X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi - no wlasnie wiem, ale uwierz mi, ze pracuje nad tym i mi nie wychodzi :D Przychodzi pms i pojawia sie totalna zalamka, nie umiem nad tym zapanowac, az ciezko mi opisac te uczucie. Jak juz widze, ze w tym samym dniu po owulacji co zwykle pojawiaja sie takie same objawy na @ jak co miesiac, to juz podswiadomie macham reka i czekam az przyjdzie. No, ale dobra, sprobuje do konca cyklu w ogole nie myslec o okresie tylko o pozytywnym tescie. Poprosilam nawet przed chwila meza, zeby pogadal do brzucha 😂

Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny . dla mnie to oczywiste ale z miesiac temu byl post na fb ze babka ciezarna chciala sie pozegnac z bliskim TO ja zjechały z gOry do dolu ze nieodpowiedzialna itp.
    I chciałam wiedzieć czy to ze pożegnanie dla mnie jest oczywiste to czy jestem normalna bbo gdybyscie czytaly te posty to az wstyd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 12:57

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • OlivkowaMama Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka ja też się nie nastawiałam, dlatego też dość późno zdecydowałam się na test. Gin mnie trochę podłamał, przepisał mi lamette i kazał przyjść na kontrolę... za 3 miesiące 😲

A tu bach ciąża z jednego seksu.
    Trzymam kciuki :)

Nikodemka lubi tę wiadomość

33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni współczuję straty babci. Ja bym normalnie chwyciła za rękę :)

Anionka, Meggs ma racje, to bylo do niej :) przepraszam za pomylke

Szczesciaro cudowna beta!

Szczęściara lubi tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko pamiętasz mnie kilka dni temu?? Też czekałam na @ a nawet chciała ją wybawić🙈🙈 nawet plamienie implantacyjne nie brałam na poważnie. Obyś mile zaskoczyła Siebie i Nas😘😘
    Jezu dziewczyny czy Wy też tak macie nie czasmi nie potraficie się wysłowić?? 😁😁

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciaro, Olivkowa - no dobra, za waszym przykladem jeszcze nie skreslam tego cyklu :) Mam nadzieje, ze to objawy zwiazane z zagniezdzeniem kropka, a nie cos innego, bo juz naprawde zaczynam sie o siebie bac. Chcialam zrobic obiad, ale zrobilo mi sie slabo jak stanelam przy kuchence, teraz leze z zawrotami glowy..

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko za takie pitolenie o czekaniu na okres będzie solidny kopniak w tyłek!
    Ja jak mam byc szczera to powiem Ci ze objawy okresu czy też ciąży były prawie identyko. W tym samym dniu zaczęły boleć mnie cycki, taka sama senność, jakieś bóle podbrzusza... wszystko to samo. Żaden grom z jasnego nieba nie pierdzielną mnie i nie oświecił nowiną hellloł jesteś w stanie błogosławionym 😋 więc ani bez nakręcania, ani bez skreślania cyklu!

Nikodemka lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ustawilyscie mnie do pionu, jestescie niezawodne :* Po prostu sobie czekam, a jesli nie bedzie to ciaza, to wybiore sie do lekarza, bo mimo wszystko niepokoi mnie to, co sie ze mna dzieje.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero obiad zjadlam bo o 13 wrocilysmy ;p
    Poszlyśmy na badania a tam w kolejce 48 osob! Na szczęście jest maszyna i od razu weszłam.
    Ale wyników nie mam jeszcze.

Szczesciara gratuluje bety duża😍
    Nikodemko odpoczywaj ile możesz,moze ciaza,moze taki okres akurat ,oslabienie ale odpoczynku nigdy dosc.

Teczova współczuję anginy :( co masz,duomox?

Anionka ja hybrydy nie robie bo swoje zapuscilam fajne ale bym robila jak chcesz ;)

Monia ja bym sie pewnie nie odwazyla,ale Ty wiesz jak czujesz i absolutnie nie patrz na innych!

Ja obrabowalam dzisiaj sklepy jak zwykle,ale kupilam coś pieknego Olkowi,sobie i Poli. Przyszla paka z ciuszkami dla malego i ah 😍 pochwalic sie musze jak rozpakuje 😀 oszalałam bardziej niz przy Poli ;o

Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec zartow. Zasłabłam drugi raz w zyciu, cudem nie spadlam ze schodow. Ide jutro do rodzinnego.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸

Wysłany: 7 maja 2019, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko jak nie jesteś w ciąży to masz mega oslabienie jakieś..i to nie żarty.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na twoim miejscu zrobiłabym test. Mi na samym początku jak jeszcze nic nie wiedziałam też strasznie kręciło się w głowie i niemiłosiernie słabo się momentami robiło. Trzymam kciuki.
    A tak w zasadzie to powinnam się przywitać.
    Cześć Wam wszystkim. Tak czytam czasem ten wątek i podziwiam jeszcze nigdy nie trafiłam na tak pozytywne osoby. Jesteście super! Cudowne jest to tak wspieracie się wzajemnie . Jesteście naprawdę niesamowite. Za każdą trzymam kciuki.

alex0806, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, madziorek86, Szczęściara, Lami, Beti82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm

Wysłany: 7 maja 2019, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie,że oszalałam? 😀 obok stoi karton z ciuszkami od koleżanki😀
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24b95dd5e03d.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fd520293281.jpg

Meggs, alex0806, Nikodemka, Lami, Szczęściara, tęczova, Cytrynowy sok, Beti82, Pestkaa, nick nieaktualny, madziorek86, Julia93, Arashe, blair. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, mam prawie identyczny komplet z Miki, ale w wersji dla dziewczynki :) Nie oszalałaś :D Ja już część wyprałam ostatnio, żeby na słoneczku posuszyć :) Komodę dzisiaj wyszorowałam w końcu, żeby nie waliła nowością i sobie to poukładam na razie, a prasować będę za jakiś czas :)

Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko biedna zawsze coś jak nie bóle to osłabienie. Połóż się na chwilę. Mam nadzieję że te osłabienie to ciążowe a nie coś innego😘

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)

Wysłany: 7 maja 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Alex bo mąź juź marudzi jak to facet a mamie nawet nie pokazuje bo sie nagada,ze "sie jeszcze nie kupuje"..tylko z Wami sie moge pocieszyć.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolaki ten zielony pajac to dla mojego krasnala 😂 😂 😂(domi wkrecilam się 🙉🙉🙉)
    Piękne. Zazdroszczę że już możecie szaleć z ciuszkami. Ja pewnie grubo po 20 tyg dowiem się co noszę w brzuszku.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Lami Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, tak jak piszą dziewczyny - pierwsza rzecz - test. Druga - bomba witaminowa! Sok pomarańczą i cytryna, zupa z botwinki, szpinak, marchewka do chrupania w międzyczasie. I najlepiej 2 kapsułki multiwitaminy do picia teraz i następna dawka wieczorem. Opatul się ciepło, posiedź na ogródku trochę. Powietrze rześkie, trochę doda energii. Trzymaj się kochana! Takie przesilenia wiosenne się zdarzają, tym bardziej przy takiej zmianie pogody.

Domi_tur, Nikodemka lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynko, witaj! :)
    U mnie jeszcze za wczesnie na test, dopiero 8dpo, czekam do czwartku. Leze dzis plackiem, pije duzo wody i nie wchodze po schodach.
    Przedszkolanko - ten bodziak z mucha i szelkami 😍

Rodzynka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2019, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, dlaczego "jeszcze się nie kupuje"? :) Dla mnie to takie chore gadanie ciotek, babek i czasami matek albo teściowych. Nie kupuje się, bo co? Jesteśmy już na takim etapie że musi być dobrze. A maluch musi wiedzieć, że na niego czekamy :)

Tak samo z większymi zakupami typu łóżeczko, wózek. Ja sobie wolę to wszystko rozplanować, a nie później na raz z 5 tysięcy wywalić czy coś :)

nick nieaktualny, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ