Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem w ciąży aaaa!!!!
Edit zobaczcie jak bobo pokazuje 😲 😲 😲
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:18
Ani0nka, alex0806, przedszkolanka:), Beti82, Nona, Domi_tur, Niezapominajka2, tęczova, Lami, madziorek86, Biegającą-mama, Magda - mbc, Meggs, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, blair., Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara!! 😍😍😍😍😍😍
Gratulacje!!! 😘😘 od poniedziałku beta i trzymam ogromne kciuki za piękne przyrosty ❤️❤️❤️Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Szczęściaro Bobo Test nie leci w kulki!
Będzie Krasnal, cudownie ❤️🍀Arashe, Domi_tur, Lami, Wik89, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Szczesciaro gratulacje! Piękne kreski
ciazunia pełna para!
Malinowa przykro mi z powodu niepowodzeniazbierz siły i wróć do nas, oby kolejna próba była już udana!
Nikodemko Tobie i innym naszym imienniczkom życzę wszystkiego dobrego i aby wreszcie zaczęło być dobrze.
Ja w ramach imienin poszłam z mężem i córka na pizze i tak Krysia była grzeczna, że jestem zdumionaNikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Szczęściara kochana, no piękne te testy!!! Bobo są superaśne 😁 Beta jak ta lala ❤️ No to ciekawe czy będzie chłopaczek. Pij z 3-4 dni po jednej, a później nawet też z 4 dni po pół. Nie ma co od razu odstawiać, a nic się nie stanie. Mogę wpisywać odbiór rezerwacji? Licz nam tu termin porodu 😁
A mi się dzisiaj śniła Beti z mężem! Taki w typie tego pana co Galileo prowadzi. Beti coś bardzo mi tłumaczyła, takie miałam mega zbliżenie na jej twarz 😁
Nona, czekamy mocno na Ciebie!Szczęściara, Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami czekałam na Twoją odpowiedź. Dziękuję. Pewnie że odbieram rezerwację. Będę mogła na legalu teraz 😂 😂. Wstępnie termin na 10.01.2020🙈🙈
Lami, Wik89, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Aaa, Szczesciaro, jakie piekne krechy 😍
Arashe - dziekuje bardzo i Tobie rowniez zycze samych szczesliwych chwil :*
Ja lecze dzis kaca, wiec swietowalam pizza z piekarnika i sushi z Biedronki, ale dobre i to :d
Duphaston nie ma wplywu na temperature?Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Szczęściaro od razu mówiłam, że to ten cykl 😉 naprawdę to czułam! Gratulacje ☺ dobrze, że przestałaś się upierać na te testy 10! One są często gorsze od 25, szczególnie te z allegro paskowe. No ale w tym momencie nie ma o czym mówić 😊
Meggs ja nic nie wiem akurat o zmianie pozycji macicy podczas ciąży, ale w 11 lub 12 tygodniu nagle miałam problem ze znalezieniem kropka detektorem - okazało się, że już buszuje po całej macicy i potrafi się ukrywać! A ja z przyzwyczajenia szukałam go zawsze po lewej. Poza tym wtedy właśnie musiałam mocniej docisnąć detektor i czasami kropek był właśnie tam "głębiej".
Jak się czujesz w ogóle kochana?
Szczęściaro! Bobo pięknie pokazuje! To jedne z moich ulubionych testów 😊 kciuki za betę!
Nona czekam na Twoj powrót z niecierpliwością 😁Szczęściara lubi tę wiadomość