Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara, bierz duphaston, miałaś go przepisanego, zacznij brać tak, jak kazała ci w poprzednim cyklu. Nie ma co.
Wiesz Nikodemko, że znaczenie mogła mieć pora i w ogóle, ale w Twoim przypadku jakieś mam przeczucie, że z tymi bolesnymi miesiączkami po prostu musisz brać progesteron i dzięki temu cały cykl inaczej przebiega. Ja po ciąży nie wyjdę z gabinetu bez recepty na duphaston.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:Lami tylko ja na własną rękę brałam w tamtym cyklu. Może faktycznie przeciazylam. Na razie czysto jak się powtórzy wezme dupka mam chyba 9 tabl.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova, no wlasnie... Sprawdzilam i np w listopadzie moj prog wynosil 22 ng. Teraz biore dupka, wiec w razie czego jest wsparcie, ale co z tego skoro jajeczko moze sie do nieczego nie nadawac (kiedys przeciez nie mialam tego wzgorka jajonosnego). Nie wiem juz co robic. Chyba najlepiej by bylo gdybym dostala sie do mojej lekarki i zasugerowala jej, ze chcialabym sprobowac ze stymulacja, ale po pierwsze watpie czy sie do niej dopcham jeszcze w tym cyklu, a po drugie sama mi tego nie zaproponowala, wiec nie wiem czy na to pojdzie
-
Ach, ja juz nie wiem... Tak mi szkoda tracic tych cykli po hsg na brak dzialania. Chcialabym zmaksymalizowac szanse.
Wiem, ze to glupie, bo poki nie ma @ to szanse sa, a objawy pms nie skreslaja ciazy, ale juz mi zgasla nadzieja na ten cykl. Mam dokladnie te same „objawy” co co miesiac 7dpo. W punkt. I zamiast sie tym podlamywac chcialabym ulozyc jakis plan, zeby byc spokojniejsza. -
Dziękuję Ci Alex ale w środę idę do endo to może ona mi przepisze dupka jakby co jak nie to postaram się dostać szybciej do gina żeby tylko wpisał mi receptę. Na razie nic nie ma. Postaram się więcej leżeć.
alex0806 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
alex0806 wrote:Szczęściaro będzie dobrze
Beta pięknie rośnie na pewno, kropek się wgryza. Pewnie jakieś naczynko poszło, albo stara krew. Chociaż jak kawa z mlekiem to nawet nie krew
Więc na luzie, odpoczywaj
11.2015 pjp(*)
Szczesciaro - odpoczywaj jak najwiecej, niech kropek na spokojnie sie wgryza, na pewno te plamienia to nic takiego, tak jak dziewczyny mowia
Kiedy bedzie ta Twoja beta??
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Acard też może powodować plamienia
U mnie w zestawie z heparyną sprawił, że w tym 6tc to ja już się w ciążą żegnałam w myślach... A teraz prawie 350 g żywej wagi wali mnie po pęcherzu
Także trzymamy kciuki Szczęściaro za piękną betę, przyrost i brak plamienia
Ja też po B-complexie sikałam na fluorescencyjny żółtynawet tak miałam w badaniu moczu napisane
Wik89, Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tez potwierdzam zlote siki po kompleksi wit B 😂
Nikodemko mam ten sam plan, ze chcialabym sprobowac z ta stymulacja zanim podejde do iui, j a w zyciu nie bralam clo ani nawet luteiny czy duphastonu i troche nie chce od razu pisac sie na iui bez proby wspomozeni moich owu i zagniezdzania. Ale zobacze jak do tego podejdzie lekarz.. proga robie w sobote, ciekawa jestem wynikuNikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Tez potwierdzam zlote siki po kompleksi wit B 😂
Nikodemko mam ten sam plan, ze chcialabym sprobowac z ta stymulacja zanim podejde do iui, j a w zyciu nie bralam clo ani nawet luteiny czy duphastonu i troche nie chce od razu pisac sie na iui bez proby wspomozeni moich owu i zagniezdzania. Ale zobacze jak do tego podejdzie lekarz.. proga robie w sobote, ciekawa jestem wyniku
Ja bym tak chciala.Bede gadac z franca na wizycieWik89 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Szczesciaro - odpoczywaj jak najwiecej, niech kropek na spokojnie sie wgryza, na pewno te plamienia to nic takiego, tak jak dziewczyny mowia
Kiedy bedzie ta Twoja beta??
11.2015 pjp(*)
tęczova wrote:Zanim zaczęłam brać acard plamiłam nawet z 4 dni, na acardzie plamię odrobinkę dzień przed. Idzie małpa na bank
Owulak jaśniutkitęczova lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )