Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynowa ja też o 9 robiłam proga (jak coś
) . Ale faktycznie bym jeszcze raz go sprawdzila w tym cyklu
Wiki no konkret mi tu wygląda! super plany ! chyba jesteś zadowolona?
Co do guzka to częsty przypadek..mam nadzieję,że tylko straszy a groźny nie jest :*
Monia dziękuję
Nikodemko jeszcze Ci napiszę,że jak będzie blady to się też nie sugeruj ,że źle. U mnie zawsze wieczorem były białe i w ciąży tak samo (pamiętasz pierwszy sik pozytyw a drugi i trzeci blady?). Ale ciekawa jestem,więc siusiaj
A duphaston Ty masz pierwszy raz tak? -
Nikodemko nie martw się mnie też wysypalo jak nastolatke. I też bolały mnie plecy dokładnie dół pleców az musiałam czasmi w nocy wstawać i rozchodzic bo leżeć nie mogłam. Oby to były dobre objawy😁😁
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami kochana Ty taka obcykana w tych badania. Zapytam w imieniu koleżanki bo ona aż 3 ciąże poroniła w bardzo krótkim czasie i na wczesnym etapie. Zrobiła badania i wyszło jej podwyższone appt. Powtarzała drugi raz i są jeszcze gorsze. Jest umówiona do hematologa. Powiedz czy to może mieć związek z jakąś mutacją??
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przedszko, tak pierwszy raz, wczesniej bralam lutke
Zrobie go tak z ciekawosci, bo juz sie nie chce niczym nakrecac, zeby nie oszalec przez te najblizsze dni. A tak w ogole, to czy owulakow jako ciazowych nie powinno sie robic wlasnie rano? ;> Moze tak jest
-
Nikodemko dupek jest zdradliwy..kto wie czy przez niego nie leżałam pod kroplówkami z Polą..ale mam nadzieję,że to nie on tak działa
A z owulakami to nie wiem..ale co tam zależy siknąć wieczorem
I znowu wieczorem mały czuję,że bryka a ja mam ból @.. może i tak jest ale już teraz? Jutro przepytam lekarza jak zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 20:51
-
Szczęściara, ja to tam laik. Na grupie najwięcej wie Magda i reset, jak wpada do nas czasami. Z tego, co się orientuję to po trzech udokumentowanych stratach należy się już diagnostyka pod kątem trombofilii i zespołu antyfosfolipidowego i innych jeszcze na NFZ. Ale wiemy wszystkie jak to jest... Z tego, co pamiętam to Andydrze się to udało, ale chyba troszkę "po znajomościach".
Tak tu wszystkie robiłyśmy na własną rękę - reset i Magda bardzo rozszerzoną diagnostykę, a wiele z nas same mutacje, żeby być na heparynie. Ja te krzepnięcia miałam dobre, a mutacje i tak wyszły. Beti chyba miała poniżej czasu i ma mutacje (Beti popraw mnie jak coś), a z kolei chyba Najmłodsza staraczka miała powyżej normy i też wyszły mutacje.
Jak hematolog nie popchnie diagnostyki, choć powinien - wyczul Twoja kolezanke, żeby porządnie o tym przeczytała po ilu poronieniach rozpoczyna się pogłębioną diagnostykę, to ewentualnie niech dla własnego spokoju koleżanką zaczyna na własną rękę od badania mutacji na trombofilię ze strony testdna, za 330 zł.
Szczęściara, ale chyba z tydzień czy dwa temu Magda i reset pisały całą listę badań dla malinowej. Poszukaj może w ich wpisach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 20:55
Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kurcze dziewczyny jestescie kopalnia wiedzy z tymi badaniami. Super
Kark, te 4 lata temu jak robilam usg mial ok 13x12x9 mm (z tego co pamietam), robilam wtedy biopsje (BAAC) i wsyszlo na to ze zmiana niegrozna, teraz ma ok 19x24x25 (lekarz powiedzial ze ok 3 cm) dlatego zalecenie ponownej biopsji.. lekarz ktory robil usg byl bardzo malomowny ale endokrynolog podczas wizyty mi mowil ze te guzki tarczycy najczesciej sa lagodne, trzeba sprawdzix wiadomo.
Tsh mialam rok temu chyba 2.15, jutro badam ponownie
Beti nie robilam badan PC sluz, to na te przeciwciala plemnikowe? Zapytam przy kolejnej okazji
Nikodemko, jesli dostane okres wg wyliczen ovufriend czyli 18 maja to nie wiem czy zaczynac z clo bo moj maz wyjezdza na tydzien sluzbowo 2 czerwca wieczorem czyli w moj 16dc! To taki moj typowy dzien owu... do kitu. Wiec byc moze tez dopiero od czerwca bym zaczela stymulacje. No zobaczymy.
Ale ale, te Twoje dzisiejsze dolegliwosci brzmia bardzo obiecujaco!!!pokaz owulaka
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, czyli jest nadzieja, ze zaczniemy razem sie stymulowac
O matulku, nie wiedzialam, ze moj owulak wywola takie emocje!
A wiec uwagaaaa... 3,2,1, owulak jest bialy jak moje nogi po zimie 🙈
Wyjatkowo mnie to nie podlamalo, sikne jeszcze jutro rano. Ciazowy zrobie w sobote, jesli nie przyjda plamienia, bo zapomnialam dzis kupic na jutro. -
Domi, spij spokojnie, bo ja jutro moge dluzej pospac :d
Cytrynowa, raczej dobrze, progesteron tez na to wskazuje. Jesli mialabym brac pod uwage jakis margines bledu, to ewentualnie owu mogla byc dzien wczesniej niz mysle, na pewno nie pozniej. Prowadzisz wykres? -
Drogi Soku! Robisz print screena, wchodzisz na zapodaj.pl, klikasz "na forum", ładujesz zdjęcie. Kopiujesz calutki ostatni link, że umieszcza miniaturkę zdjęcia. Calutki link wklejasz nam tutaj 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 22:13
Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero