Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegająca z moich wyliczeń wychodzi 15dpo. U mnie lab czynne od poniedziałku do piątku. Nie wiem czy pójdę na betę bo u mnie wyniki są bardzo późno czasami na drugi dzień. Nie chcę sobie fundowac stresu. Cały dzień z życia wyjety 😂 😂
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:49
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciaro no jasne! widac taki cien ale calkiem gruby, aaaa 😍 trzymam kciuki zeby to bylo TO 😘 moze siknij jeszcze po poludniu na drugi dla porownania
Szczęściara lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Tak wygląda po wyschnięciu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:16
Ani0nka, madziorek86, tęczova, Lami, Biegającą-mama, kark zakamuflowany na maksa, Nona, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Biegającą-mama wrote:Meggs ja Ci nie pomogę, nawet nigdy nie widziałam takiej informacji na usg u siebie i nie wiem jak mam.
A mi detektor nie wyszukał tetna do 12 tyg, wiec biorę go z przymróżeniem oka
No nie wiem może ktoś jeszcze coś ogarbia jak to jest z ta macica w ciąży. -
Meggs ja wczoraj czytałam gdzieś odpowiedź lekarza na pytanie czy w ciąży babka mogła mieć przodozgięcie a po ciąży tylozgiecie macicy czy to błąd lekarza. Odpowiedział, że macica może zmieniać swoje ułożenie i po porodzie często wraca do pierwotnego ułożenia
-
Szczęściaro widać!!! Mówiłam że wysyłam Ci wiruski! To nawet nie cień cienia tylko różowa kreska
poszukaj czy masz labo w soboty otwarte a jak nie to w poniedziałek beta
pięknie!
Ja się witam w rozpoczętym 22tcmała mnie obudziła jak codzień o 7.40 i rozrywa mi macicę chyba, tak buszuje
to chyba będzie aktywne dziecko
Szczęściara, przedszkolanka:), Wik89, madziorek86, Beti82, tęczova, Biegającą-mama, kark zakamuflowany na maksa, blair. lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi_tur wrote:Meggs ja wczoraj czytałam gdzieś odpowiedź lekarza na pytanie czy w ciąży babka mogła mieć przodozgięcie a po ciąży tylozgiecie macicy czy to błąd lekarza. Odpowiedział, że macica może zmieniać swoje ułożenie i po porodzie często wraca do pierwotnego ułożenia
-
alex0806 wrote:Szczęściaro widać!!! Mówiłam że wysyłam Ci wiruski! To nawet nie cień cienia tylko różowa kreska
poszukaj czy masz labo w soboty otwarte a jak nie to w poniedziałek beta
pięknie!
Ja się witam w rozpoczętym 22tcmała mnie obudziła jak codzień o 7.40 i rozrywa mi macicę chyba, tak buszuje
to chyba będzie aktywne dziecko
Nie chce Ciebie dolować ale moja córeczka do dziś taki huragan. Jak siedziała w brzuchu to też tak buszowala że czasami miałam wrażenie że ćwiczy karate🙈🙈
alex0806 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )