Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami jak zawsze w punkt. Test w pierwszej kolejności, ale jaki by nie był wynik, to musisz się wzmocnić bombą witaminową!
A w ogóle Nikodemko to jesteś 8dpo, czy owulak wcześniej też coś pokazywał?
Ja pamiętam, że 8dpo robiłam betę, która oczywiście była negatywna, ale dwa dni wcześniej czułam się jak duch w innym ciele, było mi słabo, miałam uczucie jakbym w macicy przemycała coś bo była jakaś ciężka, ciągle kręciło mi się w głowie i ogólnie to byl pms mojego życia😂 i nawet ta beta nie zabiła we mnie nadziei, bo tak chujowo to się ostatni raz czułam jak trafiłam do szpitala z nadczynnościa tarczycy w fazie przełomu tarczycowego, z tetnem 160 leżąc 😂 -
Do mnie też pierwsza paczka przyszła wczoraj. Zamówiłam zaraz z rana po połówkowym. Siostra nie kazała zamawiać małych body i pajaców, bo ona dostała bzika i już wszytko kupiła. Tylko brakuje mi skarpetek i rajstopek 😁 Teraz pozostaje kompletować pieluchy, śliniaki i butelki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/023df54501f3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd574d42a63c.jpgalex0806, Szczęściara, tęczova, Meggs, Pestkaa, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Cytrynowy sok, sunshine03, Arashe, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:51
OlivkowaMama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami, dzieki. Wyslalam wlasnie liste zakupow mezowi, a teraz odgrzewam sobie rosołek od tesciowej.
Domi, na 90% jestem 8dpo.
Podchodze do tego na chlodno, bo miesiac temu przy zatruciu tez sobie myslalam, ze moze to „zatrucie ciazowe”Zobaczymy...
W kazdym razie jesli nie bedzie to ciaza i nie przejdzie, to musze znalezc przyczyne, bo jestem nie do zycia.
Siknelam na ciazowy allegrowy i na owulaka, na obydwu biel. Teraz czekam do czwartku. -
Domi, kochana, powiedz mi czy idziesz jeszcze do dr Olesiak w okolicy 30 tygodnia? Chyba muszę tam już dzwonić, bo boje się, że gdzieś na urlop wybędzie i nie trafi mi się miejsce. Ta lekarka wzbudza takie zaufanie, mimo że połówkowe trwało 15 minut, z czego 5 walczyła z założonymi nóżkami, żeby zobaczyć co między nimi, to sprawiała wrażenie jakby skaner miała w oczach 😁
Wtedy też skoczymy od razu do Ikei po szafę i komodę Malma do Ikei. Chce nakręcić na nią trochę głębszy blat i zrobić na nim przewijak. Także z bajerami do pokoju do końca czerwca muszę się wstrzymać. Może ściągnę łóżeczko do tego czasu. Chociaż tyle.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Tak idę , mam 21 maja usg 3 trymestru u niej
u nas połówkowe trwało dłużej przez torbielkę bo sprawdzała wszystkie przepływy 5 razy, 5 razy mierzyła torbiel żeby niczego nie pominąć, mój mąż był zafascynowany, że wyjaśniła wszystko co było na ekranie, lubię ją
nawet się przez chwilę zastanawiałam czy przez to, że pracuje na Kamieńskiego nie rozważyć wycieczki przez całe miasto żeby tam rodzic :p
Kurde mam tyle ciuszków a i tak mnie korci, żeby kupić trochę odjazdowych kompletów, zakochałam się w stronce I love milk i wzorach jakie mają 😍 -
Domi, robilam w tamtym roku sesje dla I love milk
kark zakamuflowany na maksa, Domi_tur, Arashe lubią tę wiadomość
-
omg, to ja Wam nic nie pokaże, bo moje dziecko ma wszystko jednokolorowe
foto z jedynym body we wzór, oczywiście reszta gładka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8023aee7bee.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 15:37
xgirl, Lami, Cytrynowy sok, tęczova, Szczęściara, Pestkaa, Meggs, Domi_tur, Arashe, blair., kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jak lubicie proste wzory, to polecam tez marke The.O (the-o.pl) Ubranka sa z tkaniny z aloesem, tez robilam dla nich fotki, wiec widzialam na zywo, dotykalam i sa super
Wzory niby Unisex, ale moim zdaniem bardziej chłopięce.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Haha, Magda, to zaszalałaś 😁 Śliczne oczywiście! Też mi się zawsze podobały stonowane ubranka, bez wzorków. Ale chyba jak już zaszłam w ciążę to mi padło na głowę.
Domi, mówisz, że pracuje na Kamieńskiego... To nie wiedziałam. To chyba odpuszczę Chałubińskiego i pójdę jednak na Kamieńskiego 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 17:12
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:omg, to ja Wam nic nie pokaże, bo moje dziecko ma wszystko jednokolorowe
foto z jedynym body we wzór, oczywiście reszta gładka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8023aee7bee.jpg
Wiem, że nic noworodkowi przez głowę ze strachu nie przeloze, a wszystkie ciuszki we wzorki są przez głowę wkładane 😂 a te kopertowe raczej stonowane wzory
Na szaleństwa przyjdzie czas przy większych rozmiarach niż 56 i 62 😁😁😁Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
No ja tak samo hm i kopertowe. Ale ja po prostu ubieram dziecko w swoim stylu wiec póki nie będzie wojny o ubrania z bohaterami i piłkarzami, to będą takie
będziemy sobie robić matchy matchy, tylko nie wiem gdzie, bo ja z tych co nie pokażą zdj. dziecka
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja na razie mam zakaz kupowania ubranek bo mam ich za dużo;) połowy mała nie zdąży ubrać. Pewnie coś jeszcze kupię jak zweryfikuje ile tego mam i w ogóle, ale to pewnie w trakcie układania i prasowania wyjdzie. Mam pajace, bodziaki krótkie i długie, kartoniki i sweterki, spodnie, rajtki, kiecki, skarpetki i czapkiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵