Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynowa, u większości dzień, dwa po owu idzie tempka do góry, ale wiadomo, że każdy organizm inaczej. Dobrze, że szanse wykorzystane 😊 Teraz kciuki!!!
Teczova, nie za dobrze Tobie? 😂Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:46
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova- ale masz widoki 😍 Przy dzisiejszej smutnej pogodzie az sie cieplo zrobilo na sercu zrobilo
Sloneczko - daj znac!
Wik - po temperaturze wydaje mi sie, ze nici z wczesniejszej owu, no ale okaze sie we wtorek. Asekuracyjnie dzialamy co 2 dni, wiec w razie czego na pewno jej nie przeoczylismy
Cytrynowa - e, to pozyteczne te najlepsze lekarstwotęczova, Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Też Was czytam namiętnie ale nie mam co pisać. Do @ 5 dni(chyba że wcześniej przyjdzie-nie wiem kiedy owu była)
Tęczova u mnie też jakieś dzikie kłucia jajników. Rano prawy teraz lewy. Lewy gorzej bo aż promieniował do uda.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cytrynowy sok dokładnie ten cykl na pełnym luzie nie robiłam testów owu, nie było monitoringu, mało bzyku. Trochę podłamało mnie że nie udało się w tamtym cyklu (pierwszy cykl z CLO, monitoring) zrobiłam wszystko co mogłam nawet bzyku było praktycznie co 2-3dni przez cały cykl i się nie udało. W tym cyklu postanowiłam odpocząć od tego.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Tęczowa zazdro tych widoków! My w tym roku odpuszczamy zagranicę, niestety
Będę obserwować prognozy pogody i coś zabukuję nad polskim morzem, w sumie też dawno nie byłam.
Lami a jednak mała dama, jak pisałam wcześniej wstydnisia z tymi nóżkami
Ja mam prenatalne 7 maja. Jest lekki stresik. Jak będzie ok to może w końcu odetchnę.
Anionka ja jak zjem to brzuch podobny zwłaszcza wieczorem 😂
Wczoraj stałam w kolejce do kasy z pierwszeństwem i nawet specjalnie wypinać się nie musiałam 😂
Ani0nka, tęczova lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Jeny dziewczyny ta pogoda to masakra jakas .Leje cały dzien.A chyba komunie sie dzisiaj zaczely nie?
Jak ja sobie pomysle ,ze w tamtym roku było tak cudownie.Slub 5 maja pow 20 stopni bylo.Cały kwiecien lato.Na panienski 2 tygodnie przed slubem w sukience na gołe nogi szlam i sandałkach ehh cudownie bylo
A teraz na sobote w Kaliszu 9 stopni zapowiadaja haha
I wez tu jedz na majówke -
A my dziś w Warszawie od rana czekamy na deszcz bo mamy taki dzień leżingu i ogladania filmów i jak na złość nie pada i wszystkie deszcze bokiem przeszły.
A na majówkę jedziemy do moich rodziców nad morze 😏 i ma być porywające 9 stopni! Oł je!Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie pada i jaram się, bo piątek było wyrywanie chwastów, wczoraj trawnik skosilam i dziś podlewać nie muszę. W ogóle wszystko się robi takie zielone. Uwielbiam wiosenne deszcze, ale mam nadzieję że od wtorku już będzie słońce. U mnie 9dc. Było.
Wik89, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Meggs no to chyba sie doczekaliscie, bo troche popadało przed chwilą
pogoda faktycznie okropna na majówkę, liczyłam na kilka słonecznych dni w końcu:(
Mąż ma wiekszosc wynikow z krwi ok, mial podwyzszone proby watrobowe i sie przejelismy tym mocno, ale powtorzyl i juz lepiej, i tak ma isc skonsultowac ze specjalista, no ale powazniejsze rzeczy poki co chyba wykluczone.. Tamten androlog, u ktorego bylismy, mowil, ze jesli te rozszerzone wyniki bedzie mial ok, to moze oznaczac, ze przyczyna slabej morfologii i ruchu plemnikow sa wlasnie te zylaki powrozka i wtedy do rozwazenia zabieg usuniecia zylakow. Ale zobaczymy co teraz powie, maz jeszcze nie poszedl do niego z wynikami.. poki co ogarnial te proby watrobowe.
U mnie chyba nie dzieje sie za duzo jeszcze w tym cyklu bo nie czuje jajnikow..mam nadzieje, ze jednak bedzie owulacja. Jutro 11 dzien cyklu i sprobuje rano wbic sie na monitoring..
Beti, Nikodemko, tak, ja mialam o 2-3 dni krotszy ten cykl z hsg
Sloneczko tescik kupiony?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:47
fiorella82, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”