Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki kochana faceci już tak mają jak nie przypilnujesz to by w cale nic nie brał. Niestety mąż też powinien się do tego przyłożyć bo oboje pragniecie maleństwa. Mam nadzieję że niedługo usłyszysz dobre wieści ❤️ ❤️.
Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Tak tu pisalysmy o ciuszkach i na sierpniówkach dostałam cynk, że w Tesco dobre wyprzedaże sezonowe, że zaciagnelam małża uzupełnić zapasy bodziakow 🙈🙈 polecam naprawdę wpaść na moment, bluzeczki ze spodniami po 15-25zl, 5paki bodziakow po 25 zł, mega dużo ślicznych rzeczy było ale się ograniczyłam bo poza bodziakami wszystkiego mam za dużo 😁
Lami, sunshine03, Arashe, przedszkolanka:), Wik89, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Wik, u mnie z Fertilmanem to samo. Wezmie jak mu sie przypomni i zazwyczaj dwie a nie 4... Nie wiem czy jest na to jakas metoda, u mnie nawet sms przypominajacy nie dziala, bo jest zabiegany.
Kark - ja polecam rodzinna sesje noworodkowato jednak cos wyjatkowego, takie powitanie nowego czlonka rodziny w domu, pierwsze emocje itp... Uwielbiam takie zdjecia.
37,61 na moim termometrze...blagam, niech to bedzie zagniezdzenie, a nie jakas powoli zzerajace mnie infekcja, bakteria czy cholera wie co.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wiki, jak pod nos nie podstawisz, to nie weźmie. W aptece kup takie kółeczko na cały tydzień i mu przypominaj czy wziął. Sam to raz weźmie, raz nie.
Szczęściara, wiek to może tylko wystraszyć jak się idzie pęcherzyk oglądać. Później tak jak mówią dziewczyny - bobo się wyrówna 😊 a pod koniec pierwszego trymestru to już zaczyna rosnąć po swojemu w ogóle. W 7 i 10 tygodniu była wg OM, w 13 już 3 dni starsza. Ja miałam owu albo w nocy 16dc albo rano 17dc, czyli powiedzmy 3 dni później. Wg OM bejbik teraz 7 dni starszy, a doliczając te 3 dni już 10.Szczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściaro, nawet jak maluszek będzie młodszy to najwazniejsze ze Ty bedziesz wiedziała że jest oki, a lekarzowi wytłumaczysz jak coś 😊
Wiki z suplami to faceci tak mają. Mój brał po 2 dziennie fertilmana a jakiego robił z siebie bohatera 🤩Szczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Wiki wkladaj mu do pyska
ja mojemu wkladalam pytal tylko czy go truje i łykał.
Nie odzywam sie bo u mnie bloga nuda w staraniach co mi swietnie robi na glowe.I byc moze ..na 99 % kupujemy dzialke rekreacyjna.Jestem podjarana nia jak dzieckotęczova, kark zakamuflowany na maksa, Lami, Cytrynowy sok, Wik89, Meggs, Magda - mbc, blair., Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro ja miałam owulację w 18 dc i byłam na IP przez plamienia w 5 t i kilka dni, był pęcherzyk z zoltkowym. 2 dni pozniej było już serduszko. Także na spokojnie, pójdziesz na USG i już będzie piękny zarodek z serduszkiem tego 24
Moja mała na 1 prenatalnych była 3 dni do przodu, teraz niektóre wymiary ma tydzień do tyłu, niektóre w normie. Później to już dziecko rośnie indywidualnie. Najbardziej dokładne pomiary są właśnie do tych prenatalnych w 1 trymestrze. Suwaczek mam ustawiony wg owulacjiI tak sobie wyliczam termin, a życie i tak zweryfikuje kiedy się urodzi
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Fiorella kochana co u Ciebie??
-
Fiorella kochana to dobry znak mnie też jak owu była to promieniowało aż do uda. Wiem że boisz się ale może warto podejść i zobaczyć co tam się dzieje ale myślę że to porządna owu😉😉 bierz męża w obroty i za dwa tygodnie wysikujesz Nam piękne dwie krechy..
Edit częściej wpadaj do Nas😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 20:25
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Wiki wkladaj mu do pyska
ja mojemu wkladalam pytal tylko czy go truje i łykał.
Nie odzywam sie bo u mnie bloga nuda w staraniach co mi swietnie robi na glowe.I byc moze ..na 99 % kupujemy dzialke rekreacyjna.Jestem podjarana nia jak dzieckoLami, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Wik89, Magda - mbc, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Fiorella kochana to dobry znak mnie też jak owu była to promieniowało aż do uda. Wiem że boisz się ale może warto podejść i zobaczyć co tam się dzieje ale myślę że to porządna owu😉😉 bierz męża w obroty i za dwa tygodnie wysikujesz Nam piękne dwie krechy..
Edit częściej wpadaj do Nas😘😘 -
fiorella82 wrote:Wczoraj mnie tak udo bolało, że nie mogłam usiedzieć na moim facecie. Normalnie jak babcia z proteza biodra. I tak dobrze że mu się udało nogę odchylić, bo by nie "było".
fiorella82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualnyFiorella, to my z jednej gliny. 2 tygodnie temu obiecywaliśmy sobie, że to ostatnie na ten rok zakupy w ogrodniczym, a dziś już nowe sadzonki sadziłam 😅
To ja znowu jak miałam hybrydy to kolorów Bóg wie ile, ale długość max 2-3mm za palec, bo przecież plewić muszę wygodnie 😌fiorella82, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszko - nie trzeba kontrolowac, asekuracyjnie bierze sie tylko antybiotyk, mam nadzieje, ze tam jest wszystko ok. Pojde do tego lekarza jutro, bo juz wariuje
Beti - bardzo dobrze, ze bedziesz miala dzialeczke i zajmiesz czyms glowe. Stworzcie na niej jakis przyjemny kacik do staran :dBeti82 lubi tę wiadomość