Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe rzeczywiście nie ma co sobie wkrecac bliźniaków 😂 😂. Moja mała już 3 mce bez pampera. W nocy jej tylko zakładam i na dłuższe wyjazdy a tak to bez. Z nocy jest suchy i zastanawiam się czy nie zakładać.
Alex cudownie♥️ ♥️Arashe lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Alex, super, że wszystko dobrze 😊 Gratuluję!
A możesz przybliżyć kwestię tego USG serca? Chodzisz teraz do lekarza na nfz? Bo mi nikt nic takiego nie powiedział, że coś przysługuje, ale też nie chodzę na nzf, wszystko prywatnie.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia czekam 🤗
Alex superduza dziewczynka juz!
Dziewczyny moja bez pieluchy jak miala 2 lata i 4 miechy aleee to bylo lato wiec majtki w dol,jak poszlo to przepralam,zaraz wyschlo i kolejne. Teraz najlepsza pora bedzie jak w koncu cieplo sie zrobi. Ale moj chrzesniak ma 2l.i 8 miesięcy i nawet nie usiadzie na nocnik ani nic..OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Reset, masz racje w kazdym akapicie, ktory napisalas. Mnie tez napedza dzialanie i to, ze mam okreslony plan. W cyklu z hsg czuje sie o wiele lepiej psychicznie, bo wiem, ze mam juz to za soba i kolejny etap z listy zostal odhaczony. Co do bycia szczesliwym podczas staran, to wedlug mnie najtrudniejsza rzecz. Postanowilam ostatnio, ze bede przyjmowac wszystkie zlecenia, zarezerwowalismy nawet ze znajomymi domek na Mazurach na dlugi weekend sierpniowy. Lepiej mi z tym, ale mimo wszystko chec posiadania dziecka jest dla mnie aktualnie najwazniejsza rzecza w zyciu i wszystkie przyjemnosci dookola zdaja sie byc robione „na sile”, byle by tylko nie myslec o tym, ze nie udaje mi sie zajsc w ciaze.
Moja praca naprawde utrudnia mi oderwanie mysli od tego wszystkiego. Wlasnie przygotowuje sie do sesji ciazowej, wieczorem bede robila male wianuszki dla bobasów... To nie jest zazdrosc z mojej strony, tylko po prostu ból.
Alex- piekna dzidzia❤️
Przedszko, wedlug Twojej rady kupilam drozdze... Pekl mi tez drugi kacik ust i chyba tam tez zaczyna robic sie zajad, tamten sie nie goi... juz mnie to wkurza. -
Alex to normalne, że różne są wymiary dla poszczególnych części ciała, może być tak do porodu nawet, nie ma co się przejmować jeśli to nieduża różnica. Dobrze ze jest wszystko dobrze
Szczesciaro moja podobnie ze 3 msc, choć zdarza się, że po nocy coś jest, więc jeszcze się nie osmielęalex0806 lubi tę wiadomość
-
Oliwkowamama nie ma co stresować dziecka 😂 😂 po prostu ma ważniejsze rzeczy niż nocnik🙉🙉
Arashe ja już nie dokupuje papmkow. Zostawię kilka tak na wszelki wypadek i powoli będę wprowadzać. Zaraz ciepło to w razie czego szybko będzie schnac😉OlivkowaMama, Arashe lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Alex, super, że wszystko dobrze 😊 Gratuluję!
A możesz przybliżyć kwestię tego USG serca? Chodzisz teraz do lekarza na nfz? Bo mi nikt nic takiego nie powiedział, że coś przysługuje, ale też nie chodzę na nzf, wszystko prywatnie.
Ja się wymiarami staram nie przejmować, w końcu najbardziej termin idzie określić na tym pierwszym prenatalnympóźniej to już rośnie indywidualnie. Nie musi ważyć 4 kg po urodzeniu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:50
Lami, Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova no to zatestuj jeszcze jutro!
Przedszkolanko, tak, mialam rano monitorin, bardzo szybko, na nfz w szpitalu, ginka powiedziala ze wg niwj owu prawdopodobnie byla p czym swiadczy endometrium, plyn w zatoce i „troche powiekszony jajnik” (nie wiem czy dobrze zrozumialam :p), ale cialka zoltego nie bylo. Jak dla mnie zbyt powierzchowny ten monitoring wiec nie jestem zbyt zadowolona.. ale w czwartek ide do gina prywatnie, tego co mnie skierowal na hsg, zobaczymy jaki ma dla mnie plan
Nikodemko tak, w piatek albo sobote badam progesteron, estradiol i tsh!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023