp?
Wik89, Lami, Biegającą-mama, alex0806 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:14
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Mmm Wroclaw ekstra, bardzo mi sie podobal! I tam jest zawsze cieplej niz w Warszawie
Teczova Sloneczko no to jutro testujecie! Kciuki
Nikodemko a Ty jak, jak temp? Wiem co czujesz z rodzinnymi spotkaniami i pytaniami my wlasnie za chwile jedziemy do dalszej rodziny na obiad i bedzie tak samo jestem pewna.. zreszta nawet jesli nie bedzie pytan to patrzenie na wszystkie maluchy z rodzicami i tak nie jest dla mnie latweale musimy myslec tak jak dziewczyny piszą!
Beti i jak tam udalo sie ??
Edit: Beti, Nikodemko, moje pytania nie na czasie, zanim tego posta wreszcie wystukalam to juz zdazylyscie napisacWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 09:33
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:16
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Tęczova, mam nadzieję że moj ukochany Wrocław przyniósł Wam w prezencie małego Krasnala 😇
Beti, może bedziesz dorabiac jako pielęgniarka 😂
Przedszkolanko, jest tyle pięknych spokojnych dzielnic że szybko byś zmieniła zdanie
A w ogóle to przeglądałam wczoraj instagrama i trafilam na kilka z Was, Beti jestem w Tobie zakochana, mam nadzieję że z tych zastrzyków będzie bejbik i to najlepiej córka, mój Szymon n staje pierwszy w kolejce 😍😍😍😍😂tęczova, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Teczova, kochana kciuki mocno zaciśnięte!!! Super temperatura! 😊
Fajnie, że macie takie dobre wrażenia związane z Wrocławiem. Jak trzy lata temu kupowałam mieszkanko, to ze względów finansowych padło na obrzeża, mieszkam 2 km za granicami. I po tych trzech latach powiem Wam, że jak poza pracą wpadam wieczorem na rynek, albo jakieś centra to już ludzie mnie męczą. Wcześniej tego nie miałam, jak było tak na co dzień.
Beti, zastrzyk zdobiony?
Wczoraj tak wywaliło mi brzuch na ciążowy, a nie oponkowo, że aż miło było popatrzeć. Teraz się zmniejszył znowu. W środę jakde do koleżanki, ma detektor, to poszukam mojego małego serdusia.
Hahaha, Wiki, też się spóźniłam z pytaniami. Zdążyły naprodukować już 😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 09:38
tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
tęczova wrote:Beti Kochana, po owu zdecydowanie i to tak z 10-13 dni, dobrze bo do odliczania został już tylko 1 dzień!
jak będę potrzebowała zastrzyku to zgłoszę się do dr Beti!
O ktorej bedziesz sikac?tęczova lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Tęczova, mam nadzieję że moj ukochany Wrocław przyniósł Wam w prezencie małego Krasnala 😇
Beti, może bedziesz dorabiac jako pielęgniarka 😂
Przedszkolanko, jest tyle pięknych spokojnych dzielnic że szybko byś zmieniła zdanie
A w ogóle to przeglądałam wczoraj instagrama i trafilam na kilka z Was, Beti jestem w Tobie zakochana, mam nadzieję że z tych zastrzyków będzie bejbik i to najlepiej córka, mój Szymon n staje pierwszy w kolejce 😍😍😍😍😂Wygladasz identycznie jak na avatarku hahaha
Nie wiem ile masz lat ale bardzo mlodo wygladasz dałabym 19 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:16
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”