Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
fiorella82 wrote:Ooo, widzę że się kosmetycznie zrobiło, to i ja podpytam, może któraś z was poradzi. Ja mam rozkmine z depilacja laserową. Bo ostatnie dwa miesiące zaoszczędzone na wizytach u gina przeznaczyłam na laser. Na razie zrobiłam jeden raz nogi i raz bikini. No i na nogi idę drugi raz w poniedziałek ( ok tydzień przed owulacją więc luz), a na bikini kilka dni po owulacji i tak się zastanawiam czy to może mieć jakiś wpływ na starania ( ewentualne zagnieżdżenie). Coś slyszalyscie? Trochę się wkręciłam, bo efekt po pierwszym razie jest super, ale tak to bikini to okolice jajników i mam mieszane uczucia...
Fiorella ja robiłam laser w styczniu ale pachy po owu z tego wychodzi bo niby miał być cykl bezowulacyjny jak widać w zapłodnieniu i zagnieżdżeniu nie zaszkodziło ale to akurat w moim wypadku zawsze laser mnie stresował w drugiej fazie cyklu
Długo mnie nie było postaram Was się nadrobić
Poproszę o wpis ma 1 stronę termin 5/10 płeć będzie znana mam nadzieje 20 maja
Imiona narazie dziewczynka Michalina syn MateuszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 14:07
fiorella82, Lami lubią tę wiadomość
-
Monia Ty 17 tydzień ja wg usg już prawie tydzień 16 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 15:05
-
A my pojechaliśmy do lasu na spacer. W nowe miejsce. I tak łazimy i łazimy i mówie mojemu że chce już wracac bo się zmęczyłam. I co sie okazało? Pierwszy raz w życiu się zgubiliśmy 😐 dobrze że w komórkach są gps bo byśmy nie wrócili. Wracaliśmy do auta prawie godzinę przez jakieś zarośla, bez drogi, po krzakach i nierównym terenie. Byłam tak zła i tak zmęczona że masakra. A jeszcze mój do mnie żebym sie nie mazała 🙄 wsciekłość osiągnęła poziom zenitu. Brzuch mnie ciągnął i serio chciało mi się płakać... jak uwielbiam las mam dosyć na jakiś czas!
-
O rany Meggs a ja sie smialam zawsze z mojego ,ze z nawigacja na grzyby chodzimy.Wydawalo mi sie ,ze nie da sie zgubic
A to u Was jest dzisiaj tak cieplo?
U mnie zimno jak cholera -
Wizyta we wtorek, już nie mogę się doczekac. Mam nadzieje ze kłucie w brzuchu i ciągniecie to normalne i szyjka się nie skraca. Jeszcze cytologię będzie mi pobierał gin. Wy kiedy miałyście ciężarówki cytologię?
-
Beti82 wrote:O rany Meggs a ja sie smialam zawsze z mojego ,ze z nawigacja na grzyby chodzimy.Wydawalo mi sie ,ze nie da sie zgubic
A to u Was jest dzisiaj tak cieplo?
U mnie zimno jak cholera
I mój też zawsze z gps sprawdza. Zreszta oboje mamy dobra orientacje i nigdy sie nie zgubilismy jeszcze. A dzisiaj najpierw w dol, potem w lewo, potem gora i analogicznie w prawo powinnismy dojsc a tu gdzie tam ! Kompletnie w druga strone nas wywiało. Zdziwiłam się bardzo. Teraz leże i się do jutra już nie ruszam! Mam nadzieje ze kropek przetrwał ta wyprawę. -
Ani0nka wrote:Wizyta we wtorek, już nie mogę się doczekac. Mam nadzieje ze kłucie w brzuchu i ciągniecie to normalne i szyjka się nie skraca. Jeszcze cytologię będzie mi pobierał gin. Wy kiedy miałyście ciężarówki cytologię?
Teoretycznie wynik cytologii jest ważny rok, niemniej jednak dobrą praktyką jest odnawianie takiego badania w czasie trwania ciąży (pomimo, że przykładowo przed ciążą było robione). Ja w każdym razie miałam jakoś niedawno- chyba w 21-22 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2019, 17:45
Olaa..32, Ani0nka lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
W ogóle czy któraś z Was miała az tak długą przerwę między wizytami - że 8 a następna dopiero 12 tydz? To dla mnie taki najgorszy czas i nie wiem czy nie powinnam gdzieś się wcisnac jeszcze pomiedzy zeby sprawdzic czy wszystko ok?
-
Meggs, też chodzę co 4 tygodnie. Miałam wizytę 7tc, 11tc. Na początku są rzadko, jakoś od 7-8 miesiąca lekarze wolą co 2 tygodnie zobaczyć czy jest ok, czy nie zniża się łożysko, albo szyjką nie skraca.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Bigająca czemu aź tyle?;o
Meggs niezła historia. Teraz odpoczywaj,należy się!
Monia Ty 17 ,ja dzisiaj 18belly pokazuje 5 miesiac,ale oficjalnie go zaczne witac za tydzień
My dzisiaj caly dzień porządki. Musimy przygotowac pracownie do pracy tez stacjonarnej dla T.a tu sa wymagania i nie wiem jak to ugryzc.. Myślimy tez jak urządzić pokoik i kompletnie nie mam pomyslu na ogarniecie mebli i zabawek..macie jakies sprawdzone stronki z urzadzonymi już albo programy do projektowania? -
Meggs, współczuję przygody w lesie. Dobrze, że mieliście ze sobą telefon. Odpoczywaj 😉
Ale ten czas pędzi u Was 😊 nim się obejrzymy, a będą ovufrednkowe dzieciaczki. 😀
Miałam dziś kupić test i zrobić jutro, ale trochę pochodzilismy dziś i jak wróciliśmy to padłam. Nie spałam, ale leżałam i tak minęły mi dwie godziny 😱 Idziemy jeszcze do sklepu, ale nie wiem czy będzie tam test 😢 -
No dobra to już nie panikuje z ta wizyta. Ginka powiedziała ze wszystko jest dobrze i nie ma potrzeby bym przyszla wczesniej. Wiem, ze gdyby bylo inaczej kazalaby mi pojawic sie wczesniej. To tylko moja niecierpliwość. Ale za kilka dni wyjazd na majówkę to zleci kilka dni, potem Beti wpadnie i jakoś wytrzymam!
-
Podziwiam Waszą cierpliwość. Dla mnie te 3 tygodnie to wieczność
ale teraz się zastanawiam czy nie będzie 2 tyg. bo połówkowe za kolejne 3 to już chyba za późno.
Anhydra należysz się i nastresujesz w tej ciąży.. ale jak to Aleksander to pewnie jeszcze przenosiszAnhydra, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko nie wiem czemu, tak mi zapisała wizytę , wcześniej tylko zaszłam w czasie pracy po skoerowania na badania morfologię mocz coombsa i mam przed wizyta zrobić. Wiec widocznie uważa, ze nie ma potrzeby, a ja się nie chce napraszac bo w sumie dobrze się czuje