Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już wrzucalam brzuchol ostatnio
z piątku. Dzisiaj może nowe zdjęcia zrobię
mój brzuchol rośnie, ja jem tak samo jak jadłam, a waga leci do góry. Ale w sumie zwisa mi to
najważniejsze żeby mała zdrowa była i się we wrześniu urodziła;)
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To umówmy się ciężarówki tak, dziś wieczorem robimy fioletowa fale brzuszków ciążowych i zarażamy wszystkie jeszcze niezafasolkowane nasze staraczki! To będzie ogromna fala, która musi pochłonąć wszystkie. Wrzucamy zdjęcia o 20:00 oki😁? Kto się pisze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 10:08
przedszkolanka:), alex0806, fiorella82, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, Arashe, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj pierwsza noc z bańki. O 5 wstałam do toalety, wróciłam do wyrka na lunatyka, położyłam się i myślę, że może wezmę euthyrox. No i jak wstałam, to mała się obudziła i oczywiscie mnie czarowała kopniakami. Pobrykała 5 minut, zasnęła, a ja oczy jak 5 zł i po spaniu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Domi, Przedszkolanko - macie racje, sikalam, oczywiscie zobaczylam biel...
Mialam Wam juz nie smecic, ale musze sie wygadac, bo jestem zalamanaChcialam umowic sie do konkretnej lekarki rodzinnej, ale dzis jej nie bylo, pozostali nadaja sie tylko do wypisywania zwolnien, ale teraz chyba zaluje, ze sie nie zapisalam. Jutro pojde na pewno, gdziekolwiek.
Jest chyba jeszcze gorzej niz wczoraj, mam mega mocne zawroty glowy, jestem tak slaba, ze nie moge nic zrobic, przeraza mnie to. Wczoraj wieczorem po prysznicu zaczelam czuc prawy jajnik, ale tak dziwnie jak jeszcze nigdy nie czulam, bo tylko podczas ruchu, jak siadalam i wstawalam. Tak jakby mnie bolal i uwieral... ciezko mi to opisac. Boje sie, ze to jakies powiklania po hsg, choc chyba czulabym wtedy cos jeszcze mocniejszego. Albo po prostu Duphaston nie jest dla mnie... Czytalam, ze niektore kobiety reaguja na niego zawrotami glowy.
Mialam dzis tez ten boj bol przedokresowy, po pierwszym siku...
Rodzynka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy ktoras wozila moze kota rowerem ?
Jest szansa ,ze on usiedzi ? hahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 10:27
Ani0nka, Arashe, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ja takie zawroty głowy, uderzenia gorąca i ogólnie niemoc miałam w grudniu po stymulacji lamettą, w okolicach owulacji i później na początku ciąży. Może to kwestia burzy hormonalnej. A duphaston też jest hormonem. Możesz tak reagować. A ciśnienie mierzyłaś?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikidemko idź do lekarza. Ja po tym co spotkało moją siostrę 2 miesiące temu nic nie będę bagatelizować. Latała po lekarzach z bólem brzucha, nikt nic nie widział. Po 2 miesiącach wylądowała w szpitalu z ropnymi torbielami, następnego dnia operacja na cito. I tak 30latka pozbyła się obu jajowodów.
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Beti82 wrote:Ja to kiedys brałam.Na poczatku jeszcze przed staraniami.Bo mi sie wydawalo ,ze ma dobry sklad.Byc moze ma hah tylko tam zwykly kwas foliowy wiec nie moge.A dlaczego akurat endo kazala to?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Alex, nie mierzylam, musze to zrobic. Na pewno jestem tez oslabiona, bo ten jeczmien i zajady nie wyszly mi znikad, wczesniej mi sie to nie zdarzalo, ale to, co sie dzieje teraz musi byc spowodowane czyms innym , a jedyne co zmienilam to wlasnie pierwszy cykl z duphastonem. Boje sie jednak go odstawic 5 dni wczesniej...
-
Ani0nka wrote:To umówmy się ciężarówki tak, dziś wieczorem robimy fioletowa fale brzuszków ciążowych i zarażamy wszystkie jeszcze niezafasolkowane nasze staraczki! To będzie ogromna fala, która musi pochłonąć wszystkie. Wrzucamy zdjęcia o 20:00 oki😁? Kto się pisze?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )