Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy Was też tak podbrzusze? Nie jest to uciążliwe ale jak czasami złapie to muszę przysiąść na chwilę. I jeszcze jedno czy 24 maja będzie odpowiedni czas na wizytę? Czy iść szybciej. Nie pamiętam kiedy byłam w tamtej ciąży.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro zobaczysz po becie. NIe ma sensu iść na USG, zanim nie będzie ok 1500. A najlepiej to powyżej 5000. Wyliczysz sobie mniej więcej po przyrostach.
A brzuch też mnie bolał na początku. Kichałam zgięta, bo rwałoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cytrynowy sok każdej polecę odpuszczenie. U mnie chyba też zadziałało to że było rzadko bzyku. Nawet nie wiem kiedy mogłam mieć owu 😂 😂 tak olałam cykl.
Uuu to zapowiada się za tydzień zbiorowe sikanie. Mam nadzieję że niedługo do Nas dołączycie. Tak tak Nikodemko to też do Ciebie😘😘 reszta później.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Przedszkolanko mam taką cicha nadzieję na dziewczynkę, o dziwo i pierwszej ciazy miałam nadzieję na synka
.
Z jednej strony chciałabym wiedzieć, by kupić coś ładnegoa z drugiej może wcale nie chce i jak z pierwszym poczekam do porodu... Hmmm
Kark najbliższe to w 3 trymestrze, jeszcze nie mam umowionej, może od koniec czerwca albo i początek lipca pewnie. Bo mam nadzieję, że w międzyczasie nie będzie konieczna wizyta w szpitalu czy obserwacja.
Co do wysokości macicy to mi się wydaje, że to trochę też jest tak, że jak są mocniejsze mięśnie brzucha i ja trzymają, a mniejszy brzuch to ona jest wtedy wyczuwalna wyżej. Natomiast jak słabsze mięśnie i brzuch szybko widoczny to wtedy niżej. Ale to oczywiście na wyższym etapie ciążyAle to takie moje wydaje się tylko ^^
Domi ja mam tak samo, czarnych myśli nawet mężowi nie przedstawiam, choć jak słyszę historie znajomych to mi się słabo robi.
Aż nie wiem czy pisać.. Kto nie chce niech nie czyta... Ostatnio przyjaciółka rodziny urodziła zdrowe dziecko, które nie zaczęło oddychać i umarło...a dwa dni temu słyszałam, o koleżance kogoś z rodziny, że miała męża, bardzo długo się starali, w końcu tak ich to zniszczylo, że się rozeszli. Ona w kolejnym małżeństwie podeszła do ivf i urodziła z tego bliźniaki, z czego jeden po 10 Msc zmarł na sepse... Ehhh
Wiki a Ty kiedy testujesz? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:49
Nikodemka, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Cytrynowy sok u mnie nie wiele więcej w tym cyklu bo było aż 9 albo 10 😂 😂. Arashe przykre historie. Niestety na niektóre rzeczy nie mamy wpływu..
Wiki kciuki za monitoring. Czujesz że po owu jesteś czy przed??
Tęczova kuruj się kuruj. Kochana czasami trzeba się poświęcić żeby być zdrowym😉 kiedy powtarzasz test??
11.2015 pjp(*)
Szczesciara hmmm nie wiem. Kolo 12 tc juz napewno bylo cos widac ..
Jutro rano dentysta i konczenie zeba. Chyba jest juz zatruty bo nie boli ale i tak jestem splakana ze strachu a o 16.15 pipoludniu wizyta u gina po przeszlo miesiacu. Mam nadzieje ze wszystko ok i w koncu mi powie plec.
Jutro tez bede dzwonic sie umawiac na polowkowe.Szczęściara lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:49
Szczęściara, Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wiki - kciuki za piekny poowulacyjny obraz na monicie
Teczova - pyknie z clo, zobaczysz! A moze juz pyklo i dowiesz sie tego jutroo tak, sposob z woda utleniona jest the best!
Arashe, straszne... Ja ostatnio przezywalam historie (tragedie) naszych sasiadow, do tej pory nie moze mi wyjsc z glowy, chyba nawet nie bede pisac co sie stalo. W kazdym razie stracili dzidziusia w 8 miesiacu przez niedopatrzenie lekarza. Tylko upewnilam sie w tym, ze wole rodzic chocby 200 km stad, byle byc pod dobra opieka.
Ale mialam dzis dziewczynke na Chrzcie... 5 miesiecy i naprawde dlugie jak na ten wiek, pomaranczowe włoski. To nawet nie byl rudy, tylko pomaranczowy! Przeslodka bylatęczova lubi tę wiadomość
-
Szczesciaro, widzę, że masz córeczkę w podobnym wieku do mojej
Tęczova kciuki mocno trzymam za jutro!
Co do płci to chyba mam to po mamie, nawet jak zaszła w ciążę w 2000 r i mogła poznać płeć to nie chciała, i czekaliśmy z nią do porodu co będzie
Co do brzucha w 2 ciąży to teraz mam taki jaki w pierwszej miałam w 32 tygodniu, robiłam dokumentację i aż mi się wierzyć nie chce. Ale nie pojawił się tak szybko jak liczyłam, za to wyskoczył nagle w 19 tygodniu.
Wiki kciuki więc za monit, obys była po i tyko czekała na tesciktęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość