Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dołączam się pod kocyk z Wami. Zjadłam ogórki kiszone z serniczkiem i zapiłam litrowym Kubusiem i teraz leże powstrzymując się od pawia. Przegięłam z ilościa... i chyba smakami 🤣
Ani0nka, Lami, Beti82, Wik89, Słoneczko123, tęczova, madziorek86, Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dziekuję Wam bardzo dziewczyny za wsparcie! Tak jak piszecie, jest JAKIS plan, moze niewymarzony przeze mnie, inaczej sobie te starania wyobrazalam, ale jest. I nie jest najgorszy. Martwi mnie jak czytam o niskiej skutecznosci tej inseminacji ale nie moge tez zamartwiac sie na zapas. Najwazniejsze teraz zeby z tej watroby nic zlego nie wyszlo, o to sie modle (bo mąż ogolnie zdrowy i nie ma zadnych niepokojacych objawow), i jakos damy rade. Dzis jestem naprawde w dolku, łzy mi sie cisna do oczu, takze solidaryzuje sie z tymi z Was ktore to samo dzis pisaly😘 wdech wydech i walczymy dalej...
Beti82, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki kochana mam do Ciebie takie pytanie techniczne haha
Jak szlas na hsg do szpitala to bralas cos na przebranie ? jakas koszule czy cos?
Bo ja nie wiem czy to jest normalne przyjecie do szpitala do łózka ,czy bardziej jak wizyta hah
ale chyba normalnie na oddział przyjmują nie?
Musze sobie jakas koszule kupic bo te co mam sie do szpitala raczej nie nadaja -
Tęczova - no codziennie pizza to chyba za często haha ewentualnie jakaś fit 😀
Wik - jutro będzie zdecydowanie lepszy dzień! ❤
Melduję, że było! Także bliźniaki zrobione haha tak mnie boli jajnik, że mało co przyjemności miałam ehWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 19:51
Beti82, Ani0nka, madziorek86, Szczęściara, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Beti - przyjmują normalnie na oddzial ale na jeden dzien i - przynajmniej na karowej gdzie nie bylo wolnych lozek - bez łóżka (na watku na ovu o HSG czytalam ze w niektorych szpitalach normalnie dostajesz lozko swoje). Takze j wzielam pizame a okazalo sie ze nie byla mi potrzebna. Radze natomiast wziac jakies klapki (ja zapomnialam wziac i polozna kazala mi zostac w butach, ale pewnie co szpital to obyczaj, ja bym sie lepiej czula nie w butach). I wez jakas kanapke i cos do picia (na oddzial idziesz na czczo bo robia Ci najpierw badania krwi, po badaniach powinno sie cos zjesc).. Ale Beti, moze jeszcze tego unikniesz cykl trwa:)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Beti - przyjmują normalnie na oddzial ale na jeden dzien i - przynajmniej na karowej gdzie nie bylo wolnych lozek - bez łóżka (na watku na ovu o HSG czytalam ze w niektorych szpitalach normalnie dostajesz lozko swoje). Takze j wzielam pizame a okazalo sie ze nie byla mi potrzebna. Radze natomiast wziac jakies klapki (ja zapomnialam wziac i polozna kazala mi zostac w butach, ale pewnie co szpital to obyczaj, ja bym sie lepiej czula nie w butach). I wez jakas kanapke i cos do picia (na oddzial idziesz na czczo bo robia Ci najpierw badania krwi, po badaniach powinno sie cos zjesc).. Ale Beti, moze jeszcze tego unikniesz cykl trwa:)
ALe zapytam jeszcze raz jak bede umawiac.Moze w kazdym szpitalu troche inaczej.
Niby mowila ,ze zadnych badan nie robia hmm
A co oni ci tam badali ? wiesz?
Jedzenie to na bank wezme haha Ale wolalabym tez cos zjesc przed bo ja mam jeszcze 1,5 h drogi do szpitala -
Madziorek a Ty co tak podczytujesz w ukryciu? haha
Bylas na becie? -
Słoneczko a który dc u ciebie? Tak sobie myślę czy nie pójść zobaczyć do gin czy coś urosło. Bije się z myślami bo miałam totalnie olać ten cykl ale mój wyskoczył czy mam płodne i weź tu teraz nie myśl 😂 😂 😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs wrote:Beti widze ze zainspirował Cie mój awatarek 😁