Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:49
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściara!!! Gratuluję!!! ❤️❤️❤️ Kup nordtest 10 i bobotest 25. To był mój ulubiony zestaw apteczny 😊 A jeśli masz rossmana blisko to paskowy rossmanowy.
Teczova, czekamy nadal 🤗
Nikodemko, wszystkiego dobrego 😘Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova, woda utlenioną w gardło i po jakimś czasie wypluwasz (jak się spieni). Ja leje czysta, nie rozcienczam w wodzie zwykłej i robię to co 2-3 h. Szałwia też pomaga.
tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova- ta, blad w serwisie, pewnie sobie pojechal do Augustowa na majówę
Co do gardla, to ja tez polecam sposob Lami z woda utleniona. Goraczka spadla? Testuj w poniedzialek ze wzgledu na lutke
tęczova lubi tę wiadomość
-
.
Zrobiłam przed chwilą z rozcienczonego siku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:17
Lami, Domi_tur, Nikodemka, tęczova, Wik89, alex0806, madziorek86, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Niezapominajka2, Nona, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Bobo zawsze wychodzi
mi testy 25 pokazywały mocniejsze kreski niż te 10.
Tęczowa, ja mówię poważnie, opryszczka i choroba to akurat dobry objaw więc bez załamki😁😁😁
Nikodemko Kochana, ja Ci życzę żebyś łagodnie zniosła wszystkie ciążowe dolegliwości, które lada moment Cię dopadną ❤️❤️❤️Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
-
Nie no, Szczesciaro, to ciazunia jak z rozcienczonego taka krecha wyszla! Jejku, gratuluje!!! 😍 Moze w koncu odblokuje sie fala II kresek
Strasznie sie ciesze! 😘
Zastanawiam sie czy zamiast monitoringu w najblizszym cyklu nie zrobic mutacji... Jednak chcialabym wiedziec na czym stoje zanim zajde w ciaze, zeby nie pluc sobie pozniej w brode.Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Mój małż się śmieje, że prawdopodobieństwo sprawdzenia się choć w części mojego snu o grupie staraczek jest mniej więcej takie samo, jak wejść do kliniki niepłodności i powiedzieć, że śniłam że jedna z par będzie miała udane in vitro 😂😂😂
Nie wiem czy to zauwazylyscie, ale najczęściej udaje się tym co mają pozytywne myślenie, także dopóki podpaski nie idą w ruch nie ma biadolenia nar cyklem, który jeszcze się nie skończył! Wierzcie w te plemniki i przyjazne macice! 😂Wik89, Szczęściara, madziorek86, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
Szczęściara super!
Nikodemko pakiet mutacji możesz zrobić zawsze. Jak masz wolne 300 zl to nigdy to nie zaszkodzi. Tylko pamiętaj że jak cokolwiek wyjdzie będziesz stresować się jeszcze bardziej 😊Szczęściara lubi tę wiadomość