Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No, Szczęściara, bo u Ciebie to będzie z tysiaczek lekką ręką 😁
Teczova, marsz po nordtesta! (u ciebie cienie wychodziły na nim?) Albo faciell do rossmana!
Ja w ogóle z 2 mm na lewo od paska widzę cień gruby, ale! To co pisałam Szczęściarze w sobotę - mi też kiedyś taki cień na początku na bobo wyszedł, ale z drugiej strony żadnej cienkiej kreski obok nie było. Ja tam bym sikała jeszcze dzisiaj. Im późniejsza pora dnia, tym lepiej te wszystkie "pierwsze" kreski wychodzą 😉
Kciuki!!!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova - nie odstawiaj lutki, zrob jak Lami mowi i nasikaj jeszcze dzis na norda!
Szczesciaro - nie moge sie doczekac wyniku Twojej bety, na pewno bedzie duza w kosmos.
Juz sie zaczyna moja poowulacyjna sennosc... Scielo mnie z nog w 5 minut i spalam prawie 2 godziny, dobrze, ze kot zaczal „ugniatac” mi plecy, bo zaspalabym na sesje. To bedzie ciezki tydzien. -
Szczęściaro spokojnie. Ja plamiłam przy becie 90. Kropek się wgryzał. Plamiłam też 2 tyg póżniej i 3 i nawet teraz i wszytko jest dobrze 😊 ja wiem że kazde plamienie to zawał, ja tak mam zawsze, ale na tym etapie może się zdarzyć.
Tęczowa powtórzyłabym inny test. Choć ta kreska na ciążową nie wygląda - za cienka, więc albo cos tam dopiero sie klaruje, albo wybarwienie od pigmentu. Chcialabym bardzo to pierwsze oczywiscie 😊
Nikodemko fajnie że umowiliscie te badania! To diagnostycznie duzy krok i dobrze mieć je już za sobą 😊 oby mąż się nie pochorował! -
Mam wynik proga: 15,66 ng/ml.
Wiem, ze to spoko i owulacja byla, ale zastanawia mnie dlaczego z miesiaca na miesiac wynik 7dpo jest coraz nizszy i czy w ogole ma to jakies znaczenie (czy moze swiadczyc np o slabej jakosciowo owulacji). Pewnie nie, a ja juz sobie cos wkrecam -_-
przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość