Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Za niski, ja mieszczę się w normach ale po 2 godzinach cukier nie może być niższy niż na czczo:/
U mnie wyglądała tak:
Na czczo 75
Po godzinie 85
Po 2 godzinach 64
Naprawde to robi roznice.U mnie nawet gadanie obnizało cukier.
CO dziwne jak dostalam glukometr to nie mam takich problemow ze spadkiem.W zyciu na glukometrze mi nie wyszlo ponizej 80
A krzywa moja to 99-60-38 a druga 98-108-38
Teraz walcze z cukrami na czczo bo mam czesto pow 100
Juz zmienialam euthyrox na letox ale nie pomoglo
Teraz nie biore acardu od 2 tygodni wczoraj na czczo cukier 84
Ale musze to zbadac doglebniej ,zeby cos stwierdzic
Tak czy tak troche moim zdaniem to badanie z piciem glukozy nie ma odniesienia pozniej w zyciu codziennym .Jeszcze mysle ,zeby kiedys kupic glukoze i zrobic taki test w domu,zeby miec 100 % pewnosci ,ze to tylko ta glukoza tak dziala na wyniki -
Meggs wrote:Domi dzięki za linki 😊
Już się nie mogę doczekać aż sama coś kupię dla bejbi 😍 -
Taniutki ten laktator. I jeszcze na dwie piersi. Ale chyba bym się nie odważyła kupować z Ali takiego sprzętu. Chodzi mi o atesty, bo to jednak ma kontakt z mlekiem, no i sposób ssania. Przy moich problemach z laktacją chyba zdecyduje się jednak na Medelę.
-
Domi, dzięki za linka, chyba też się skuszę, chociaż jeszcze nigdy nic a alli nie zamawiałam 😊
Domi, wiem, że łatwo mówić, ale postaraj się jeść teraz dużo pełnoziarnistych chlebów, makaronów, aldente gotowanych, kasz ciemnych. Najlepiej podpytaj w rodzinie i znajomych kto ma glukometr, żebyś po kilku dniach mogła sama krzywą zrobić, ale po zwykłym śniadaniu. To faktycznie może być przyczyną wolniejszego przybierania Szymonka.Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti siedziałam grzecznie z nosem w telefonie, ale czułam spadek cukru bo mnie wszystko zaczęło wkurwiac 😂
U mnie na pewno jest coś na rzeczy, często między posiłkami jestem osłabiona i rozdrażniona, często nie mam powera a reszta badań krwi jest książkowa
Jak pilnuję 4-5posilkow dziennie to się czuję jak młody bógdobrze Lami prawisz, załatwię glukometr i sprawdzę po śniadaniu
Rzepakowe, ten laktator ma chyba 4 programy ssania, od stymulacji po odciąganie pokarmu ale oczywiście rozumiem obawy i nikogo nie namawiam
Myślę, że tworzywa z którego są zrobione butelki do tego laktatora są jakiejś lepszej jakości bo nic a nic nie śmierdzi plastikiem, nawet odrobinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 11:05
-
Beti82 wrote:A ja sie nie moge doczekac kiedy bedzie wiadomo czy synek czy córka u Ciebie
Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Lami - mozliwe, ze go przegapilam wtedy, kiedy wrzucalam Wam ten prawie pozytywny test, bo nie powtorzylam go wieczorem... Szczerze mowiac mam wielka nadzieje, ze tak bylo, bo juz nawet nie chodzi mi o zajscie w ciaze, ale nie chcialabym znow miec koszmarnie dlugiego cyklu, jakichs zbiornikow z plynem przy jajnikach i po prostu kolejnych, niepotrzebnych problemow. Chcialabym, zeby bylo po prostu normalnie. Zbadam we wtorek proga, chociaz temperature mam mega niska
-
Niezapominajka2 wrote:Domi ja właśnie przed ciążą robiłam krzywą cukrową i insulonową i cukrowa wyszła 92-75-66... ale jak się okazuje to chyba przez insulinę, bo miałam dość wysoką i jeszcze po glukozie skakała. Zastanawiam się jak będzie teraz w ciąży. A co masz dalej z tym robić?
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Hejjj, nadrobilam Was wreszcie! Troche zabiegany weekend mam.
Julka super wozek, fajne to kompletowanie wyprawek wszystko takie ladne 😍
Wczoraj bylam na urodzinach kolegi i bylo duzo ludzi z dziecmi, tez takimi maluchami kilkumiesiecznymi, instynkt mi sie wlaczyl znowu i to pragnienie, zeby miec swoje..mam nadzieje ze nam sie kiedys uda w koncu...
Tymczasem u mnie 10 dzien cyklu i sahara, niepokoi mnie to troche bo zazwyczaj 9-10 dnia cyklu obserwowalam juz sluz wodnisty ktory potem zmienial sie w plodny a tu nic. No oby sie pojawil wkrotce
Sloneczko dzis handlowa kupuj tescik i sikaj 😊
Meggs wspolczuje wczorajszego przeforsowania, lepiej sie juz czujesz?
Nikodemko ktory dzien cyklu u Ciebie?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik - 19 dc... Ja wlasnie robie zdjecia na Chrzcie. Jest tu chyba z 10 dzieci. Wiem co wczoraj czulas
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko tak jak pisaly dziewczyny, cykl z hsg moze byc troche inny, krotszy, takze moim zdaniem niewykluczone ze mialas owu! No zobaczysz zreszta, trzymam w kazdym razie kciuki za to zeby cykl sie nie dluzyl!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Nikodemko tak jak pisaly dziewczyny, cykl z hsg moze byc troche inny, krotszy, takze moim zdaniem niewykluczone ze mialas owu! No zobaczysz zreszta, trzymam w kazdym razie kciuki za to zeby cykl sie nie dluzyl!
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:46
Pestkaa, Cytrynowy sok, Malinowa91, Lami, Meggs, przedszkolanka:), sunshine03, Nikodemka, Szczęściara, Ani0nka, OlivkowaMama, Nona, Wik89, blair., Arashe, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”