Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa Madziorek piękna krecha!! Plan spełniony! 😍😍 gratuluję!!
Beti a Ty od Madziorka się ucz pozytywnego nastawienia,bo tu grudniowe ciąże tak wychodząudalo się raz,zaraz zaskoczy drugi
Kozgo odpoczywaj,rośnijzdrówka! Kiedy wizytujesz teraz?
U nas prądu nie ma,chyba zwarcie jakieś poszło od rodzicow i nawet herbaty zrobić noe mogę.. 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 08:58
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7edb56bf92da.jpg
9dni po i 11dni po- dopiero lekki cień. Wiec dziewczyny czasem później to wychodzi Beti nie spisuj cyklu na straty❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 09:00
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś wg usg zaczynam 13 tydzień ciąży 🥰🥰🥰🥰
madziorek86, tęczova, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
Beti mi 10 dpo wyszedł taki bladzioch że dopiero po zrobieniu kontrastu zdjęcia (chyba Anionka mi robiła?
), cośtam było widać. Wy na testowaniu nie widziałyście
kilka dni później dopiero była wyraźna kreska, a betę badałam tylko 2 razy
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek cudownie ❤️❤️❤️
Beti ale lanie dostaniesz, czy ja mam po raz setny przytoczyć mój przykład negatywnej bety 8dpo, negatywnego testu rano 10dpo i 11dpo, poczasiak dopiero 11dpo wieczorem, a 12dpo rano na teście raczej biel!!! Znowu wrzucę swoje testy poniżej i oznajmiam Ci, że Twoja córka za karę nie da Ci się wyspać az do osiemnastki!!!!
W niedzielę będziesz miała dwie piękne kreski, a ja wtedy osobiście z Szymonem stłukę Twoją dupke na kwaśne jabłko 😛😛😛
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ea527fea95b.jpg
Ani0nka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Madziorek podoba mi się Twoje podejście
Zapowiedziałaś sobie, że jesteś w ciąży i bach, II kreski
Ja w grudniu miałam identyczne myśli, zarzekałam się że jestem w ciąży i tyle
Zaraz po owulacji to czułam, więc nie mogło być inaczej. Na termin pierwszego porodu miałam II krechy, chociaż nawet mąż patrzył jak na wariatkę, że to tam jest
A dzień później beta 18.5
madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek, cudowne wieści 😉 Gratuluję! ❤
Beti, a Ty już tutaj nie marudź, bo tak jak mówią dziewczyny może być jeszcze za wcześnie na pozytyw. Siostra Jezuska już się tam u Ciebie zaczyna się wprowadzać na 9 miesięcy do Twojego brzuszka 😙
Zaczynam czuć jajniki (oba!), czyżby na lewym też coś było? W sumie to nie pamiętam czy ona mi wczoraj oba jajniki sprawdzała hahamadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Hahahahha matka, córcia ma piękną pipkę to się chwali 😁🥰 super!!! Jak szybko serduszko bije?
Julia93 lubi tę wiadomość
-
Mój maluszek ma taki sprzęt, że nie dało się go nie zauważyć 😂😂😂
Meggs, Julia93, Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Madziorek a Tobie gratuluję cienia
Jutro już będzie ładniejsza krecha
Któraś tu kiedyś mówiła że jak dziecko długo płci nie pokazuje, to dziewczynka bo wstydliwa. Z moich obserwacji wynika coś zupełnie odwrotnegoZauważyłam że faceci często później pokazują ^^
Przedszkolanko ale z nich bezwstydnicetęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość