Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czacie że nie ma jeszcze bety. Jest ale nie ma jej w systemie. Teraz bym musiała iść do lab specjalnie po wynik. Wrr już nie robię drugiej. Za dużo stresu mnie to kosztuje. Pół nocy nie spałam. Tyle się nadzwonilam za tą betą a i tak jej nie ma. Lecą sobie w kulki.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro, pogoń ich trochę. Powiedz że ci ten wynik mega potrzebny! I żeby wpisali albo skargę składasz, co to ma być... Ja miałam identycznie z glukozą ostatnio, 3 dni czekałam jak durna. Za pierwszym razem się okazało, że mam przyjść i zbadać jeszcze raz bo się próbka ścięła (ale sama dzwoniłam i dopytywałam). A ten drugi wynik miałam po kolejnych 2 dniach bo nie wpisali zaległych wyników z przełomu miesiąca tak jakby. Nie popatrzyli, że zaległy jest wynik i przeskoczyło na kolejny miesiąc.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAni0nka ja nie robię hybryd odkąd zaczęłam sie starać o ciążę po raz drugi
Potem byłam na zwolnieniu, więc w ogóle nie widziałam sensu, a teraz już się tak przyzwyczaiłam ze mam ładne paznokcie nieponiszczone nic a nic, że w ogóle mi się nawet nie chce ich robić
Szczególnie ze w domu mam same semilaci, a Domi mowi ze to syf -
Alex ja już do 3 lab dzwoniłam do jednego aż 2 razy. Powinny już dawno być a ich nie ma. Nie chcę mi się iść tam bo bym tam taką bure zrobiła że szkoda gadać
Mam troszke daleko do laboratorium jak do godz nie będzie wyników przejdę się..
11.2015 pjp(*)
Szczesciaro wspolczuje czekania na bete
Znam to
Pisanie skargi obawiam sie ,ze nic nie da .Ja napisalam i dostalam odp przepraszamy
W dupie maja takich jak my niestety -
Szczesciara, strasznie dlugo to trwa! U mnie w alabie ostatnio wszystko robia sprintem, widocznie da sie. Zrobilabym tak, jak mowi alex, zadzwonila i ochrzanila.
Mam juz dosyc samej siebie. Nienawidze tych kilku dni przed okresem, jestem rozdrazniona, cala spuchnieta, zmeczona i podlamana. Raz sobie mysle, ze moze jednak te wczorajsze silne zaklucie jajnika, to dobry znak, za chwile, ze moze znowu zrobil mi sie ten „zbiornik” z plynem jak w tamtym miesiacu. Mam swiadomosc, ze tak naprawde w ogole nie powinnam o tym myslec, bo nic to nie zmieni, ale to silniejsze ode mnie. Blagam, niech ten tydzien szybko minie... -
a ja robię hybrydę do teraz, wczoraj nakładałam bezbarwną właśnie.
Jeśli chodzi o stopy, to tu akurat zawsze pedicure japoński.
Włosy rozjaśniałam i farbowałam też normalnie i pewnie robiłabym to nadal, ale mam już problem z wysiedzeniem.
No i samolotem we wczesnej ciąży też normalnie. Akurat ja miałam tylko dwie podróże w okolicach 6 i 8 tc.
Ale niech każda robi tak, żeby była spokojna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 10:36
Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja włosy też farbuję, ale pierwszy raz dopiero ok 16 tc. I teraz znowu odrost rośnie, mózg się broni
Mega szybko mi w tej ciąży włosy rosną. Wszędzie. Na brzuchu orangutanek się robi, na twarzy po bokach brody też taki jasny meszek... Ciekawe czy to zejdzie po porodzie? Nie chcę tego usuwać teraz, bo będzie jeszcze gorzej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 10:38
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mam wyniki już nie robię drugiej za dużo mnie to kosztuje😟😟
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:21
Beti82, alex0806, OlivkowaMama, tęczova, Pestkaa, Magda - mbc, Nikodemka, Lami, kark zakamuflowany na maksa, XxMoniaXx, Cytrynowy sok, madziorek86, Arashe, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Anhydra, blair., Ani0nka, fiorella82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Szczesciaro piękna juz jest
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro piękny wynik 😊 jak masz stresa to więcej nie rób, spokojnie za tydzień na wizytę możesz iść zobaczyć kropka 😊
Ja oddałam 5 próbówek krwi. Mogę iść spać 😏Szczęściara, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
Ja od kwietnia chodzę jeszcze na rzęsy, mam cudowną znajomą która robi bardzo naturalne, tak naprawdę nikt nie zauważa, że to nie moje i mam zamiar wytrwać w chodzeniu do porodu albo i dłużej :p dostaję poduszeczkę między nogi, jedną pod lędźwia drugą pod brzuch i na boczku sobie śpię podczas zabiegu 😂
Włosy farbowałam już w 8 tygodniu bo tydzień później brałam ślub, teraz fryzjerka przerzuciła mnie z farby na Colorance żebym po porodzie mogła sobie sama robić odrosty do czasu gdy mój małż będzie w stanie bez katastrofy zostać z Maleństwem 😁
Ale tak jak Magda mówi, każda musi myśleć o swoim komforcie i w zgodzie ze sobąja się boję, że zaniedbanie siebie pod koniec ciąży i po porodzie źle na mnie wpłynie, dlatego walczę dopóki schodzę po schodach na zewnątrz 😂
Magda, jak Ty w ogóle się czujesz?Magda - mbc, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja włosów nie farbuję przez własną głupotę. Miałam jasne końcówki, które lubiłam i chciałam odświeżyć sama na Boże Narodzenie i dwa dni przed pozytywnym testem nałożyłam średni blond na wszytko, a zrobiła się gorzka czekolada 😂 więc liczyłam na to, że po tych 6 miesiącach się zmyje ta farba, bo nie chciałam ich niszczyć rozjaśnianiem, zmyła się do rudej. Teraz muszę rozjaśnić chociaż kilka pasm.
O jakichś krótkich wakacjach samolotem w czasie ciąży myślałam przed. Ale pozniej jak już zaszłam, to jakoś z tego pomysłu zrezygnowałam. Może kiedyś przy drugiej ciąży jakoś będzie mi łatwiej podejmować inne decyzje.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnySzczęściaro piękna beta! To teraz dzwoń umawiać się na wizytę i odliczamy dni 😚
Madziorek, czad totalny z Twoją lokalizacją, bo wszędzie wpisy w necie są z pomorskiego i M mówi, że nieadekwatne będzie, tu proszę! My jesteśmy spod Oświęcimia, więc "klimat" taki sam 😁
To w takim razie muszę się zainteresować pompami powietrze-powietrze 😉
My mamy narazie 100m2+25m2 garaż z kotłownia i za 2-3 lata dojdą ok 20-30m2 na poddaszu, więc metraż podobny ☺
Tylko minus taki, że mamy 16 letni dom, głównie kaloryfery, a podlogowka tylko w łazience.
Do końca roku chcemy dach i ściany zrobić U=0.12, okna pasywne plus drzwi i bramę ciepłą, więc powinno być ok ☺
A jak kasę zbierzemy na przyszły rok to 3-4kW fotowoltaiki na dach, bo od południa więcej nie wejdzie 😞
Ja namiętnie zeszły rok kwiecień-wrzesień robiłam raz w miesiącu u kosmetyczki hybrydy i niestety musiałam skończyć. Paznokcie mi się tak osłabiły, że łamały się od razu po wyjściu z salonu... Niestety, z moją tarczycą nie wygram 😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 11:32