Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w 19 tygodniu 😍
Szczesciaro jest krecha!!!! Aaa!
Teczova to Cię rozłozyło.. a test w 11dpo to i mojh byłby białyw poniedziałek powtórka? Zdrowiej!
My wczoraj skonczylismy w końcu dzieci pokoik 😍 jeszcze walczylismy z mrówkami,ale pokonaneSzczęściara, madziorek86, Lami, tęczova, Biegającą-mama, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Szczesciaro - 😍 Wiedzialam, ze cos jest na rzeczy! Ale lec jeszcze do apteki po jakiegos innego sikanca, to wlasnie te testy mnie oszukaly (choc wierze, ze u Ciebie to nie oszustwo
)
Szczęściara, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Nikodemko zrobię wieczorem inny. W tamtym cyklu były białe. Mam nadzieję że nie oszukują mnie.
Kurcze mam wszystkie 25 te kasetowe. Chyba będę musiała kupić 10.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 08:46
Ani0nka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko a pamiętasz może opakowanie tych testów? Teraz się zmartwiłam że znowu w bambuko mnie zrobiły jak nordy😟😟
Edit. Wstawiam zdjęcie tego co robiłam rani.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:17
11.2015 pjp(*)
alex0806 wrote:Jutro możesz spróbować z 25
Ja przy becie 95 miałam może nieco mocniejszą kreskę niż ta twoja dzisiejsza, więc te testy też wykrywają jak chcą
11.2015 pjp(*)
Szczęsciaro super !!!
Czyli to 2 cykl na clo?
Kupuj testy i sikaj nam tu hahahSzczęściara lubi tę wiadomość
-
Nikodemko Wszystkiego co najlepsze z okazji imienin
Spełnienia najwiekszego z marzen
Buziaki dla wszystkich Monik,ktore sie kryjąNikodemka, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Nikodemko a pamiętasz może opakowanie tych testów? Teraz się zmartwiłam że znowu w bambuko mnie zrobiły jak nordy😟😟
Edit. Wstawiam zdjęcie tego co robiłam rani.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e61abc2920c.jpg
One własnie pokazywaly u mnie kreske na poczatku tylko po pregnylu,pozniej juz nie.Gdzie na innych byla bardzo wyrazna.Takze ten hahah Jak na tych masz taka to juz beta nie mała powinna byc -
tęczova wrote:Dobra, u mnie standardowo biało, walczę dalej
dziś 11 dpo, zatestuję jak się porządnie spóźni
Siknij w poniedziałektęczova lubi tę wiadomość
-
Szczesciaro - niestety to byl dokladnie ten
No, ale trzymam mocno kciuki, zeby u Ciebie to nie byla pomylka!
Teczova - wspolczuje chorobskaale w pozytywne zakonczenie tego cyklu nadal wierze! Poki nie ma okresu, wszystko jest mozliwe.
Dziekuje za zyczenia dziewczny 😘😘😘
Wczoraj przyswietowalam winkiem, dzis troszke umieram na kaca.
Szkoda, ze znowu moja owulacja pojawila sie tak pozno, bo wstepnie mialam wlasnie dzis testowac, a tak to musze wytrzymac jeszcze tydzień 😳tęczova, Pestkaa, Szczęściara lubią tę wiadomość