Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Reset szacun za ogarniecie tego wszystkiego
Dużo czytania i wiązania pewnych faktów dot.funkcjonowania organizmu. Wbrew pozorom to wszystko jest dość mocno powiązane.
U Ciebie jak już był biochem to byłabym dobrej myśli- albo zajdziesz albo znajdziesz przyczynę, ale to daje sporo nadziei.Beti82 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 20:35
Magda - mbc, Szczęściara, Lami, przedszkolanka:), Arashe, Beti82, Wik89, Pestkaa, madziorek86, Domi_tur, blair., Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny mam dylemat czy wypić sobie piwko czy nie..od kilku dni nic nie piłam 😂 😂 😂 ah te dylematy..
Jakby malpiszon przyszedł w czasie to bym się nie zastanawiała..
https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania/Szczęściara lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Majówka w pełni
mężowi dzisiaj o zdjęciu przypomniałam, ale stwierdził że on zmiany każdego dnia widzi
oto my z dzisiaj. Jutro już zaczynamy 22 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fb640b4c81f.jpgBeti82, Meggs, przedszkolanka:), Lami, Arashe, Wik89, tęczova, Szczęściara, Pestkaa, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Biegającą-mama, Domi_tur, sunshine03, blair., Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyO jejku, wy te wszystkie badania i wyniki, to ja się pochwalę, że my Kajtkowi zrobiliśmy kolejne badania po bilansie 2latka Basi. Insulinopodobny hormon wzrostu igf-1 wyszedł poniżej normy. Teraz szukam endo który przymuje dzieci w jego wieku i mam nadzieję, że po 2.5 latach badań i chodzenia po lekarzach usłyszę co i jak i może coś go ruszy... ☺
Wik89, Lami lubią tę wiadomość
-
Ej a mam jeszcze do Was pytanie.
Bo zawsze na kazdym usg miałam macice w przodozgięciu. A na ostatnim usg z ip mam napisane macica w tyłozgięciu. To jak to z nią jest? Zmienia sobie położenie? Wygina się? Że z tyłozgięcia przechodzi na przodozgięcie to słyszałam, ale odwrotnie? Czy to może bląd usg? Dodam też że od tego czasu no za cholere kropka detektor nie łapie. Serio jakby gdzieś się wcisnął mega głęboko... -
.
Dziewczyny czy Wy to widzicie?? 😲😲😲😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:16
Biegającą-mama, Malinowa91, tęczova, alex0806, OlivkowaMama, Ani0nka, Nikodemka, madziorek86, Beti82, Lami, Niezapominajka2, Iga66, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )