Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:53
przedszkolanka:), Domi_tur, Nikodemka, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jakie Wy wszystkie zgrabne, jędrne i w ogóle! Ja to się nie pokazuje, bo u mnie to jest grubo, że tak powiem 😂 W autobusie to chyba do końca ciąży nikt mi nie ustąpi miejsca, obawiając się, że urazi mnie tym, że pomyślał, że jestem w ciąży, a to przecie po prostu mój brzuch 😁
Mi właśnie przybrało się 4 kg, chociaż cały czas się pilnowałam i nie tyłam, to teraz straciłam kontrolę i nawet nie wiem, kiedy to się stało. Nie jest dobrze, bo ledwo przekroczyłam połowę, a z tak dużym nadmiarem mnie w ogóle powinnam stać w miejscu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyLami ja nie wiem, czy naprawdę to się da tak kontrolować... ważę się rano prawie codziennie chyba, że zapomnę, ale z dnia na dzień miałam kilogram więcej i już tak zostało. Potem z tydzień czy dwa później kolejny kilogram więcej. Myślałam, że to stopniowo będzie rosło, a tu bach z dnia na dzień kilo więcej
przy czym ja mogę tyć, bo byłam na dolnej granicy normy bmi, choć wcale za dużo nie chcę utyć
już teraz czuję się jak hipopotamica
wprowadzam sobie do aplikacji wagę to mój wykres idzie schodkowo w górę przez te nagłe skoki +1kg więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 22:45
-
Dziewczyny piękne brzuszki! Spróbuje potem tez coś wstawić bo byłam wczoraj w pracy. Ja mam o wiele większy brzuszek niż wy ( tak mi się wydaje ) ale nie mam takiego fajnego lustra dużego ani obcisłej sezon sukienki ja Niezapominajka ! No i u mnie dziś na wadze +5 kg 😭 Jem napewno więcej niż wcześniej ale nie aż tak
ale brak sportu pewnie ma tu znaczący wpływ.
-
Ja dziś weszłam na wagę i znów 1 kg do przodu. Jak tak dalej pójdzie to na bank 70kg przekrocze. Od dziś regularne posiłki mniejsze porcje i duża ilość wody 🤭
-
Dziewczyny weźcie nie świrujcie z tymi wagami. Najważniejsze jest maleństwo a nie kto ile przytył. Patrzcie na to z tej perspektywy że rośnie w Was maleństwo i to się liczy😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 07:40
sunshine03, Magda - mbc lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciaro staram się tak myśleć ale wiem, ze tycie za bardzo tez nie jest za dobre dla zdrowia naszego i dzieciątka. Wszystko z umiarem😊
-
Cześć dziewczyny. Odzywam się tylko powiedzieć Wam jak sytuacja u mnie.
Otóż, brałam Clo przez 4 dni. Dziś 9 dc i czuję, że mam owulację, bo mnie jajnik napierdziela. Na podgląd miałam iść dopiero w poniedziałek, ale jak zdążę to pójdę dzisiaj zobaczyć co tam się dzieje, bo trochę za szybko to chyba.
Na prolaktynę dostałam inne leki, ale już sama wiem, że skoczyła po ostatnich nerwach i stresach.
Nie jestem w zbyt dobrej formie psychicznej, bo wszystko się wali, nie chodzi tylko o starania, ale staram się jakoś sobie układać wszystko w głowie. Boję się siedzieć sama w domu, więc codziennie rowerkiem do teściów jeżdżę.
Wierzę, że w końcu nad nami zaświeci słoneczko 🌞
Buziaki 😘❤
P.S. Szczęściaro - gratuluję ❤ Tak czułam, że w tym wyluzowanym cyklu u Ciebie się uda 😊
Piękne brzuszki ❤ Rośnijcie zdrowo 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 07:56
Szczęściara, Beti82, Nikodemka, przedszkolanka:), madziorek86, Wik89, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
-
Słoneczko myślałam o Tobie ostatnio😘😘 byłam ciekawa co u Ciebie jaki dalszy plan. Odpoczywaj i wracaj do Nas☺️☺️. Co do clo działa bardzo różnie. Też może być tak że urosło więcej niż jeden pęcherzyk albo owu będzie bardzo wcześnie. Odezwij się po wizycie jestem bardzo ciekawa co tam u Ciebie się dzieje😘😘
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Słoneczko Kochana trzymaj się będzie wszystko dobrze, niedługo się uda!!! Wczoraj tak mocno zarażałyśmy wiruskami ciążowym, że na bank Cię niedługo dopadną ❤️ Monitoring to dobra rzecz😘
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrawda jest taka, że dopiero w drugim trymestr rośnie zapotrzebowanie na jedzenie i to nieznacznie (ok 300kcal). Trzeci też trochę (ok 400kcal).
Więcej jeść dopiero powinna kobieta podczas kamienia piersią (500-1000kcal) ☺
Słoneczko, a masz owulaki chociaż, żeby sprawdzić czy to faktycznie pwu czy fałszywy alarm ☺? -
Słoneczko fajnie, że napisałaś. Wiadomo jak jest, życie... ale nie uciekaj od nas, bądź i melduj sie co jakiś czas
trzymaj sie kochana, zawsze musi byc trochę gorzej, żeby później było lepiej, wszystko sie po mału ułoży
No i daj koniecznie znac jak po podgladzie. -
.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyDziewczyny, muszę się wam wyżalić...
12.04 kupiliśmy suszarkę do ubrań.
13.04 nam ją przywieźli do domu, zapłaciliśmy 2300 😒
14.04 pierwsze suszenie i walenie głośne, w całym domu (ba, nawet garażu!) słychać. Dźwięk jak mojej pralki jak za dużo kg wrzucę i jakaś przepona czy łożysko wali te 2h cyklu.
16.04 drugie suszenie z dokładnym zważeniem ciuchów (mimo, że ma zabezpieczenie wagowe) i innym cyklem. 2.5h ten sam efekt.
17.04 zgłosiliśmy to w sklepie, gdzie kupiliśmy. Gość kazał wysłać zdjęcie paragonu i tak też zrobiliśmy.
19.04 pojechaliśmy na Wielkanoc i gość pisze, żeby jeszcze dosłać zdjęcie nr na drzwiach suszarki, bo bez tego on z serwisem nie pogada. My mu powiedzieliśmy, że jesteśmy na świętach i po możemy mu przesłać.
We wtorek po świętach tj. 23.04 wysłaliśmy mu zdjęcie.
Do tej pory czekamy na serwis Candy 👿 Mimo ponaglenia telefonicznego w pon nadal nikogo nie było.
W niedzielę mija miesiąc od wystawienia paragonu i boję się, że już nic nie zrobimy. Suszarka nie ma nawet miesiąca, a pewnie jakby łaskawie serwis przyjechał to wezmą sprzęt do naprawy. Ryczeć mi się chce, bo jakby to był czajnik za 100zl to bym pierdyknęła w kąt i kupiła nowy, a tak czekamy, walczymy i chyba przegramy 😢 -
.
fiorella82, Arashe lubią tę wiadomość
nick nieaktualny