Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorella, tak Cię onieśmielamy, że nie masz odwagi? 😜 A na poważnie, to, że przyjdzie moment strachu, to normalna rzecz. Dzięki temu, że o tyle miesięcy przelożyliście starania, to ten czas tylko zakamuflował strach. Teraz kochana trzeba się z nim zmierzyć. Wszystkie Twoje organy wyszły bez szwanku z tego przykrego zdarzenia. A organizm aż Ci bije niczym dzwoń Zygmunta tym bólem owulacyjnym, że jest gotowy na powrót do gry! Teraz musisz mocno zebrać się w sobie i włączyć pozytywne myślenie! Będzie dobrze! Już nic przykrego nie ma prawa się zdarzyć! Musisz to powtarzać jak mantrę! I poza tym sory, ale Twoja rezerwacja to się trochę zakurzyła, aż wstyd! Do roboty! 😘
Beti, super, że kupujecie działkę! Moi rodzice kupili tak działeczkę 20 lat temu, jeszcze młodzi, ja miałam 9 lat (właśnie w okolicy Ostrzeszowa) Skończyły się wyjazdy na weekendy i wakacje, bo tylko tam spędzaliśmy czas. Przez 5 lat bez prądu, w baraku - super czas! 😀 Później sami zaczęliśmy budować mały domek, a później już spędzać tam święta i w ogóle. Uwielbiam cały czas tam jeździć. Cisza, powietrze, i jak napisała Fiorella cała ta natura! Bosko. Więc super decyzja. Teraz pozwalaj głowie odpoczywać, my nie mamy nic przeciwko, że trochę nas zostawiasz, bo wiemy, że to nastawienie będzie miało dobre skutki i zaowocuje 😊fiorella82, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnykark zakamuflowany na maksa wrote:Fiorella, to my z jednej gliny. 2 tygodnie temu obiecywaliśmy sobie, że to ostatnie na ten rok zakupy w ogrodniczym, a dziś już nowe sadzonki sadziłam 😅
To ja znowu jak miałam hybrydy to kolorów Bóg wie ile, ale długość max 2-3mm za palec, bo przecież plewić muszę wygodnie 😌Jak wracam do domu mijam dwie szkółki, prawie codziennie wracam z sadzonką. Idę do Biedry po mleko, wracam z zielskiem... Dzień dobry, mam na imię Joanna, jestem uzależniona
Lami, Cytrynowy sok, Wik89, Magda - mbc, kark zakamuflowany na maksa, tęczova, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze stresuję się połówkowymi w przyszłym tygodniu
naczytałam się, że to najważniejsze badanie, bo mogą wyjść różne nieprawidłowości, wady wrodzone i to nawet, jak na usg 1.trymestru było wszystko ok i schizuję
Ech ciąża to jednak nieustające pasmo zmartwień -
nick nieaktualnyLami wrote:Fiorella, tak Cię onieśmielamy, że nie masz odwagi? 😜 A na poważnie, to, że przyjdzie moment strachu, to normalna rzecz. Dzięki temu, że o tyle miesięcy przelożyliście starania, to ten czas tylko zakamuflował strach. Teraz kochana trzeba się z nim zmierzyć. Wszystkie Twoje organy wyszły bez szwanku z tego przykrego zdarzenia. A organizm aż Ci bije niczym dzwoń Zygmunta tym bólem owulacyjnym, że jest gotowy na powrót do gry! Teraz musisz mocno zebrać się w sobie i włączyć pozytywne myślenie! Będzie dobrze! Już nic przykrego nie ma prawa się zdarzyć! Musisz to powtarzać jak mantrę! I poza tym sory, ale Twoja rezerwacja to się trochę zakurzyła, aż wstyd! Do roboty! 😘
Beti, super, że kupujecie działkę! Moi rodzice kupili tak działeczkę 20 lat temu, jeszcze młodzi, ja miałam 9 lat (właśnie w okolicy Ostrzeszowa) Skończyły się wyjazdy na weekendy i wakacje, bo tylko tam spędzaliśmy czas. Przez 5 lat bez prądu, w baraku - super czas! 😀 Później sami zaczęliśmy budować mały domek, a później już spędzać tam święta i w ogóle. Uwielbiam cały czas tam jeździć. Cisza, powietrze, i jak napisała Fiorella cała ta natura! Bosko. Więc super decyzja. Teraz pozwalaj głowie odpoczywać, my nie mamy nic przeciwko, że trochę nas zostawiasz, bo wiemy, że to nastawienie będzie miało dobre skutki i zaowocuje 😊Lami lubi tę wiadomość
-
Już była tu na forum taka jedna, co po niewiadomo ilu godzinach się nam po prenatalnych odezwała. Przedszkolanka - taki jej nick. OlivkowaMama, proszę nie iść w jej ślady i dać nam znać i wklejać zdjęcie malucha!
Fiorella 😘
I jeszcze mi uciekło - Rodzynka nam tak posłodziła, że aż głupio normalnie 😀 Rodzynka, my gratulujemy bąbelka w brzuchu, niech rośnie zdrów! Odzywaj się tu u nas, jak tylko masz ochotę 😊😊😊OlivkowaMama, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:A oliwkowamama już po polowkowych? Hop hop odezwij się. Chyba że przeoczylam wpis..
Poznajcie Kubusia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/091d88fe27d5.jpg
Wg usg 13t0d
Wszystko na ten moment jest ok, mały tak fikał, że jestem w szoku, że tego nie czuję 😂
Uspokoiłam się
Beti a ja widzę na tej działce piaskownice, zjeżdżalnie i huśtawki haha
Lami, Szczęściara, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), fiorella82, madziorek86, Meggs, Ani0nka, blair., Nikodemka, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, tęczova, alex0806, Arashe lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Ja mam moje wyniki i wszystkie cytomegalie, różyczki, toksoplazmozy, żółtaczki są w normie 😊 reszta też oki, tsh spadło do 0,8 , a w morfologii oczywiście wywaliło mi leukocyty jak to w przeziębieniu.
Oliwkowa gratuluję synka 😊
Beti super pomysł z ta działką 😍
OlivkowaMama, madziorek86, Beti82, Lami, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
Oliwkowa super!!! Witaj Kubusiu ❤️🥰
A my z Alkiem już nasmarowani oliwką idziemy spac, dobranoc 😘
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea34c75ccb6c.jpg
madziorek86, OlivkowaMama, Beti82, Lami, fiorella82, kark zakamuflowany na maksa, sunshine03, Cytrynowy sok, Szczęściara, Wik89, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość