Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko dobrze ze mąż zrobi te badania, a nuz to w nasieniu lezy przyczyna i np suplementacja sie uda ją pokonac! Ja mam podobnie, rok staran, wczesniej bez zabezp pare miesiecy, i nigdy jeszcze nie „zaskoczylo”II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:54
Julia93, Beti82, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julka też gdzieś minął ten artykuł. Można spróbować a nóż się uda. Ale myślę że jak dziewuszki leżą z pupą do góry to nie wypływa dużo. Gdzieś wyczytałam że orgamz jednocześnie z partnerem daje duże szanse na zapłodnienie(chyba była to mamaginekolog) ponoć nie chodzi tu o samą przyjemność ale o ukrwienie. W udanym cyklu stosowałam się do tego😁😁
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja nie leze z pupa do gory nie wiem jak
chodzi o to zeby lezec na brzuchu a pod biodra podlozyc poduszki? Czy lezec na plecach i pod pupe podlozyc poduszki ? Hahah pomocy prosze o jasne instrukcje
Julka dziekia co mi tam moze sobie zakupie ten kubeczek, trzeba zwiekszac szanse hahah
Fiorella no to jestesmy na bardzo podobnym etapie ja dzis 6 lub 7 dpo (o ile owu byla)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Teczova - obydwoje przekladalismy te jego badanie, najpierw przez jego chorobe, pozniej po prostu nie mielismy na nie pieniedzy (chcemy zrobic od razu test hba), potem wypadlo w czasie moich dni plodnych... Teraz kasa odlozona, a ja bede w trakcie okresu, wiec juz nic tego nie zmieni. Nie zabezpieczalismy sie od slubu, ale nie wliczam tego w czas staran o dziecko (chocby dla zdrowia psychicznego), bo czasem byly to stosunki przerywane, nie zwracalismy uwagi na dni plodne, nie robilismy zadnych badan itp. No, ale prawda jest taka, ze gdybym miala byc w ciazy, to bym byla i z takich „staran”...
Niezapominajko - dzis pracuje przy komputerze w opor, wiec nie ma szans na relaks. Poza tym naprawde czuje sie okropnie rowniez fizycznie. Nadal kreci mi sie w glowie, na brzuch nie pomogl mi apap i nigdy, ale to nigdy nie czulam takiego bolu piersi. Ewidentnie ten dupek nie jest dla mnie i jestem na niego zla, bo tylko namieszal mi w glowie i wkrecalam sobie objawy ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 09:27
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:54
Julia93 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julka slyszałam o tym 😀
Szczesciara ja robilam swiece;p
Nikodemko biedna,przydałyby się Ci wakacje porządne
Niezapominajko ja tu czekam a obok jest rodzinny i jakas babcia sie rzuca ze "ona podobno ciezarna i ma pierwszeństwo" az sie we mnie gotuje!!!co za bez kultury baba!!
Zaraz wchodze!
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Niezapominajko - ja ostatnio stałam w kolejce w Lidlu, już przy samej kasie i babka też w ciąży się przede mnie wryła na siłę. Jak jej zwróciłam uwagę że też jestem w ciąży, to zapytała w którym tygodniu. Mówię że 24 ale że jakie to ma znaczenie? To mi bezczelnie odpowiedziała że ona w 26 i rzuciła swoje zakupy przed moje
-
Wik89 wrote:Hah Beti no to jesteśmy w podobnej sytuacji, ja mam mieć @ 18 maja.. ryzyk fizyk z tym clo
no ja zobacze kiedy dostane @ i wtedy zdecyduję
Nic mi nie wiadomo na temat tego testu po stosunku takze chyba inna staraczka sie tym interesowala
A dzisiaj przywiezli mi ten naroznik na wymiane .I juz mam zawał bo inny kolor jest troche .Oczywiscie mi tego nie uznają bo ta sama nazwa ale ciemniejszy niz tamten i juz mi sie nie podoba
Do tego ekipa co wnosi to nie jest od transportu tylko jakis chłoptasi sobie kierowniczka wziela i oni juz 1h 45 min wnoszą lózko i jeszcze nie wniesliMąż sie do pracy spozni przez nich.
Ja musze sie dzisiaj napic -
Wik89 wrote:Ja nie leze z pupa do gory nie wiem jak
chodzi o to zeby lezec na brzuchu a pod biodra podlozyc poduszki? Czy lezec na plecach i pod pupe podlozyc poduszki ? Hahah pomocy prosze o jasne instrukcje
Julka dziekia co mi tam moze sobie zakupie ten kubeczek, trzeba zwiekszac szanse hahah
Fiorella no to jestesmy na bardzo podobnym etapie ja dzis 6 lub 7 dpo (o ile owu byla)Wik89 lubi tę wiadomość
-
Hah Julia o matko co za akcja kolejkowa..
Hmmm ja nie mam w tylozgieciu, choc przez rok staran probowalismy juz roznych pozycji i tych dla przodozgiecia i dla tylozgiecia haha, no ale z tym lezeniem po to srednio sie tego trzymalam, sprobuje to zmienic. Ale mnie ciekawi co oznacza jak piszecie „pupa do gory”, czy na brzuchu plus jakies poduszki pod biodra czy bez poduszek wystarczy??mimo ze nie mam niby tylozgiecia to nie zaszkodzi i w ten sposob sprobowac
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Julka napewno sam stosunek poprawia ukrwienie ale sam orgazm jeszcze bardziej.
Wiki ja może kilka razy leżałam z pupą do góry w udanym nie leżałam ani razu. Ale już Julka wszystko napisała jak leżeć😁😁
Niezapominajko jak walka szczurów 😂 😂 ostatnio też byłam świadkiem pchania się. Dziewczyna sorry za określenie wyglądająca nieciazowo wepchala się przed dziewczynę w widocznej ciąży aż ludzie zwrócili jej uwagę. Ja że byłam z małym dzieckiem też miałam możliwość szybszego wejścia ale czekałam na swoją kolej. Wiem że mamy teraz przywileje ale to nie wyścig która jest w jakim tyg. Też bym mogła powiedzieć że jestem w 20 tyg, nikt tego nie sprawdzi chyba że po wielkości brzucha 😂 😂Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cytrynowy sok, mi tak spadek w 5 dpo to prawie jak na implantacje wygląda
Ja się z mężem nie zabezpieczalam nigdy Nikodemko, i często zdarzało mam się w ovu serduszkowac albo dwa dni przed, jednak mimo to przez 2 lata nie zaszlam, tylko dopiero jak zdecydowałam się na drugie, ale poroniłam. Więc dla spokoju ducha rzeczywiście nie ma co wyliczać tego czasu. A pierwsze to w euforii po krótkiej rozlace, akurat trafiło na owulacje i się splodzilo. Może ten stan bez opamiętania zrobił swoje
Myślę, że dużo robi też orgazm w tym samym czasie. 3 Razy zaszlam i trzy razy tak było, a jak różnie to nie udawało się. Może jak ktoras pisala już, to pomaga.
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ja się trochę tak błąkam po tym forumKiedyś udzielałam się na staraniach, a teraz jakoś nie mogę sobie miejsca znaleźć. Nie wiem czemu, ale listopadowy wątek jakoś mnie stresuje, załącza mi się podświadome porównywanie do dziewczyn co są na tym samym etapie co ja i jakoś nie mogę się w niego wgryźć
Kiedyś zaintrygowała mnie nazwa Waszego wątku i tak sobie go podczytywałam. Fajna tu atmosfera i może można jeszcze się tutaj dokleić?
Julia93, Szczęściara, Wik89, Arashe, Lami, tęczova, madziorek86, Beti82, fiorella82 lubią tę wiadomość