Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahh no ciekawe z tą soda, tez jestem ciekawa jaka plec Wam wyjdzie na wizytach
A ja zaspalam masakrycznie dzis, ale jeszcze zdazylam sie poklocic z mezem w temacie staran. Po tym co Wam wczoraj napisalam chcialam z nim jakos porozmawiac co do jego zaangazowania, ale on tylko sie obraza na to bo twierdzi ze sie angazuje przeciez i chce poprawic te swoje wyniki, ja mowie ze wydaje mi sie ze jednak powinien sie bardziej postarac (np branie odpowiedniej ilosci suplementow, szybkie zapisywanie sie do lekarza a nie czekanie miesiac zeby zadzwonic do przychodni, odstawienie piwa a nie tylko”ograniczenie” itp), ii tak te nasze rozmowy wygladaja.. no nic jakos to sobie poukladam.. chcialam sie Wam tylko wygadac
Anionka piekny brzuszek!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
U mnie wszystko było na dziewczynkę a jest chłop 😀 aleeee Meggs wróżę dziewczynke bo ja cerę teraz mam idealnie gładka pierwszy raz w zyciu(i przyznaje- peeling uzylam raz,maseczki ani razu,kremy jak wychodze..wstyd!). 😀
Lami wyczułam żarcik haha 😀 ja tam sie nie gniewam
Kark to u Ciebie chlopaczek nie byl potwierdzony?;o
Anionka brzusio piekny! Ja tez do magnezu wróciłam 2x dziennie,ale wczoraj albo za bardzo na brzuchu bylam i maly sie denerwowal albo nie wiem.. jeszcze 2 dni ! -
Heheh mam ostatnio mega problemy ze spaniem, z moich snów zrobiły się krótkie epizody, ale są za to bardziej intensywne. Dziewczyny cieszcie się spaniem póki możecie, nie dość że przewracam się z boku na bok co godzinę, to jeszcze mam stałe godziny wybudzeń, o 3 i 7, wtedy leżę i liczę kosteczki kamienia na scianie😂
-
Szczęściara wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32f1ee044f89.jpg
Kochane bierze któraś to? Endo kazała to brać?? -
Madziorek powodzenia !!!! dasz czadu, komisji kapcie spadną, jestem tego pewna
Olivkowa mama śliczny Kubuś, powtórzę się - uwielbiam oglądać zdjęcia waszych maluszków z usg, to taka dawka słodyczy, że nie muszę już sięgać po czekoladki haha
Beti działeczka fajna rzecz, ja tak jak Lami mam mega fajne wspomnienia z dzieciństwa,
też coś ok 20 lat mieliśmy taką działkę, chociaż ja najbardziej lubiłam doglądać owoce i warzywa, podlewać, zbierać, jeść prosto wyjęte z ziemi, albo zerwane z krzakaale teraz chyba działkowcy nie robią już takich upraw, co?
Anionka śliczny brzuszek
To w połowie maja widzę, że się szykuje fala wizytkark 15, Maggs 17, ja mam 16 maja połówkowe
kto jeszcze? Przedszkolanko Ty teraz 10, ale już połówkowe czy wizyta taka normalna?
Ani0nka, OlivkowaMama, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Ja mam 22.05 wizytę
Też mamy działkę ale w rodzinnej miejscowości. Z racji tego że nie jesteśmy tam codziennie tylko co tydzień albo dwa to mamy tam trawkę, drzewa owocowe, krzewy owocowe, kwiatki których nie trzeba co chwilę plewićale też mega uwielbiam tam spędzać czas na powietrzu i coś porobić.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Przedszkolanko ale Ci zazdroszczę tej idealnej cery 😊 ja już nie pamiętam jak moja wyglądała!
Jadę dzisiaj zobaczyc jakieś sukienki na wesele. Mam upatrzona,ale sama nie wiem.. -
Przedszkolanko chyba spokojnie, bo ja miałam na karteczce od mojego gina napisane, żebym się zapisała między 18-22 tygodniem. A zapisałam się 16 maja, bo akurat tak miał ten lekarz, do którego jeżdżę wolny termin. Więc luz, będzie akurat
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przedszkolanko i inne pochwalcie się brzuchami, bo ja mam wrażenie ze tylko ja to robię 🤭😁
sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja mam 21 maja wizytę a po niej zapisuje się na połówkowe, pewnie 11 maja to będzie początek 21 tygodnia 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Dziewczyny przedszkolanko i inne pochwalcie się brzuchami, bo ja mam wrażenie ze tylko ja to robię 🤭😁
wyglądam, jak w ciąży spożywczej 😁
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Kochana to pokazuj swoją ciąże spożywczą 😁😘😘 ja z rana tez prawie nic nie mam serio, później mi wywala 😧