Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, ja ostatni cykl to sobie drinkowałam codziennie Metaxę. W ostatni wieczór przed testem to jak piłam drina, to mowialm sobie, że się muszę delektować, bo długo do ust nie wezmę i już pewnie zmieni smak po ciąży i karmieniu 😁 Więc pij dziewczyno i mów sobie, że ostatni na dłuższy czas!
Słoneczko, na pewno idzie owu. Noo... Kochana... Musi być staranko. Poprawi humor. Zróbcie sobie romantico kolację przy świecach. Trzymam mocno kciuki!Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No wlasnie Sloneczko, popraw sobie nastroj jakims dobrym seksem po pijaku
Moj maz wlasnie dzwonil i przylacza sie do mojego relaksujacego wieczoru. U nas niestety ❤️ nie bedzie, ale przytulanie tez jest zdrowe. A tak w ogole pamietajcie, ze dzis Swiatowy Dzien Czekolady! 🥰
Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Beti - hahaha u mnie czasami też problem z zachowaniem rozsądku 😀
Szczęściaro - dzisiaj wszystkie pijemy 🍷
Co ten Twój Emek, musisz się nim zaopiekować 😉
Lami - żebyś wiedziała, że owu się zbliża.. Boli coraz bardziej i teraz to już po obu stronach, no i w końcu śluz rozciągliwy się pojawił 😊 M. jeszcze w pracy, ale napisałam mu sms: Czekam na Ciebie ja i moja owulacja haha, a on: a to dzisiaj? 😀 I tak od słowa do słowa nakręciliśmy się na przytulanko. Także ogarniam się, bo mam niecałą godzinę 😀Beti82, Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
Słoneczko- Jak boli jajnik to rób tak- winko dzisiaj albo coś mocniejszego jak chcesz i mąż dziś wieczorem w Tobie ten teges, siku po stosunku i idziesz spac! To jest dobry plan ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 18:11
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:30
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - nie odpowiem Ci na to pytanie, bo ja zawsze jem na kolacje i nastepnego dnia na sniadanie (ta sama) 🙈
tęczova, Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
-
.
Nikodemka, Wik89, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Anionka - nie wytrzymam do wieczora 😀 Za bardzo mnie nakręcił. Szykuję właśnie kolację - roladki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i łososiem - wykorzystam go albo przed albo po haha
Tęczova - jak masz ochotę to pizza może być nawet na śniadanie, obiad i kolację. Raz kiedyś można sobie pozwolić 😉Ani0nka lubi tę wiadomość
-
.
.
Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
Julia polezalam 2h i się uspokoilo,teraz połaziłam i mnie muli okresowo. Ale juź leżę ,usypiam Polę i podobnie jak Wy- kocyk,seriale i meliska dla odmiany ;p
Nikodemko a mnie też przygarniesz? Bo ja dzisiaj też pizze jadłam ;pJulia93 lubi tę wiadomość
-
Wiem, że nie rozmawiamy o politycznych aferach, ale w dobie wszechobecnego wolontariatu muszę Wam to wkleić. Z tweetera AndrzejRysuje
"Byłem dziś w warzywniaku po kilo ziemniaków. Pani mówi "4 idee się należą". Daję jej 5 idei, a ona na to, że nie ma wydać. A ja na to "nie szkodzi, przecież wszyscy pracujemy dla idei". Cała kolejka zaczęła klaskać"Nikodemka, Beti82, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Ja dziś kebaba zjadłam i tez jestem szczęśliwa 😂😂 a tak się narzarlam, że tylko leżeć jestem w stanie 😁 i w łóżku jeszcze kinderkami się dobijam 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 18:55
-
Przedszkolanko - oczywiscie, ze przygarne!
Mam duzy kocyk.
Lami - ja tylko dodam cos a propo strajku. Moja mama nauczycielka i jej kolezanki z pracy zostaly zastraszone przez Dyrekcje i wladze Gminy, maja zakaz strajkowania pod grozba zwolnienia, mowie serio.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Już to słyszałam, jak dyrekcja jest zastraszana utratą pracy jeśli nie zmusi swoich pracowników do zaprzestania strajku. I dlatego niektórzy działają w ten sam sposób do pracowników. Przykre, że akurat trafiło na Twoją mamę 😢
Ale żałuję, że tego kawału nie przeczytałam rano. Odwiedziłam moich dzisiaj z torbą owoców na osłodę i sparafrazowałabym, że zapłaciłam za nią 5 idei 😁Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Moja szkoła, w której pracuje to łamistrajki, ale wszystkie inne szkoły w mieście strajkują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 19:05