Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko odetnij się na czas starań od pewnych osób i sytuacji bo za bardzo burzą Twój wewnętrzny spokój! A tu niezbędne pozytywne nastawienie, jesteś zajebista, Twoje jajowody też są zajebiste, plemniki Twojego małża śmigają jak formuła 1, nie jesteś człowiekiem gorszego sortu, ani Twoja macica nie jest drugiej kategorii! Nie trzeba się nakrecac ale wierzyć w siebie, w swoje ciało i w powiedzenie misji! Ma być bejbik i koniec kropka, przekaż to tam na dół, że misja jest skazana na sukces ❤️
Niezapominajka2, Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko ja tez ostatnio mam więcej śluzu , w pierwszej ciazy miałam tak non stop, teraz przez wiele tygodni nic( pewnie przez krwiaka) ale mysle ze to dobrze , uznaje, ze w ciazy takie zmiany są normalne
Mnie od wczoraj mocno bolą biodra / boki nóg koło pupki hehe może się tym razem trochę rozszerza na poród...
Apropo majówki ja miałam dwa dni , 3. Byłam już cały dzień w pracy, wczoraj i dziś tez wiec pociesza mnie tylko to ze jest zimno -
Zrobiłam ostatni test. Powiedzcie mi czy ciemnieje(chodzi o ten paskowy bo go od wczoraj robię) Dziś zrobiłam amil 25 i z allegro 10.
.
Musicie mnie ustawić do pionu bo już sobie wkrecilam że to może być torbiel a nie ciąża😪😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:19
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Blair miło ze pytasz 😊 imprezka była wczoraj, dziadkowie mega wzruszeni, bardzo zaskoczeni, były łzy szczęścia 😊 takze bardzo milo.
Niezapominajko współczuję samotnej majówki. Ale najważniejsze że mąż już wraca 😊 odbijecie sobie w innym terminie. Teście czasem mają takie mało mądre pomysły niestety.
Szczęściaro jak dla mnie kreska ciemniejsza niż wczoraj! Ale też wiem jakie te testy są zawodne.... nie ma co porównywać bo będziesz się tylko niepotrzebnie stresować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 07:58
Wik89, Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
-
Meggs właśnie już jestem cała w stresie. Nie wiem czy mam robić betę. Bym zrobila ale nie będę miała jak jej powtórzyć bo niestety jestem sama z małą od jutra. Mąż do pracy. Ale muszę iść do lab. Muszę zrobić tsh no i proga.. Mam taki mentlik w głowie.
11.2015 pjp(*)
Szczęściaro rób jutro betę I te wszystkie inne badania
A w środę nie możesz wziąć dziecka ze sobą do labo na powtórkę? Najwyżej nie zrobisz drugi raz jak się nie da. Ale cała reszta badań będziesz miała;)
Nikodemka, Szczęściara, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi, dzieki za ustawienie do pionu, masz absolutna racje
Same wiecie, ze starania to rollercoaster emocji... Raz górka, raz dołek, nie jest nad tym łatwo zapanować. Staram sie szukac sposobow, ale w mojej sytuacji bywa ciezko (wlasnie jade robic zdjecia na Chrzcie, jutro mam sesje ciazowa) i chcac nie chcac wchodzi mi to na glowe, szczegolnie w drugiej fazie cyklu. No, ale nic... wdech, wydech i do przodu!
-
Szczęściara, kup sobie bobotest i zrób jutro albo pojutrze, jeśli nie masz szans na betę. Na nim zobaczysz gigant różnice, ale też nie z dnia na dzień. Chociaż myślę, że najlepiej jechać z córą że dwa razy do labu, bo tu masz najdokładniejsze wyniki. Za jakiś tydzień możesz się umawiać na oglądanie pęcherzyka 😊 Będzie dobrze wszystko 😘
Nikodemko, Domi ma rację, teraz musisz się odciąć, jeśli coś sprawia ból. Nie można mieć też do kogoś zarzutów, bo po prostu Twoja koleżanka nie wie, co oznaczają takie długie starania i z czym się wiążą. Ale też nie możemy się denerwować, że jej problemem jest płeć, a nie nieciemniejące owulaki. Ona nie ma pojęcia, że mogła Cię tym skrzywdzić. Bo ona postanowiła, że się starają i po prostu się wystarali. Nie wie, że po kilku miesiącach wpadłaby w obsesję i jak bardzo zmieniłoby się jej życie.Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczesciaro no to moze zeob dzis tsh proga i bete a za dwa dni moze sprobujesz jednak jakos podskoczyc do lab i powtorzyc. Z drugiej strony jak juz wiesz ze Ci sie nie uda powtorzyc to moze faktycznie lepiej nie robic bety zeby sie potem nie stresowac
Nikodemko doskonale Cie rozumiem, jeszcze jestem teraz u tesciow od ktorych bije ta chec posiadania wnuka (moj maz jest jedynakiem..) i po prostu nie daję rady psychicznie.Na dodatek oni nie wiedza o naszych problemach z nasieniem meza i to mnie wkurza bo gdyby wiedzieli to moze by skonczyli z tymi zarcikami sugestiami itp. Choc i tak tego juz jest mniej bo skoro jestesmy poltora roku po slubie i nie w ciazy to pewnie wiedza ze cos jest nie tak. Oni oczywiscie splodzili syna miesiac po slubie. Moja mama raz wpdka raz za 1 probą. Na dodatek dzis wstalam i zero bolu piersi a jest 17 dc i myslalam ze juz po owu (patrzac tez po sluzie i mojej cerze czulam ze owu byla tuz tuz w piatek), no ale skoro piersi mnie nie bola to czuje, ze moglo nie byc tej owu. Nie wiem, dzis jakos stracilam wiare w ten cykl, i zaczelam dzien z placzem, mam nadzieje, ze jeszcze humor mi sie odmieni... dobrze ze w czw ide do tego gina, ktory zlecil mi hsg, mam nadzieje, ze on bedzie mial jakis pomysl co dalej, mowil ze spojrzy tez na wyniki meza..Szczęściara lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami mam bobo. Zrobię go jutro przed wyjściem. Zobaczę jak się ułoży bo muszę w środę lecieć do endo(tylko w ten dzień przyjmuje) może uda się szybciej wyskoczyć. Betę można robić po śniadaniu? Jutro na czczo.
Wiki gdyby labo było czynne w weekend to pewnie bym już miała wyniki bety😜😜
11.2015 pjp(*)
Szczęściaro, betę możesz po śniadaniu w środę
Ale TSH i cała reszta na czczo. Proga też robiłam po śniadaniu raz
Ja jutro mam drugie prenatalne na 9.20, proszę o kciuki oczywiście za zdrową dzidzięI ładne fotki, bo dawno żadnej nie miałam
Wstydzioszka ostatnie 2 USG u mojego gina wypinała dupkę i kręgosłup
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 09:05
Ani0nka, Arashe, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlexa, właśnie dziś wstałam z myślą, że gdybym miała teraz wizytę co 3tyg to jutro by była ☺ A tak jeszcze 1.5tyg. Gdyby nie natłok o obowiązków ostatnio plus majówka-goście itp to chyba już bym była u innego gina, bo gdzie tu 4.5tyg na połówkowe czekać. I znowu mam za późno, bo powinno się robić niby do 22tc+0, a ja będę mieć 22tc+4 😒
Szczęściaro, ja niby też chciałam bez bet, ale po poprzednim biochemie i robieniu 3 dni pod rząd testów stwierdziłam, że taniej wyjdzie 2 razy beta i przynajmniej święty spokój na te 2-3tyg do wizyty 😉
U mnie ruchy w pierwszej ciąży od 16tc. Nikt nie wierzył prócz Mka, aż po 3tyg już było widać i wypinanie i kopniaki na zewnątrz 😉 A kolejne ciążę szybciej: 14tc, 13tc i 13tc ☺Szczęściara lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:49
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciara ciemnieją
Fiorella a co u Ciebie? Odezwij sie,ktory dzien cyklu ?Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Ja witam się z Wami w 16 tygodniu ciąży ❤️❤️ Jeszcze 20 tygodni i mogę rodzic 😁
Beti82, alex0806, Arashe, Wik89, Szczęściara, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Alexa, właśnie dziś wstałam z myślą, że gdybym miała teraz wizytę co 3tyg to jutro by była ☺ A tak jeszcze 1.5tyg. Gdyby nie natłok o obowiązków ostatnio plus majówka-goście itp to chyba już bym była u innego gina, bo gdzie tu 4.5tyg na połówkowe czekać. I znowu mam za późno, bo powinno się robić niby do 22tc+0, a ja będę mieć 22tc+4 😒
Szczęściaro, ja niby też chciałam bez bet, ale po poprzednim biochemie i robieniu 3 dni pod rząd testów stwierdziłam, że taniej wyjdzie 2 razy beta i przynajmniej święty spokój na te 2-3tyg do wizyty 😉
U mnie ruchy w pierwszej ciąży od 16tc. Nikt nie wierzył prócz Mka, aż po 3tyg już było widać i wypinanie i kopniaki na zewnątrz 😉 A kolejne ciążę szybciej: 14tc, 13tc i 13tc ☺Tu jedynie chodzi o ewentualne przerwanie ciąży w razie jakichś tfu tfu nieprawidłowości.
Powiedz mi kochana, na jakiej wysokości czujesz ruchy malucha? Bo ja się właśnie zastanawiam, czy moja już nie powinna wyżej podjechać. Bo czuję ją tak 2-3 palce poniżej pępka najwyżej. Plus na całej szerokości brzucha (tak jak kości miednicy).Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵