Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti - tak, robimy CASA i test HBA . Mi sie wydaje, ze jednak Ci sie udalo, ale juz nic nie mowie
jakies takie moje przeczucie...
Wik - niby inseminacja nie jest jakas super skuteczna, ale u niektorych dziala i zawsze to krok do przodu. Jesli bylabym juz po droznosci i okazaloby sie, ze jajowody sa drozne, to na pewno juz bym siedziala w kolejce na iui, a jak masz miec na nfz to juz w ogole. Moja lekarka mowila, ze ma pacjentke, ktora nie moze zajsc naturalnie, a dzieki inseminacji jest wlasnie w trzeciej ciazyBeti82 lubi tę wiadomość
-
Beti widze ze wkurw i płacz czyli humor iście ciążowy. Czekamy więc, choć ja zaklepałam Ci miejsce na grudzień i wiem że będzie dobrze! ❤
Nikodemko super ze wizyta już w poniedziałek 😊 mam nadzieje ze to będzie konkret lekarz z mega planem i ruszycie z kopyta!
Wiki, dla mnie fajny plan. Inseminacja przy problemie męskim pomogla bardzo wielu parom więc głowa do góry! Skorzystajcie! A co do zylaków warto może skosultować je ponownie tak jak mówisz.
Ja wstałam właśnie po ponad 2 h drzemce 🙄 masakra! Kot mnie obudził bo się bał chyba ze już nie żyje. A mi się moja ginka śniła ! Jezu komedia! ☺ -
Wiki, musisz się oswoić z nowym planem. Ale najważniejsze, że jest i to kontretny!!! A nie jakieś połśrodki. To dobre wieści 😊 Po prostu, tak jak piszesz, jesteś zmęczona psychicznie. Wdech i wydech. Przyjdzie energia 😊
Nikodemko, to kciuki! Super, że tak szybko udało się zadziałać! Teraz tak samo jak Wiki, jedziesz po konkret plan i działamy 😊
Beti, co człowiek to inny organizm, inna reakcja na leki, inaczej znoszona ciąża, inny program bólu. Nie ma co się porównywać. Masz brać heparynę do poniedziałku i nie myśl o odstawianiu! I testujemy! Głowa do góry! 🤗🤗🤗
Mam wyniki, homocysteina: 5,69. Chyba dobra? Czy za niska? A ten anty Xa dotyczący heparyny 0,3. Znalazłam normy na pdf i jest napisane, że przy heparynie drobnocząsteczkowej powinno być 0,5-1,0, więc pewnie zwiększy dawkę. Lekarka kazała zadzwonić o 19, więc wtedy będę wiedziała na 100%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 15:11
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nie Lami do poniedziałku to na bank heparyna nie.Jutro jeszcze wezme a w niedziele sie rano zastanowie.ZObacze jak sytuacja sie rozwinie
-
Nie wiem co mi dzisiaj jest. Siedzę i płaczę. Sama nie wiem dlaczego. Jajnik cholernie boli, pewnie pęcherzyk jutro pęknie, a ja nie mam wcale ochoty na starania. Chyba złapała mnie jakaś depresja
Przepraszam, że Wam sie tu wyżalam, ale najzwyczajniej w świecie nie mam komu.. -
Słoneczko przytulam .Ja dzisiaj nie lepszy humor.Mam ochote isc po flaszke.
Moze jutro bedzie lepiej -
Słoneczko123 wrote:Beti - flaszka to bardzo dobry pomysł, pewnie wieczorem coś mocniejszego pójdzie w ruch..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 17:21
-
Sloneczko - moze to taki okoloowulacyjny PMS, na pewno! Zrelaksuj sie, napij winka i jutro bedzie lepiej. Beti, Ty tez! :*
Ja sie do Was przylaczam. Zrobie pizze, wypije winiacza na endometrium i wlacze sobie jakis film. Szkoda, ze jeszcze nie wymyslono teleportacji, zaprosilabym Was do siebie pod koc.Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Sloneczko - moze to taki okoloowulacyjny PMS, na pewno! Zrelaksuj sie, napij winka i jutro bedzie lepiej. Beti, Ty tez! :*
Ja sie do Was przylaczam. Zrobie pizze, wypije winiacza na endometrium i wlacze sobie jakis film. Szkoda, ze jeszcze nie wymyslono teleportacji, zaprosilabym Was do siebie pod koc.
Nikodemko - nigdy nie miałam PMS przy owulacji haha To chyba przez to, że ciągle mamy pod górę i że dowiedziałam się o kolejnej ciąży "zaraz po ślubie". Za dużo już tego jak dla mnie.
Chętnie bym z Tobą pod tym kocykiem i winkiem w ręce posiedziała 😊Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Gdzieś czytałam, chyba u mamy ginekolog, że alkohol nie szkodzi do 15 dpo, oczywiście w rozsądnych ilościach. Także możesz coś tam skosztować
tęczova, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Sloneczko - moze to taki okoloowulacyjny PMS, na pewno! Zrelaksuj sie, napij winka i jutro bedzie lepiej. Beti, Ty tez! :*
Ja sie do Was przylaczam. Zrobie pizze, wypije winiacza na endometrium i wlacze sobie jakis film. Szkoda, ze jeszcze nie wymyslono teleportacji, zaprosilabym Was do siebie pod koc. -
Oj też chętnie przyłącze się z winkiem. Dawno nie piłam a dziś mam ochotę jak cholera..
Bosze czy ten mój chłop przyjedzie kiedyś nie uszkodzony😲😲 tym razem nawet się nie przyznał że rozwalił rękę. On przykleił sobie plaster a ta ręka do szycia jest.. Jak dziecko. Chyba nie muszę się już starać bo mój jak drugie dziecko 😂 😂 😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )