Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Słoneczko, o której masz podgląd?
Lami - jadę na 16. Także proszę o kciuki ☺ Chyba już pękło, bo ból zdecydowanie mniejszy niż wczorajtęczova, madziorek86, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Oj tam Madziorek wazne ,zeby chociaz jedna dała rade
A na bete idziesz w pn? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:03
-
Beti głowa go góry!!! Przytulam i jeszcze spróbuj w niedzielę zatestowac, ja tez pozno kreskę zobaczyłam ❤️
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Madziorek - krecha jak ta lala
Beti - no to dzialamy. Trzeba znalezc wroga, zabic go i w koncu sie uda, musi.
Mial byc mily dzien, a wstalam z potwornym bolem glowy i mdlosciami... Zaczynam sie o siebie martwic.Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Madziorek kreska ciemnieje! Choć pamiętaj że jakbyś nie widziała kolosalnej różnicy to też nie panikuj! Ja panikowałam bo kreska była identyczna a beta jednak urosła 😊
Powiem Wam w ogóle ze moj ostatni test sikany jest z bety 87miałam sobie nasikać na pamiątkę jakiś taki ładny ale wciąż się boję 😋
Edit: Beti słoneczko, jak masz przeczucie co do prawego jajowodu to dobrze byłoby to sprawdzić, mam nadzieje ze uda sie szybko z tyn hsg. Ale pamiętaj ze to tylko przeczucie, nie musi byc prawdziwe. Trzymaj sie kochana!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 09:41
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Madziorek kreska ciemnieje! Choć pamiętaj że jakbyś nie widziała kolosalnej różnicy to też nie panikuj! Ja panikowałam bo kreska była identyczna a beta jednak urosła 😊
Powiem Wam w ogóle ze moj ostatni test sikany jest z bety 87miałam sobie nasikać na pamiątkę jakiś taki ładny ale wciąż się boję 😋
Edit: Beti słoneczko, jak masz przeczucie co do prawego jajowodu to dobrze byłoby to sprawdzić, mam nadzieje ze uda sie szybko z tyn hsg. Ale pamiętaj ze to tylko przeczucie, nie musi byc prawdziwe. Trzymaj sie kochana! -
Madziorek rozpocznie dobra passe i moze w koncu nas wszystkie wciagnie ten fiolet, bo ostatnio cos slabo idzie
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:42
Lami, Słoneczko123, alex0806, madziorek86, Beti82, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja to mogę na was trochę pokichać i kopniaków powysyłać, tak żeby was pęcherze bolały od tych ruchów jak mnie
Rozpoczynamy 19 tydzień, mała daje czadu coraz mocniej. Więc kopniaki od Laury i wiruski przesyłam
Bardzo chciałabym, żeby ten wątek cały obfitował w ciąże, tak jak zrobiłyśmy u nas na 92
U mnie dzisiaj śnieg od rana sypie. A my już letnie opony mamy i ciekawe, jak to się rozwinie. Niby na święta ma być 20 stopni. A tu identyczna sytuacja jak przed naszym ślubem 2 lata temu, kiedy zastanawiałam się czy w tydzień śnieg się stopi czy będę szurać trenem po błocieprzedszkolanka:), Słoneczko123, tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek - kreseczka pięknie ciemnieje ☺ Teraz musi być dobrze ❤
Beti - jeszcze nic straconego, dopóki cykl trwa to wszystko jest możliwe 😘
Prosimy o wiruski, by fiolet wciągnął wszystkie staraczki! 😀
U mnie znów śluz jak białko i zaczyna mocniej boleć lewy jajnik..madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Wiem, że Beti ze ciężko. Bo zrobiłaś w tym cyklu by wszystko się powiodło i to zawsze tak boli. Piękna owu, idealnie podany zastrzyk, seksy, potem leki a myślisz ze sobie że dupa i ze problem jest jakiś mega na pewno. Znam to. Daj sobie chwile czasu kochana, wiem że to zrezygnowanie minie. Choc teraz jest cięzko. I wiesz ze ciąża to nie jest tak na pstryk. Ogranizm rządzi sie swoimi prawami , co wcale nie musi oznaczać zadnych problemow.
Pisz do nas jak potrzebujesz 😚Beti82 lubi tę wiadomość
-
Teczova - a ja chce rodzic zima! Bardzo liczylam na ten grudzien, ale styczen albo luty tez moze byc
Beti kochana, wiemy co czujesz...
Juz sie zapowietrzam, jutro sie posikam ze stresu przed poniedzialkiem.Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:42
Beti82, Słoneczko123, Wik89, madziorek86, alex0806 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:43
tęczova wrote:Dziewczyny, tak na szybko, na co/kogo 1% podatku? Podajcie proszę jakiś cel
tęczova lubi tę wiadomość