Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej. Madziorek gratuluję. Piękna kreseczka. Jutro będzie piękniejsza.
Beti a Ty to chyba chcesz po dupsku dostać. Co to za marudzenie? Nie skreślaj jeszcze tego cyklu.
Julka piękna córeczka. Moja też raz tak miała że nieszło zrobić badań. Uparta do dziś. Najważniejsze że wszystko w porządku.
Przedszkolanko rozsmieszylas mnie z tymi gaciami 😂 😂 😂 ała aż mnie jajniki zabolały.
U mnie nic. Nawet nie wiem który mam dzień cyklu. Serio. Tak olalam ten cykl że nie wiem. Biorę tylko sumple. Powiem Wam że tak mi dobrze jak się nie nakrecam..przedszkolanka:), Julia93, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Zainteresowanie moimi stroikami jest tak duże, że muszę zamówić jeszcze kółka wiklinowe i poszukać jakiś fajnych kwiatków. Ale się cieszę 😊
tęczova, Meggs, Wik89, madziorek86, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:02
-
Julia - również gratuluję pieknej córci
Mały śpioszek-uparcioszek 😉
Szczesciaro - gdybym nie chodziła na monitoring to też bym nie wiedziała który to dzien cyklu już. I również dobrze mi ztym, że trochę olewam 😀Julia93 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko ja w tym cyklu odpuściłam sobie wszystko nawet monitoring. Po ostatnim miałam tyle nadziei. Nie chcę w tym cyklu płakać jak ostatnio. Przez te wszystkie miesiące jakoś się trzymałam ale ten ostatni mnie dobił. Pociesza mnie to że mam już jedno dzieciątko i jak się nie uda to będzie jedynaczką.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja wiem, że za wcześnie na procedurę, ale może nie na myślenie o niej. To co napisała Beti zabrzmiało bardzo radykalnie, a są przecież jeszcze sposoby na ciążę. Czasem zrobienie planu, nawet dalekosiężnego, bardzo uspokaja głowę.
Julia93, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Madzioreeeewwwk 😍😍
Beti rozumiem nastroj i sciskam mocno trzymam kciuki zebys juz wkrotce ujrzala dwie kreseczki 😘
Ja wlasnie zmierzam do poradni, na 11.45 mamy wizyte, pol godziny zarezerwowano to duzo, obysmy wyszli z jakims planem... dam znac!madziorek86, przedszkolanka:), Słoneczko123, tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julka..ona liczy na to ciacho! Ona słodkiego nie dostaje (typu batony,kupne jakieś te czekoladki itp) ale jak sie uprze to jest koniec. Na szczescie zjadła kanapke ale dalej marudzi że glodna..
U nas Monia problem w drugą stronę-ona jest non stop glodna przez co piątke już ma zaklejona bo w buzi phh nie ma szans sie znormalizowac.. normalnie jakbym ją glodziła a ona je non stop!
Wiki kciuki i pisz po!Wik89 lubi tę wiadomość
-
Heh poki co czekamy, opoznienia oczywiscie sa;),i czytam rozne ogloszenia parafialne, np ze zapisy na usg narzadow rodnych beda wznowione od 23.04 ale do 30.06 nie ma zadnych wolnych terminow..takze ciekawa jestem czy bedziemy sie leczyc w tej poradni no bo jesli terminy beda co kilka miesiecy to bedzie trudno... ogolnie wydaje sie ze tu jest duze oblozenieII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Aaaa!!! Madziorek, gratuluje!!!! 😘 Ale to bylo oczywiste... Czasem lapalam sie na tym, ze musialam spojrzec na Twoja stopke, bo wydawalo mi sie, ze juz nie jestes staraczka 😂 W koncu jakas krecha! Nawet nie wiecie jak zazdroszcze tych listopadowych i grudniowych terminow, ach...
Beti - poczekaj jeszcze z odpoczywaniem i rezygnacja, jest jeszcze wczesnie, w poniedzialek moze byc krecha. Ja nie jestem dobra w podtrzymywaniu na duchu, bo sama jestem rozsypana, wrecz przeciwnie, moge powiedziec, ze Cie rozumiem. I pamietam moj cykl po zastrzyku, kiedy wszystko pieknie sie zapowiadalo, a znowu nie wyszlo. Wtedy przychodzi mysl, ze problem jest powazniejszy. Tylko, ze u Ciebie naprawde duzym plusem jest to, ze juz udalo Ci sie zajsc! To znaczy, ze wszystko dziala, widocznie trzeba tylko TEGO trafu, TEGO jednego plemniczka i uda sie, lada moment. Moze nawet udalo sie teraz, jeszcze nie wiadomo!madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko jak bylam w wieku Twojej corki to podobno tez ciagle jadlam, tez nie jadlam slodyczy do szostego roku zycia, ale wszystko inne wciągałam
powiem Wam ze do tej pory mi zostal duzy apetyt 🤣
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julia93 wrote:Przedszkolanko a wszystko tak chętnie je? Warzywa też? Tylko się cieszyć że ma apetyt
Julia93 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Przedszkolanko jak bylam w wieku Twojej corki to podobno tez ciagle jadlam, tez nie jadlam slodyczy do szostego roku zycia, ale wszystko inne wciągałam
powiem Wam ze do tej pory mi zostal duzy apetyt 🤣
-
Haha no tak to moze byc dla niej rodzAaj rozrywki jakiejs...?
My po wizycie, tylko rozmowa, bez badania. badania nasienia bez poprawy, liczba mniejsza niz ostatnio, ale posiew ujemny, cala morfologia i wszystkie hormony w normie. Jedyne co to wskazniki watrobowe mocni podwyzszone, lekarka kazala to pilnie skonsultowac z internista i zrobic badania w kierunku chorob zakaznych, tym sie najbardziej martwie. oby wszystko bylo ok...
No nic ogolnie powiedziala, ze z naszymi wynikami, gdzie widac tylko problem nasienia, zakwalifikuje nas do inseminacji, mozna 3 razy podejsc do niej na Karowej. Z kolei - w przeciwienstwie do androloga - raczej nie byla za operacja zylakow powrozka (powiedziala ze moze pomoc ale nie musi a to zawsze operacja). Takze mamy troche zagwozdke. Maz wyjasni co z ta watroba i zobaczymy, byc moze podejdziemy do inseminacji. A w miedzyczasie mam miec w kopejnym cyklu monitoring owulcji wreszcie..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023