Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam ciśnienie 90/60 to może od ciśnienia. Przed ciążą to moje normalne no ale teraz chyba organizm nie wyrabia. Wezmę zaraz pół apapu jak po małej kawie nie przejdzie. Wczoraj serio myślałam że skończy się w szpitalu jak nagle zasłabłam i myślałam że mdleje ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja biorę neoparin , ale jak łeb mi pęka to pierdziele i biorę apap. Wzięlam ze 2 razy i wszystko ok. Weź i się nie męcz. Z takich rzeczy które przy bólu głowy i niskim ciśnieniu poleca moja babcia to mocna sypana kawa z cytryną 😊 na podniesienie ciśnienia tez lekarz polecał mi pić wodę z solą , działa ale jest tak paskudne ze można zwymiotować 😋
-
Wcześniej mi nie smakowała. Wczoraj też pilam ale nie pomogła. Pewnie pogoda Plus ciśnienie. Już jest lepiej. Chyba bez tabletki się obędzie. Ale wczoraj to dosłownie nic nie pomagało. Leżałam i czekałam aż odpłynę normalnie.
Myślę że to też może być kwestia obstawiania sterydu bo biorę już mniej i w czwartek odstawiam. Julka też miałaś takie zjazdy, nie?
Mogę się w końcu z uśmiechem przywitać w 21 tcpołowa ciąży za mną. Za tydzień w poniedziałek 2 prenatalne, mam nadzieję że dostanę jakieś ładne zdjęcie bo ostatnio u gina nie miałam, mała się źle ułożyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 09:27
Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mam ciśnienie 90/60 to może od ciśnienia. Przed ciążą to moje normalne no ale teraz chyba organizm nie wyrabia. Wezmę zaraz pół apapu jak po małej kawie nie przejdzie. Wczoraj serio myślałam że skończy się w szpitalu jak nagle zasłabłam i myślałam że mdleje ;/💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:ciśnienie strasznie niskie, pij dużo wody (ok. 3litry) i się połóż. Jak będziesz leżeć przy takim ciśnieniu to krew będzie lepiej płynąć i ból głowy minie. Też tak miałam
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja piłam do tej pory dwie kawy, ale od czwartku po krzywej cukrowej staram się pić jedną dziennie. W ogóle mam we czwartek gina i mam nadzieję, że mnie skieruje do diabetologa bo rzadko się to zdarza w ciąży ale idę w kierunku hipoglikemii
dlatego chyba Szymek taki chudy ciągle jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 10:11
-
Aaa a co do laktatora, to ja mam z aliexpress
doszedł w 2 tygodnie, jest świetny, za stowkę, na dwie piersi lub jedną jak kto woli
Wiem, że niektórzy mają wątpliwości co do produktów z aliexpress
Ale zamówiłam też wkładkę do fotelika samochodowego za 45 zł, ten sam w smyku 150zli jest rewelacyjna
-
A to sprawdzę krzywą dopiero za jakiś czas. Ja miałam ponad miesiąc temu na czczo 67.9 chyba. Miałam takie zjazdy, w głowie mi się kręciło itd. Ale jak sobie raz na jakiś czas pozwolę na słodkie to jest ok
Julka ja mam nadzieję że przejdzie z tymi bólami. Ja od początku ciąży nie miałam a wcześniej się bardzo często zdarzało. Dzisiaj już w miarę funkcjonujegotuje rosołek bo moja kluska niedzieli bez rosołu nie toleruje;)
Julia93 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi_tur wrote:Aaa a co do laktatora, to ja mam z aliexpress
doszedł w 2 tygodnie, jest świetny, za stowkę, na dwie piersi lub jedną jak kto woli
Wiem, że niektórzy mają wątpliwości co do produktów z aliexpress
Ale zamówiłam też wkładkę do fotelika samochodowego za 45 zł, ten sam w smyku 150zli jest rewelacyjna
-
Ja nie żałuję sobie słodyczy, ale mam problem z regularnym jedzeniem, praca mnie nauczyła, że myślę o jedzeniu jak już mam kryzys głodowy
staram się pilnować ale ciężko zmienić wieloletnie złe nawyki...
Meggs tu masz laktator :
https://s.click.aliexpress.com/e/c8z14ak1
A tu wkład do fotelika :
https://s.click.aliexpress.com/e/cTvYN4Q5
Czaję się na torbę do wózka i kilka innych gadżetów jeszcze
Meggs lubi tę wiadomość