Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak,Tak Lami zrobiony.Jestem teraz w ciazy pregnylowej hahah
Ciekawe czy jakos inaczej sie bede czuła.Nowe doswiadczenieDomi_tur, Lami lubią tę wiadomość
-
Temperatura niewiarygodna. Wczoraj tez wypilam kilka drinkow i wstalam o godzine pozniej. Bylo 36,73.
Teczova - mam nawet nadzieje, ze jest tak jak mowisz i przyjdzie okres, a nie ze cos tam jest nie tak...
Przedszkolanko - nie mam lutki...
Za jakis czas zrobie owulaka, tak strasznie bym chciala, zeby zbledl!
Edit: zrobilam sledztwo i tez znalazlam Beti na insta, ale z Ciebie laska ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 09:50
-
Beti82 wrote:Jej Domi dziekuje.Własnie Cie ogladam
Wygladasz identycznie jak na avatarku hahaha
Nie wiem ile masz lat ale bardzo mlodo wygladasz dałabym 19
-
11 tydzien zaczynamy ❤️❤️❤️❤️
tęczova, Słoneczko123, Lami, Pestkaa, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Temperatura niewiarygodna. Wczoraj tez wypilam kilka drinkow i wstalam o godzine pozniej. Bylo 36,73.
Teczova - mam nawet nadzieje, ze jest tak jak mowisz i przyjdzie okres, a nie ze cos tam jest nie tak...
Przedszkolanko - nie mam lutki...
Za jakis czas zrobie owulaka, tak strasznie bym chciala, zeby zbledl!
Edit: zrobilam sledztwo i tez znalazlam Beti na insta, ale z Ciebie laska ❤️
Prosze mi sie ujawnic -
Domi_tur wrote:Buhahaha dzięki Beti, 4dni przed terminem porodu mam 29 urodziny, ale chyba mentalnie jestem stara bo w pracy klientki po 30 pytają czy jesteśmy rowiesniczkami 😂
-
Domi_tur wrote:Buhahaha dzięki Beti, 4dni przed terminem porodu mam 29 urodziny, ale chyba mentalnie jestem stara bo w pracy klientki po 30 pytają czy jesteśmy rowiesniczkami 😂
-
Teczova znajdz mnie u Domi.Komentarz zostawilam pod zdj z brzucholem.Moje profilowe takie samo jak tu.Tylko kliknij cos u mnie,zebym Cie widziala
-
Ani0nka wrote:Ja nie mogę Cię Beti znaleźć na insta 😁
-
Hehehe, ja mam na insta Nikodemke, robi mega piękne zdjęcia 😊
W ogóle proszę sie poujawniać te których nie obserwuje jeszcze!! Koniecznie!
Tęczowa temp masz mega! Nie powiem przebieram już nozkami na jutrzejsze Twoje testowanie 😊
Beti wiedziałam ze zastrzyk ogarniesz bez problemu 😊 my to już same usg byśmy mogły sobie robić haha 😋Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
-
Dobra to podajemy swoje nicki oficjalnie zgoda
?
Aby nie było szukania
Ja mam nick alicjajmakeup 😊Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
Jezu dziewczyny !!!!
Nikodemko Ty masz OGROMNY TALENT.
A jezeli Ja tak mowie to tak własnie jest
Nigdy w zyciu ,zeby Ci nie przyszlo do glowy rezygnowac z fotografowania.
Przeciez Ty powinnas zdjecia do jakis czasopism robic
Szkoda,ze tak daleko mieszkasz bo ja bym na bank była Twoja klientka
PRZEPIEKNA dziewczyna i OGROMNY talent