Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja oczywiście proponowałabym na spotkanie stolicę, bo jest nas z Warszawy i okolic troszkę, a do tego chyba najbardziej pośrodku - te z krakowa jak i z gdańska i poznania miałyby dobre polaczenie.
Chetnie którąś z Was (z mezem oczywiscie mile widziane) przygarnelabym na nocleg 😋Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Teczova - o te fioletowe moce 😍
Tak to moje pieski, pisałam Wam ze mam dwie chihuahua 😁❤️Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Dobra, robie coming out
Ja na insta to Chwilografia.
Prosze o zaobserwowanie, bo tez chce Was zobaczyc!
Bardzo mi milo ❤️ Juz kiedys pisalam, ze fajnie by bylo sie spotkac i zrobic grupowa sesje ciazowa
Magda- my z mezem marzylismy o zamieszkaniu w Gdyni i w pewnym momencie rzucilismy wszystko i zamieszkalismy na Morskiej. Co prawda zycie zmusilo Nas, zeby wrocic na mazowsze, ale marzenie zostalo po czesci zrealizowane i byl to cudowny czas
Nie wiem, ktora z Was to Iza, ale mamy takie same koty
Zdecydowana wiekszosc z nas ma koty widze hahablair. lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ja oczywiście proponowałabym na spotkanie stolicę, bo jest nas z Warszawy i okolic troszkę, a do tego chyba najbardziej pośrodku - te z krakowa jak i z gdańska i poznania miałyby dobre polaczenie.
Chetnie którąś z Was (z mezem oczywiscie mile widziane) przygarnelabym na nocleg 😋
Ja sie zgłaszam na nocleg ,bede spała z Twoim kotem hahahha
Moj za ta zakochany w pieskach to pojdzie do psa hahaha -
Ale fajnie tak sie poogladac.Magda-mbc gdzie jestes? hahah
-
Lami nie masz insta?Musisz chyba zalozyc hahah
Lami lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Nikodemko, odebrało mi mowę. Nie mieliśmy sesji ślubnej, mój małż obejrzał Twoje zdjęcia i stwierdził że zabieramy Cię nad morze pod koniec kwietnia 😂😍
Wpadłam w kompleksy, idę zjeść lody 😂🍨🍨🍨 -
Domi - bardzo bardzo chetnie ❤️ Ja dosc czesto jestem w Trojmiescie w razie czego
My tez nie mielismy sesji, szewc bez butow chodzi 😂
-
Szczęściara wrote:Beti ja 🤭🤭
-
Dobra, mam Nikodemkę i Meggs i Domi i Beti!
Kogo mi jeszcze brakuje?
Ja mam insta z imienia i nazwiska więc nie chcę tu podawać.
A, no i mam psa nie kota
Nikodemko, ja się chyba do Ciebie na jakąś sesję zapisze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 11:51
Nikodemka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021