Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek86 wrote:Ale miałam dniówke, zrobiłam 15000 kroków, mimo, że po pracy znalazłam czas na godziną drzemkę
Kto zepsuł kwiecień? Tak zimno dawno nie było!
Ale dziś naskrobałyście dziewczyny, ciezko się do każdej odnieść, ale doszłam do wniosku, że jestem mega szcześciarą, że na Was trafiłam 😁💗💓💞💕💞💓💗 nigdy nie sądziłam, że tak fajnie jest mieć internetowe koleżanki, myśleć co u nich, dzielić się przeżyciami i móc się wyżalić.
Dzięki Wam za dobre słowa i wiarę w mojego bladzioszka 🤞
Nawet mojemu jeszcze nie powiedziałam, poczekam aż kreska będzie mocniejsza, żeby nie martwił się na zapas. Dość mocno przeżywał pierwszą stratę... 😉
Sikać jutro czy w niedziele? Jak jutro wysikam słabszą kreskę to się zapłaczę. Może lepiej w niedziele? Większą szansa, że będzie ciemniejsza 🙄
jak wytrzymasz to sikaj w niedziele ,ale ja bym nie wytrzymała -
Ej, właśnie, a Wy co - bliźniaczki? 😁
Madziorek, to już zależy od Twojej silnej woli. Ja się bałam robić z porannego moczu drugiego dnia, bo sikałam wodą i wiedziałam, że kreski nie będzie. Więc robiłam ok 11-12 jak nie piłam od dnia poprzedniego praktycznie. U Ciebie kochana to żaden cień, tylko śliczna jasna kreska 😊 Ja tam bym robiła, te kreski nasze takie wyczekane. I tu Cię nie pocieszę... Bo wiesz dobrze, że stresu i tak nie unikniesz. Każda z zawirusowanych powie, że początki najcięższe... I tu nie ma mocnych.
Dajesz drugi test i odbierasz rezerwacje na pewniaka! 😍❤️❤️❤️😍Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko, piękna dzidzia! 😍 Trzymajcie się zdrowo, róbcie to, co dla Was najlepsze ❤️ Jak czasami zaglądasz, to tylko napisz nam w jednym zdaniu, że wszytko u Was ok!
No i mamy dziewczynkę wyczekaną od dawna! Teraz posypią się same dziewuszki! 😊Niezapominajka2, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Niezapominajko gratulacje dziewczynki
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jeszcze raz podpytam, bo gdzieś umknęło. Homocysteinę mam 5,7. Darować sobie metylowane formy i brać to, co brałam to tej pory? Hematolożka nie odebrała o wskazanej godzinie. Jutro napisze jej SMS.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Ja dzisiaj słabo ogarniam, wybaczcie
Przyjechaliśmy do rodziców późno, a wcześniej widziałam się z dziewczynami z forum i dzień przeleciał
Niezapominajko gratulacje córeczkiOdpocznij, najważniejsze zdrowie Twoje i dzidzi :*
Madziorek ja jutro wchodzę z rana i czekam na Twoje II mocne krechy, kciuki trzymam :*
Beti dla ciebie również wróżę takie dwa cuda w niedzielę
Jak coś mi umknęło to przepraszam, jutro nadrobię, bo dzisiaj już nie ogarniam życia
Chwalę się jeszcze zakupem i spadam do łóżeczkaHuśtawka dla małej, używana ale w super stanie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d58a92752dea.jpgBeti82, madziorek86, blair., sunshine03, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Niezapominajko proszę napisz do mnie na insta ❤️ Jesteśmy na podobnym etapie ciąży i chciałabym mieć z Tobą kontakt 😢
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 22:19
-
Szczęściara wrote:Słoneczko a który dc u ciebie? Tak sobie myślę czy nie pójść zobaczyć do gin czy coś urosło. Bije się z myślami bo miałam totalnie olać ten cykl ale mój wyskoczył czy mam płodne i weź tu teraz nie myśl 😂 😂 😂
U mnie dziś 13 dcWięc zapowiada się książkowy cykl haha Na Twoim miejscu też bym poszła skontrolować
Lami wrote:Ej, właśnie, a Wy co - bliźniaczki? 😍
Lami - to do mnie? 😀
Niezapominajko - gratuluję dziewczynki ❤ Skoro masz unikać stresów to masz rację, odpuść forum. Ale daj nam czasami znać co u Ciebie 😗❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 22:25
-
Niezapominajko - gratuluje dziewczynki ❤️ Zdradzisz nam czy wybraliscie juz imie? Bardzo sie ciesze, ze u Ciebie wszystko dobrze! Nie zapomnij o Nas
Beti, Meggs - beda mi sie mylily Wasze avatary
Pizze na spodzie z kalafiora mam juz przetestowanaPolecam tez na spodzie z ziemniakow! Moze nie jest fit, ale smakuje jak ta z Pizzy Hut na grubym ciescie, mniam! Madziorek, ja tez mam tak, ze jak mnie nosi, to wyzywam sie w kuchni, w ogole uwielbiam gotowac. Ile ja juz potraw doprawilam lzami... nie zlicze. Zawsze jak mi zle, to stoje w garach
Zainspirowalyscie mnie tym szykowaniem pizamki i kapci do szpitala, wiec jutro wybieram sie na zakupy. Niby jest malo realne, ze w poniedzialek po wizycie od razu poloza mnie do szpitala, ale wole byc przygotowana, skoro tak szybko poszlo z ta wizyta.
Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Dobra zmieniłam na stare
U mnie biel ,wiec bardzo proszę mi nie pisac ,ze jeszcze za wczesnie :p
Nie biore dzisiaj heparyny czekam na @
Kupuje flaszke i pije