Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, nie mam slow, zeby powiedziec jak mi przykro, ze musisz w czasie ciazy, ktora jest szczesliwym okresem, przechodzic przez tak smutne wydarzenia... Mam nadzieje, ze Ty i wszyscy Twoi bliscy, a w szczegolnosci mama, znajdziecie w sobie sile, zeby to przetrwac w jak najlagodniejszy sposob z mozliwych w tej sytuacji. Tule :*
-
Monia współczuję bardzo, sama pamiętam jak wchodziłam do babci czekającej na śmierć
nie mogłam się uspokoić.
Synka gratuluję
Tyle chłopaków, że musi mi zostać dziewczynka ;P
Moja teściowa diagnosta lab. Mówi, że możesz iść Anionka, tylko leukocyty mogą być podwyższone, a reszta bez znaczenia -
nick nieaktualnyMonia jak się lozysko nie podnosi to cc, ale ja z Kajtusiem też miałam nisko, a coś koło 25tc już spoko ☺
Gratuluję chłopaka 💙 Ech i mocno ściskam ze względu na babcię, sama to przeżywałam w ciąży z Basią, nie pożegnałam się i miałam wyrzuty sumienia.
Nikodemko popieram dziewczyny, ja też zawsze jak ciąża to prog niski 12-15 7dpo 😉
Szczęściaro lez i odpoczywaj, niech kropek się porządnie ulokuje 😘
Alex super kobietka, u mnie Kajtek w 31tc niby 2kg, w 37tc wychodził 3.5kg, a w 39tc urodził się z wagą 2.9 😂 Usg zawsze przez palce, nawet jak 3kg nie będzie to nic się nie stanie maleńkiej, mówi Ci to mama z mini dziećmi 2.9-3.1kg 😉Szczęściara, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Monia, bardzo mi przykro 😢 Babcia już nie cierpi, sama mówiłaś, że w ostatnich dniach czuła się lepiej - dostała szansę spokojnie pożegnać się z bliskimi, a bliscy dostali szansę spędzić te ostatnie dni z babcią. Babcia będzie teraz Twoim Aniołem Stróżem i będzie cały czas nad Tobą i Maleństwem czuwać. Tulę Cię z całych sił.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia nadrabiam wpisy, wpisuję że mi przykro i że jeszcze się ucieszy z wnuka a tu kolejna wiadomość... siedzę i ryczę... tak bardzo mi przykro
żegnałam dziadka 1.5 miesiąca temu i chociaż to inna historia to łączę się w bólu :* dużo siły dla Was a nad Tobą czuwa teraz dobry Anioł :*