Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko udzisko to mam ja! Dobra przerywam ten festiwal szczupłych, sexi lasek, zróbcie dużo miejsca dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 18:23
Beti82, Lami, blair., Arashe, Domi_tur, kark zakamuflowany na maksa, Nikodemka, alex0806, Ani0nka, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Meggs, Szczęściara, Biegającą-mama, Wik89, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
To ja zaszaleje i pokażę Wam moją 7 miesięczną przemianę 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23e24310da11.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42ada1ce8514.jpg
Nikodemka, alex0806, Ani0nka, Niezapominajka2, Pestkaa, Arashe, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), OlivkowaMama, kark zakamuflowany na maksa, Meggs, Szczęściara, Wik89, blair., tęczova, sunshine03, Lami, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, nie wiem czy chcesz wiedziec
Tesciowa zapomniala o moich imieninach, ruszylo ja sumienie i zaprosila mnie dzis, wiec jadlam sushi, pozniej rogalika z czekolada, 3 pierogi z miesem, swieze buleczki z maslem i pomidorem i kawalek ciasta (dokladnie w takiej kolejnosci jak wypisalam), a wszystko to na koniec uczcilam szampanem -_- Aleee... przez Ciebie zjadlabym jeszcze truskawki 😭
przedszkolanka:), fiorella82, Wik89, blair., Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Domi cudownie! Ja tez muszę takie zestawienie sobie zrobić. Obrać jeden punkt i cykać fotki co miesiąc ❤️
-
Pestka akurat bardzo kobieca jesteś, więc nie wiem o czym mówisz
A przedszkolanko, nie wiem gdzie tam widzisz udzisko. I mówię poważnie.
Niezapominajko, bo mnie rozciąga wzdłuż brzucha xD zobacz... Nie mam takiej piłki tylko flaki mi upchalo pod rzebrami dosłownieto i brzuch tak nie wystaje, tylko tali zniknęła zupełnie
Domiiii jak Ty to robisz, że z każdym zdjęciem jesteś bardziej sexi? Nawet szczerze to wygląda jakbyś ogólnie schudła i tylko brzuszek się pojawiał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 21:01
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Domi cudownie! Ja tez muszę takie zestawienie sobie zrobić. Obrać jeden punkt i cykać fotki co miesiąc ❤️
Był plan, że wszystkie zdjęcia w tych samych legginsach ale kurde cykam czasem na szybko i źle się ustawiam 😂Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajko, mi wyszedł w 19tc. W południe nie było (jak u Arashe), wieczorem bebech jak teraz na zdjęciu 😅
Przedszkolanko, ale masz już kuleczkę fajną, nawet się nie spodziewałam! Ile przytyłaś?
To ja już się tak przestawiłam od zdrowego jedzenia, że nawet nie mam ochoty na chipsy, frytki, kebsy, pizze itp. Wręcz jak widzę to mnie mdli i nawet spróbować nie chcę.
Dlatego będę się za tydzień z ginką kłócić, że na glukozę nie idę.
Odkąd na czczo miałam 104 i tak jestem na jakby diecie cukrzycowej, rano się kłuję,
a cukry na zdrowym zawsze ok. Także chyba bym musiała na 2-3tyg wrócić do starych nawyków, żeby badanie wiarygodne wyszło, przynajmniej tak mi się wydaje, bo tam zawsze piszą, że obciążenia nie można na diecie robić. -
Pestko,ale teraz to już komentarzem przegięłaś! tylko brzuszek Ci rośnie ładnie!
Blair trenujcie trenujcie
Domi,ale fajna pamiątka
a komentarz z zaparciem dobry
Nikodemko chyba mi źle na samą myśl jak to zrobiłaś zjadając
Arashe no wyszło takie duże.. serio
Kark nadrobiłam co stracilam i od wagi wyjściowej jak Olivkowa- + 1 kg
a z tym jedzeniem tak jest. Jak ćwiczyłam i pilnowałam to 3 lata chipsów i frytek nie było a teraz..
a mnie brzuch boli..i to mocno dość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 21:06
blair. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko może coś uciska Twoja spora macica. Ja dziś tak miałam że najpierw bolało mnie podbrzusze i krzyż a po jakimś czasie promieniowalo na lewą noge, polezalam z godzinę i minęło. Mam nadzieję, że u Ciebie to coś takiego.
Co do wagi to mam 3.7 na plusie -
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem jak wy to robicie że tak mało przytyłyscie
ja odrobilam też co straciłam na początki i mam plus 4 kg. Ale przypuszczam że tak leci od sterydu i teraz jak odstawiłam to może nie będę tak puchła. Bo wcale dużo nie jem...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny