Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko mam nadzieje ze to nic powaznego!
Jejku przepiekny seans brzuszkowy tu zrobilyscie ale sie napgladalam hahah! Oby fotki byly zawirusowane 😍
Nikodemko niezla kombinacja 😁😁II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Domi_tur wrote:I chciałam dodać:
Meggs- w 9 miesiącu na izbie przyjęć zapytają Cię czy przyjechałaś z zaparciami 😍😍
I ja wiem ze śmiejecie sie ze mnie gdzie ona ten wydęty wielki brzuch widzi, ale serio takiego brzucha jak teraz wieczorami to ja nie miałam nigdy w życiu!
No i Domi super jest to porównanie! Też takowe będę robić 😊 piękna pamiątka!Ani0nka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:53
alex0806, Magda - mbc, Nikodemka, Pestkaa, fiorella82, Szczęściara, Domi_tur, Ani0nka, Niezapominajka2, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, blair., Cytrynowy sok, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 21:36
tęczova, Meggs, Szczęściara, Pestkaa, Niezapominajka2, Ani0nka, OlivkowaMama, Wik89, kark zakamuflowany na maksa, blair., Cytrynowy sok, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Przedszkolanko a nie przeciazylas się? Kurczę dziwne. Mnie boli ale jak leżę to przechodzi. Teraz już nawet nie jak na okres jak w 1 trymestrze tylko jakbym zakwasy miała.
-
nick nieaktualnyTrochę później niż 20, ale wrzucam i ja
na wieczór moja ciąża spożywcza jest nawet większa
u mnie jakieś 2,5-3kg na plusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65206dfc8689.jpgAni0nka, Szczęściara, tęczova, Pestkaa, Wik89, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Cytrynowy sok, alex0806, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:53
Nikodemka, sunshine03, Ani0nka, Szczęściara, Pestkaa, Wik89, Lami, przedszkolanka:), Meggs, Domi_tur, kark zakamuflowany na maksa, blair., Cytrynowy sok, Biegającą-mama, alex0806, Słoneczko123, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jutro wstawiam zdjecie w obcisłej sukience tak nie może być 😂❤️
Biegającą-mama, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Teczova - nie koniec kropka, tylko poczatek Kropka :*
Wik89, przedszkolanka:), tęczova, Cytrynowy sok, Słoneczko123, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży brzuch miałam dużo później wtedy przytyłam 16kg z 56 na 72 a po pół roku po porodzie ważyłam 51 i wyglądałam jak chora tak młody z cycka wyciągnął a teraz startowałam z 62 ( w końcu zyskałam trochę mięśni ) i mam 1,5kg na plusie wzrost 174
Ani0nka lubi tę wiadomość