Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Przedszkolanko, czyli maluchy docelowo wspólny pokój będą mieć czy tymczasowo?
Ja namawiam M na nie robienie poddasza, czyli naszej sypialni, stryszku i łazienki.
I tak któreś dzieci będą pokrzywdzone i będą miały wspólny pokój, bo na dole mamy 3 sypialnie. Do tego pozbywamy się kopciucha i kotłownię możnaby przerobić na druga łazienkę z pralnią.
Zaoszcedzilibyśmy pewnie jakieś 40tys, ale M chce, żeby maluchy miały swoje pokoje (mimo, że 2ka i tak będzie musiała dzielić), bo niby 8 lat między Basią i Tosią to dużo, ale już 5 między Kajtusiem a młodym jest ok...
I weź tu zrozum faceta 😒 -
nick nieaktualny
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Przedszkolanko, czyli maluchy docelowo wspólny pokój będą mieć czy tymczasowo?
Ja namawiam M na nie robienie poddasza, czyli naszej sypialni, stryszku i łazienki.
I tak któreś dzieci będą pokrzywdzone i będą miały wspólny pokój, bo na dole mamy 3 sypialnie. Do tego pozbywamy się kopciucha i kotłownię możnaby przerobić na druga łazienkę z pralnią.
Zaoszcedzilibyśmy pewnie jakieś 40tys, ale M chce, żeby maluchy miały swoje pokoje (mimo, że 2ka i tak będzie musiała dzielić), bo niby 8 lat między Basią i Tosią to dużo, ale już 5 między Kajtusiem a młodym jest ok...
I weź tu zrozum faceta 😒 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/581d8496535a.jpg
No to zaczynamy 18 tc 👀🙉tęczova, alex0806, Ani0nka, Lami, Biegającą-mama, Wik89, madziorek86, Szczęściara, Arashe, kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Właśnie widziałam na brzuchu pierwsze ruchy małej buby ❤️ Ciekawe czy to koniec spania po 10 godzin, bo będzie fikać 😁
Piękne macie te ciążowe brzuszki ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2019, 15:08
Wik89, przedszkolanka:), tęczova, Nona, Szczęściara, Arashe, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Malinowa bardzo mi przykro
Zdecydowanie zachecam robić mutacje to jest bardzo wazne badanie.
Sciskam mocno -
Wiki, ja badalam estradiol i na poczatku cyklu (bodajze w 3 dniu) i 7dpo razem z progesteronem. Obydwa wyniki mialam w normie
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 09:06
Wik89, Ani0nka, Beti82, przedszkolanka:), Szczęściara, alex0806, Domi_tur, tęczova, Arashe, Lami, Nikodemka, Biegającą-mama, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, blair., Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:My się jeszcze nie staramy, oczywiście 2 cykl bez starań I zero plamień I dłuższe cykle, dziś 29dc I śluz biały. Sexu nie było wiec nie ciąża ale jak nie ma stresu nie ma plamień. Wracam za 2 tygodnie i rżniecie
Nona lubi tę wiadomość