Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:16
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Anionka juz Cie mam
Piękne makijaze
Ja pierdziele dziewczyny szkoda ,ze takie odleglosci sa miedzy nami
Anionka i Domi by nam makijaze zrobily a Nikodemka fotkiAni0nka lubi tę wiadomość
-
To już mam Was! Nawet Nikodemkę i tak, już wiem, że spokoju Ci nie dam!!!! Przepiękne zdjęcia ten klimat ta estetyka wyczucie gust! No baaajka!!!
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Anionka to Twoje pieski ?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Wow, też jestem pod wrażeniem zdjęć Nikodemki, piękne!
-
Domi_tur wrote:Nikodemko pokaż mi się szybciutko!
Laski, wpędziłyście ciężarną w kompleksy, myszy Wam najlepsze buty zjedzą 😂😂😂
Ja malować niestety nie umiem, mogę zadbać o Twoją buźkę, paznokcie, zrobić permanentne brwi albo wydepilować bikini😂 -
Meggs wrote:Też mam Anionke 😊 mega makijaze woow!
Fajnie by było sobie zlot zorganizować naszej paczki 🤩
Moze we Wrocławiu skoro tak Wam sie podoba
Jakie macie odleglosci do Wrocka?
Mozna by z facetami pojechac i Oni by sobie posiedzieli razem a my osobno hahahWik89 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:16
Beti82, Ani0nka, blair., Magda - mbc, Lami, sunshine03, przedszkolanka:), Szczęściara, Wik89, Słoneczko123, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - o te fioletowe moce 😍
Tak to moje pieski, pisałam Wam ze mam dwie chihuahua 😁❤️blair., tęczova lubią tę wiadomość
-
Mieszkam we Wrocławiu od czasów studiów i jedynym miastem, do którego mogłabym się wyprowadzić, to Gdynia
Ja mieszkam na Karłowicach i teraz szukamy mieszkania, a ja nie wyobrażam sobie mieszkać pod Wrocławiem, chociaż mąż marudzi o szeregówce.
Ja jestem stworzeniem miejskim, muszę mieć blisko do centrum!
Poza tym nie wiem, kto tego będzie doglądał, bo ja nienawidzę prac ogródkowych
Dziewczyny, ja nie wiem jak Wy się szukacie na insta, ale chętnie bym Was znalazła💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dobra, robie coming out
Ja na insta to Chwilografia.
Prosze o zaobserwowanie, bo tez chce Was zobaczyc!
Bardzo mi milo ❤️ Juz kiedys pisalam, ze fajnie by bylo sie spotkac i zrobic grupowa sesje ciazowa
Magda- my z mezem marzylismy o zamieszkaniu w Gdyni i w pewnym momencie rzucilismy wszystko i zamieszkalismy na Morskiej. Co prawda zycie zmusilo Nas, zeby wrocic na mazowsze, ale marzenie zostalo po czesci zrealizowane i byl to cudowny czas
Nie wiem, ktora z Was to Iza, ale mamy takie same kotyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:51
Ani0nka, blair., Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość