Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My zawsze mamy grupowe wizytowanie, to sie nazywa grupa wsparcia pelna para!
Ja na zywo jeszcze bociana nie widzialam, ale podlapalam pomysl Sasanki. Wrzucila na kwietniowe forum link do strony gdzie mozna ogladac boćki na żywoPrzed chwila widziałam moment jak bocianowa znosi jajko, to dopiero dobry znak
blair., Cytrynowy sok, tęczova, Słoneczko123, Magda - mbc, przedszkolanka:), Wik89, Ani0nka, Meggs, madziorek86, Arashe, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Monia to ja się dołączam bo tez miałam rodzic 1 lipca
ale wszystko dzieje się po coś, wiec żyje tym co mam teraz
Trzymam kciuki za jutro, a jak się okaże jakiś super koleś to Może nie idź z mężem bo będzie zazdrosny 😂
Nikodemko oby się jutro okazało ze u Ciebie była już ta owulacja i te bóle to ten płyn w zatoce jak u Beti !
Wiki za Ciebie chyba wszystkie najmocniej trzymam kciuki by poszło wszystko sprawnie i bezbolesnie !
I za cała resztę tezWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 21:59
Wik89 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:25
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Aaa, zapomniałam Wam jeszcze napisać, że słyszałam dzisiaj serduszko mojego bąbelka 😊 było pod samym pępkiem, wysoko już zaszedł 😊
Cytrynowy sok, tęczova, Słoneczko123, Magda - mbc, Nikodemka, przedszkolanka:), Wik89, Domi_tur, blair., Ani0nka, Meggs, XxMoniaXx, Biegającą-mama, madziorek86, Beti82, Arashe, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko - relacją z Twojej wizyty jestem bardziej przejęta niż swoją
Także kciuki trzymam
Lami - w takim razie czekam z niecierpliwością
Cytrynowa - sześć to faktycznie sporo hahahjeżeli patrzeć w kontekście przesądów
Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kciuki 🤞 zacisnięte. Dzisiaj pierwszy dzień nowiu księżyca, najlepszy czas na wszystkie działania, "nowy początek" 😁
Tęczowa co z Twoją @? Przyszła czy odpuściła? Bo tu też mocno trzymam kciuki 😉😊 mojej o dziwo póki co jeszcze nie ma ale to może też przez ten acard.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 07:33
-
Milego dnia kochane!!! Pozdrawiam ze szpitala wlasnie iegne na izbe przyjec bo przez kwadrans stalam w kolejce do rejestracji a potem doczytalam ze mam byc ob7.30 w zupelnie innym miejscu
Cytrynowy sok, Lami, tęczova, Słoneczko123, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziekuje Lami
Sluchajcie niezle jaja jestem na kwalifikacji do przyjecia na oddzial i na koncu pytam sie czy moglabym poprosic o cos przeciwbolowego bo slyszalam ze to zwykle hsg jest bolesne. A lekarka na to ze wg jej info ja jestem zapisana na sono hsg wiec mam sie nie martwicno i nie wiem w koncu co mnie czeka sono czy zwykle bo na skierowaniu mam po prostu hsg i gin nic nie wspominal o sono. I ylko w glowie mam mysl ze skoro sono to czemu wyjezdzam jutro na babski weekend skoro akurat mam owu
ale no trudno juz. My i tak mamy wyniki meza do poprawy przeciez.
Kciuki za wszystkie wizytujace!😘tęczova, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik - ja tez mocno trzymam za Ciebie kciuki. Wracaj z obydwoma droznymi jajowodami!
Skoro ma byc sono, to moze jakos jednak zdazysz wykorzystac meza? -
.
Wik89, madziorek86, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”