Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami jak zawsze w punkt. Test w pierwszej kolejności, ale jaki by nie był wynik, to musisz się wzmocnić bombą witaminową!
    A w ogóle Nikodemko to jesteś 8dpo, czy owulak wcześniej też coś pokazywał?

Ja pamiętam, że 8dpo robiłam betę, która oczywiście była negatywna, ale dwa dni wcześniej czułam się jak duch w innym ciele, było mi słabo, miałam uczucie jakbym w macicy przemycała coś bo była jakaś ciężka, ciągle kręciło mi się w głowie i ogólnie to byl pms mojego życia😂 i nawet ta beta nie zabiła we mnie nadziei, bo tak chujowo to się ostatni raz czułam jak trafiłam do szpitala z nadczynnościa tarczycy w fazie przełomu tarczycowego, z tetnem 160 leżąc 😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie też pierwsza paczka przyszła wczoraj. Zamówiłam zaraz z rana po połówkowym. Siostra nie kazała zamawiać małych body i pajaców, bo ona dostała bzika i już wszytko kupiła. Tylko brakuje mi skarpetek i rajstopek 😁 Teraz pozostaje kompletować pieluchy, śliniaki i butelki.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/023df54501f3.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd574d42a63c.jpg

alex0806, Szczęściara, tęczova, Meggs, Pestkaa, nick nieaktualny, madziorek86, Cytrynowy sok, nick nieaktualny, Arashe, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:51

OlivkowaMama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, dzieki. Wyslalam wlasnie liste zakupow mezowi, a teraz odgrzewam sobie rosołek od tesciowej.
    Domi, na 90% jestem 8dpo.
    Podchodze do tego na chlodno, bo miesiac temu przy zatruciu tez sobie myslalam, ze moze to „zatrucie ciazowe” :) Zobaczymy...
    W kazdym razie jesli nie bedzie to ciaza i nie przejdzie, to musze znalezc przyczyne, bo jestem nie do zycia.
    Siknelam na ciazowy allegrowy i na owulaka, na obydwu biel. Teraz czekam do czwartku.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa lubię za niewinnego owulaczka haha

Ja niebawem zbieram się na prenatalne, mam o 17 :)

Lami, Nikodemka, Pestkaa, madziorek86, Beti82, Cytrynowy sok, tęczova, Arashe, blair., Wik89 lubią tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, kochana, powiedz mi czy idziesz jeszcze do dr Olesiak w okolicy 30 tygodnia? Chyba muszę tam już dzwonić, bo boje się, że gdzieś na urlop wybędzie i nie trafi mi się miejsce. Ta lekarka wzbudza takie zaufanie, mimo że połówkowe trwało 15 minut, z czego 5 walczyła z założonymi nóżkami, żeby zobaczyć co między nimi, to sprawiała wrażenie jakby skaner miała w oczach 😁
    Wtedy też skoczymy od razu do Ikei po szafę i komodę Malma do Ikei. Chce nakręcić na nią trochę głębszy blat i zrobić na nim przewijak. Także z bajerami do pokoju do końca czerwca muszę się wstrzymać. Może ściągnę łóżeczko do tego czasu. Chociaż tyle.

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Lami Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlivkowaMama - trzymamy kciuki!!!

Nikodemka, OlivkowaMama lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak idę , mam 21 maja usg 3 trymestru u niej :) u nas połówkowe trwało dłużej przez torbielkę bo sprawdzała wszystkie przepływy 5 razy, 5 razy mierzyła torbiel żeby niczego nie pominąć, mój mąż był zafascynowany, że wyjaśniła wszystko co było na ekranie, lubię ją :) nawet się przez chwilę zastanawiałam czy przez to, że pracuje na Kamieńskiego nie rozważyć wycieczki przez całe miasto żeby tam rodzic :p

Kurde mam tyle ciuszków a i tak mnie korci, żeby kupić trochę odjazdowych kompletów, zakochałam się w stronce I love milk i wzorach jakie mają 😍

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi, robilam w tamtym roku sesje dla I love milk :)

nick nieaktualny, Domi_tur, Arashe lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omg, to ja Wam nic nie pokaże, bo moje dziecko ma wszystko jednokolorowe :D

foto z jedynym body we wzór, oczywiście reszta gładka :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8023aee7bee.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 15:37

xgirl, Lami, Cytrynowy sok, tęczova, Szczęściara, Pestkaa, Meggs, Domi_tur, Arashe, blair., nick nieaktualny, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak lubicie proste wzory, to polecam tez marke The.O (the-o.pl) Ubranka sa z tkaniny z aloesem, tez robilam dla nich fotki, wiec widzialam na zywo, dotykalam i sa super :) Wzory niby Unisex, ale moim zdaniem bardziej chłopięce.

Magda - mbc lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Lami Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Magda, to zaszalałaś 😁 Śliczne oczywiście! Też mi się zawsze podobały stonowane ubranka, bez wzorków. Ale chyba jak już zaszłam w ciążę to mi padło na głowę.

Domi, mówisz, że pracuje na Kamieńskiego... To nie wiedziałam. To chyba odpuszczę Chałubińskiego i pójdę jednak na Kamieńskiego 😀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 17:12

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:52

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    omg, to ja Wam nic nie pokaże, bo moje dziecko ma wszystko jednokolorowe :D

foto z jedynym body we wzór, oczywiście reszta gładka :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8023aee7bee.jpg
    Magda ja też kupuje raczej stonowane rzeczy, ale po części dlatego że w h&mie jest takich sporo i mi pasują wyglądem i jakością, ale też dlatego, że kupuję tylko kopertowe body :D

Wiem, że nic noworodkowi przez głowę ze strachu nie przeloze, a wszystkie ciuszki we wzorki są przez głowę wkładane 😂 a te kopertowe raczej stonowane wzory :D

Na szaleństwa przyjdzie czas przy większych rozmiarach niż 56 i 62 😁😁😁

Magda - mbc lubi tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tak samo hm i kopertowe. Ale ja po prostu ubieram dziecko w swoim stylu wiec póki nie będzie wojny o ubrania z bohaterami i piłkarzami, to będą takie :D będziemy sobie robić matchy matchy, tylko nie wiem gdzie, bo ja z tych co nie pokażą zdj. dziecka :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda a w i love milk są cudne rompery z krotkim rękawem w buldogi 😂😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękny zestaw! ❤ Zdecydowanie w moim stylu 😊

alex0806 lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:53

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie mam zakaz kupowania ubranek bo mam ich za dużo;) połowy mała nie zdąży ubrać. Pewnie coś jeszcze kupię jak zweryfikuje ile tego mam i w ogóle, ale to pewnie w trakcie układania i prasowania wyjdzie. Mam pajace, bodziaki krótkie i długie, kartoniki i sweterki, spodnie, rajtki, kiecki, skarpetki i czapki ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova biedulko. Weź coś na ból. Albo przyłóż coś ciepłego do podbrzusza. Oby szybko przeszło. Tule😘

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
‹‹ 686 687 688 689 690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ