Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi - no wlasnie wiem, ale uwierz mi, ze pracuje nad tym i mi nie wychodzi
Przychodzi pms i pojawia sie totalna zalamka, nie umiem nad tym zapanowac, az ciezko mi opisac te uczucie. Jak juz widze, ze w tym samym dniu po owulacji co zwykle pojawiaja sie takie same objawy na @ jak co miesiac, to juz podswiadomie macham reka i czekam az przyjdzie. No, ale dobra, sprobuje do konca cyklu w ogole nie myslec o okresie tylko o pozytywnym tescie. Poprosilam nawet przed chwila meza, zeby pogadal do brzucha 😂
Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny . dla mnie to oczywiste ale z miesiac temu byl post na fb ze babka ciezarna chciala sie pozegnac z bliskim TO ja zjechały z gOry do dolu ze nieodpowiedzialna itp.
I chciałam wiedzieć czy to ze pożegnanie dla mnie jest oczywiste to czy jestem normalna bbo gdybyscie czytaly te posty to az wstydWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 12:57
-
Nikodemka ja też się nie nastawiałam, dlatego też dość późno zdecydowałam się na test. Gin mnie trochę podłamał, przepisał mi lamette i kazał przyjść na kontrolę... za 3 miesiące 😲
A tu bach ciąża z jednego seksu.
Trzymam kciuki
Nikodemka lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Nikodemko pamiętasz mnie kilka dni temu?? Też czekałam na @ a nawet chciała ją wybawić🙈🙈 nawet plamienie implantacyjne nie brałam na poważnie. Obyś mile zaskoczyła Siebie i Nas😘😘
Jezu dziewczyny czy Wy też tak macie nie czasmi nie potraficie się wysłowić?? 😁😁
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro, Olivkowa - no dobra, za waszym przykladem jeszcze nie skreslam tego cyklu
Mam nadzieje, ze to objawy zwiazane z zagniezdzeniem kropka, a nie cos innego, bo juz naprawde zaczynam sie o siebie bac. Chcialam zrobic obiad, ale zrobilo mi sie slabo jak stanelam przy kuchence, teraz leze z zawrotami glowy..
-
Nikodemko za takie pitolenie o czekaniu na okres będzie solidny kopniak w tyłek!
Ja jak mam byc szczera to powiem Ci ze objawy okresu czy też ciąży były prawie identyko. W tym samym dniu zaczęły boleć mnie cycki, taka sama senność, jakieś bóle podbrzusza... wszystko to samo. Żaden grom z jasnego nieba nie pierdzielną mnie i nie oświecił nowiną hellloł jesteś w stanie błogosławionym 😋 więc ani bez nakręcania, ani bez skreślania cyklu!Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Dobra, ustawilyscie mnie do pionu, jestescie niezawodne :* Po prostu sobie czekam, a jesli nie bedzie to ciaza, to wybiore sie do lekarza, bo mimo wszystko niepokoi mnie to, co sie ze mna dzieje.
-
Ja dopiero obiad zjadlam bo o 13 wrocilysmy ;p
Poszlyśmy na badania a tam w kolejce 48 osob! Na szczęście jest maszyna i od razu weszłam.
Ale wyników nie mam jeszcze.
Szczesciara gratuluje bety duża😍
Nikodemko odpoczywaj ile możesz,moze ciaza,moze taki okres akurat ,oslabienie ale odpoczynku nigdy dosc.
Teczova współczuję anginyco masz,duomox?
Anionka ja hybrydy nie robie bo swoje zapuscilam fajne ale bym robila jak chcesz
Monia ja bym sie pewnie nie odwazyla,ale Ty wiesz jak czujesz i absolutnie nie patrz na innych!
Ja obrabowalam dzisiaj sklepy jak zwykle,ale kupilam coś pieknego Olkowi,sobie i Poli. Przyszla paka z ciuszkami dla malego i ah 😍 pochwalic sie musze jak rozpakuje 😀 oszalałam bardziej niz przy Poli ;oSzczęściara, blair. lubią tę wiadomość
-
Ja na twoim miejscu zrobiłabym test. Mi na samym początku jak jeszcze nic nie wiedziałam też strasznie kręciło się w głowie i niemiłosiernie słabo się momentami robiło. Trzymam kciuki.
A tak w zasadzie to powinnam się przywitać.
Cześć Wam wszystkim. Tak czytam czasem ten wątek i podziwiam jeszcze nigdy nie trafiłam na tak pozytywne osoby. Jesteście super! Cudowne jest to tak wspieracie się wzajemnie . Jesteście naprawdę niesamowite. Za każdą trzymam kciuki.alex0806, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, madziorek86, Szczęściara, Lami, Beti82, fiorella82 lubią tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Myślicie,że oszalałam? 😀 obok stoi karton z ciuszkami od koleżanki😀
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24b95dd5e03d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fd520293281.jpgMeggs, alex0806, Nikodemka, Lami, Szczęściara, tęczova, Cytrynowy sok, Beti82, Pestkaa, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Julia93, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, mam prawie identyczny komplet z Miki, ale w wersji dla dziewczynki
Nie oszalałaś
Ja już część wyprałam ostatnio, żeby na słoneczku posuszyć
Komodę dzisiaj wyszorowałam w końcu, żeby nie waliła nowością i sobie to poukładam na razie, a prasować będę za jakiś czas
Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolaki ten zielony pajac to dla mojego krasnala 😂 😂 😂(domi wkrecilam się 🙉🙉🙉)
Piękne. Zazdroszczę że już możecie szaleć z ciuszkami. Ja pewnie grubo po 20 tyg dowiem się co noszę w brzuszku.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko, tak jak piszą dziewczyny - pierwsza rzecz - test. Druga - bomba witaminowa! Sok pomarańczą i cytryna, zupa z botwinki, szpinak, marchewka do chrupania w międzyczasie. I najlepiej 2 kapsułki multiwitaminy do picia teraz i następna dawka wieczorem. Opatul się ciepło, posiedź na ogródku trochę. Powietrze rześkie, trochę doda energii. Trzymaj się kochana! Takie przesilenia wiosenne się zdarzają, tym bardziej przy takiej zmianie pogody.
Domi_tur, Nikodemka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Rodzynko, witaj!
U mnie jeszcze za wczesnie na test, dopiero 8dpo, czekam do czwartku. Leze dzis plackiem, pije duzo wody i nie wchodze po schodach.
Przedszkolanko - ten bodziak z mucha i szelkami 😍Rodzynka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, dlaczego "jeszcze się nie kupuje"?
Dla mnie to takie chore gadanie ciotek, babek i czasami matek albo teściowych. Nie kupuje się, bo co? Jesteśmy już na takim etapie że musi być dobrze. A maluch musi wiedzieć, że na niego czekamy
Tak samo z większymi zakupami typu łóżeczko, wózek. Ja sobie wolę to wszystko rozplanować, a nie później na raz z 5 tysięcy wywalić czy cośsunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵