Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Olivkowa cudny maluszek💌❣ Tez juz widze na dzialce ta piaskownice 😍
kark zakamuflowany na maksa, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnionka Ty to masz już fajną kuleczkę 😜
Beti i koniecznie ścianka wspinaczkowa 😁!
Olivkowa, super!
Strasznie szybko się płci dowiadujecie, czemu tylko mój się tak długo kamuflował 😦?
Madziorek właśnie mam namiary, jutro cały dzień na telefonie 😅
Powodzonka, uda się napewno!
Kurcze, a ja jeszcze nowego GoT nie oglądałam 😞 Muszę sprawdzić jak jutro leci 😊Ani0nka, OlivkowaMama, madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Madziorek trzymam kciuki choć wiem że to tylko formalność. Powodzenia.
Jezuniu też tak mialyscie że raz Was bolały piersi raz nie?? I dopladly mnie mdłości ale to wynik że jestem głodna😲😲madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyMeggs, mi tylko soda się sprawdza w każdej ciąży - przy dziewczynkach totalne nic, przy chłopcach taki szmpan musujący i pianka na wierzchu delikatna 😊
Chociaż nie powiem, byłam pewna, że w tej ciąży jednak nie wyjdzie, w końcu cera na dziewczynkę, przyrosty bety na dziewczynkę, mdłości/wymioty na dziewczynkę, smaki raczej dziewczynkowe... Tylko ta nieszczęsna soda 😜Meggs, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Prenatalne za 9 dni. 17 maja. Już się nie mogę doczekać!
U mnie cera beznadziejna ale no ja mam mega przeczucie na chłopaka 😊
I Kark u mnie dzisiaj ta soda dokładnie jak szampan , idealne porównanie! I delikatna pianka na wierzchu. Zobaczymy czy się sprawdzi 😊kark zakamuflowany na maksa, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, mi ze dwa-trzy razy też "szampan" wyszedł musujący, raz była cienka pianka nawet 😜 Ale x razy nie było niczego, a na pewno nie było nigdy piany na centymetr. Więc Kark, widzę, że Ciebie to męczy jak mnie wcześniej i niedowierzasz, więc jak piszesz, czekaj spokojnie do polowkowych 😊 Masz jakieś zdjęcie tego wczesnego siusiaka?
Przedszkolanko, mam nadzieję, że Cię wczoraj nie uraziłam tą wzmianką o usg 🤗przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero