Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tam za Tęczową nadal trzymam kciuki 🤞 jak przyjdzie małpa to kciuki będą za przyszły cykl 😊😊 póki co jest nadzieja.
Wik ja to jestem ciekawa tego proga u Ciebie, może taka mała zmiana jak branie dupka lub prowadzenie cyklu na clo u Ciebie zadziała.tęczova lubi tę wiadomość
-
Wszystko ok. Chlopczyk 😍 moje marzenie spelnione 😍
Cytrynowy sok, Szczęściara, Meggs, Lami, Beti82, alex0806, Domi_tur, OlivkowaMama, sunshine03, Nikodemka, tęczova, Wik89, przedszkolanka:), madziorek86, Ani0nka, Arashe, kark zakamuflowany na maksa, blair., Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro może skakać TSH. Mi też spadło na początku do 0.4, później wzrosło do 1.5, spadło do 0.74 i teraz znowu 1.5. Także z ft4 trzeba interpretować. Endo ci na pewno wyjaśni wszystko
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja melduje się z Warszawy. Dojechaliśmy szczęśliwie 😊 jestem megggga zmęczona!
Powiedzcie mi bo miałam jutro/pojutrze pójść na badania krwi - wiecie morfologia / mocz i te wszystkie toksoplazmozy , cytomegalie, różyczki, kiły i cały ten pozostały armagedon a jestem lekko podziębiona? To chyba nie będzie mieć wpływu na te badania? -
alex0806 wrote:Szczęściaro może skakać TSH. Mi też spadło na początku do 0.4, później wzrosło do 1.5, spadło do 0.74 i teraz znowu 1.5. Także z ft4 trzeba interpretować. Endo ci na pewno wyjaśni wszystko
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs nie podpowiem bo nie pamiętam czy przeziębienie ma wpływ na badania. Nie chcę Ciebie w błąd wprowadzać niech się wypowiedzą obeznane w temacie 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 18:04
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyMeggs wrote:A ja melduje się z Warszawy. Dojechaliśmy szczęśliwie 😊 jestem megggga zmęczona!
Powiedzcie mi bo miałam jutro/pojutrze pójść na badania krwi - wiecie morfologia / mocz i te wszystkie toksoplazmozy , cytomegalie, różyczki, kiły i cały ten pozostały armagedon a jestem lekko podziębiona? To chyba nie będzie mieć wpływu na te badania?
ja bym pewnie poszła i tak chyba ze bylabym umierajaca to bym sobie darowala i poszla zdrowa na badanieMeggs, Arashe lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Meggs, wydaje mi się, że może mieć tylko wpływ na morfologię. Ale głowy nie dam uciąć. A możesz jakoś za dwa/trzy dni zrobić?
Susnshine dziękuję! 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 18:18
-
Monia gratuluję synusia 😍
A z babcia gorzej?
Meggs ja nie robilam,tzn.moczu ,morfologii i tsh no i na antybiotyku.
Szczesciara tsh powtorz za jakiś czas by mocno nie poleciałoto jeszcze beta a brazowe uplawy to stara krew
Teczova rozkreca sie @?