Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na tescie raczej biel
Ale troche dobijaja mnie te wysokie temp.Rano 37,1 Powiem Wam ,ze nawet jak na mnie to duzo i zle sie czuje .Po poludniu mam 37,4 i czuje ,ze moj organizm sie z tym meczy.Ciekawe czy to przez proga wysokiego taka temp
No nic jeszcze jutro bede testowac. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 01:21
Beti82, tęczova, Ani0nka, Lami, alex0806, przedszkolanka:), Meggs, Biegającą-mama, Domi_tur, Słoneczko123, Julia93, XxMoniaXx, Szczęściara, Magda - mbc, sunshine03, fiorella82, Wik89, Nikodemka, Cytrynowy sok, blair., Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti a co to znaczy raczej biel? Czyli nie biel?
Bo wiem,ze jak za dlugo sie wpatruje i moze cos widze a moze nie na tym tescie tzn ,ze nic nie widze.
Jutro jeszcze zrobie to bedzie 13 dni od zastrzyku a 11-12 dpo to juz na 100 % bedzie wiadomo -
AAAAAA MAdziorek super kreseczka
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:29
madziorek86, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jeeeej Madziorek super 😍 bardzo bardzo sie ciesze! Będzie Jezusek!! ❤❤❤❤ wiedziałam!!! 😂😂😂
Beti no musisz już jutro wysikać tą siostre Jezuska!! Nie ma innej opcji! Jak coś Ci sie majaczy to pewnie tak jest!madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Madziorek fantastycznie cudownie
mocna krecha jak na 8 dni po wow
My pojechaliśmy świętować urodziny moje i rocznice ślubu na podlasieakurat najzimniejszy weekend nam się trafił taki fart ale ważne ze razem i trochę odpoczynku
Brzuch rośnie sobie ale ja ostatnio bardzo przeginałam z praca i dodatkowymi obowiązkami krwotoki z nosa zmęczenie bóle brzucha plus mdłości nawet w nocy dały mi popalić i chyba pójdę w przyszłym ryg po zwolnienie bo nie daje radyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 08:41
-
Nie ja juz odpadam z testowania.U mnie musi byc jakas grubsza sprawa.Tak jak myslalam od poczatku.Pewnie nigdy dziecka miec nie bede
Czekamy teraz na Wiki bo jeszcze ona na kwietniowe testowanie sie łapie -
Madziorek Matko i córko cudownie!!!!!! Cieszę się bardzo bardzo ja to się tak jaram tymi pozytywkami!!!! Betę dziś będziesz robić?? ❤️❤️❤️❤️❤️ Ciąża jak nic!!!
-
Madziorek!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Kochana pykło! Piękne przeczucie miałaś!!!! Po prostu od kilku miesięcy czułaś te ciążę, dlatego się rozłożyło w czasie 😊
Pilnuj tylko proga, żeby był taki śliczny jak ostatnio.
Beti, a Ty nie marudź! Wysikasze jutro albo pojutrze dwie krechy!madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti zabraniam Ci myślenia w taki głupi sposób
będzie dobrze i każda z nas będzie miała swój CUD! Ja tez całkowicie skreśliłam cykl, w którym mi się udało. Głowa do góry ❤️ Mi 9 dni po nic nie wychodziło, była zupełna biel. A dwa dni później zrobiłam i był cień
-
Madziorek, ale piękna kresunia z rana
Gratulacje
Beti a ty cyklu nie spisuj na straty, tylko spokojnie do niedzieli wytrzymajZastrzyk zszedł skoro biel jest, ale może dopiero dochodzi do zagnieżdżenia.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵