Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko Meggs nic wiecej nie powiedzieli? A jak sytuacja teraz?
-
Cytrynowy sok wrote:Progesteron 5,48 ng/ml 8dpo znaczy że owulacji raczej nie było co nie?
-
Ojej Meggs bidulko... Wiesz co, Ty zrób koniecznie badanie antyXr, sprawdzisz czy nie za dużą dawkę heparyny bierzesz. W szpitalu powinni robić, bo w diagnostyce to dwa razy droższe jest. Może tak jest i faktycznie jakieś naczynka nie wytrzymują.
Cytrynowy sok, o której godzinie robiłaś? Brałaś kiedyś duphaston albo luteinę? Trochę niski. Mówi się, że granica że była owulacja to 5. Mi się wydaje, że 15 to minimum, które oznacza, że wszystko tam dobrze funkcjonuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 17:33
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Anionka, na żywo znam i sama rozważałam taki model : https://www.3kiwi.pl/product-pol-46282-ALVI-KOSZ-WIKLINOWY-BIRTHE-BIALY.html
Ale baldachim to zbieracz kurzu no i ogranicza dostęp powietrza do Maluszkataki będzie przewiewny i nie będzie zbierał kurzu niepotrzebnego
Meggs o matko!!! jak dobrze, że maluch cały i zdrowy.
Współczuję stresów, te 4 godziny musiały być koszmarem! -
Cytrynowy sok niby od 5 owu się odbyła. Może faktycznie owu mogła być później niż zakładasz. Ja jak badałam miałam coś koło 8 szału nie było ale też nie byłam pewna kiedy owu była i czy w ogole była.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Za wiele sie nie dowiedziałam. Lekarka nie widziala zadnych nieprawidlowosci, macica czysta, brak krwiakow, nic sie nie odwarstwia, kropek cwiczy salta. A skad krwawienie? Nikt nie wie.... no ja lekarzem nie jestem. Moze faktycznie dawka za wysoka. Ostatnio na pobraniu krwi krew mi tak tryskala pod takim ciśnieniem ze pielegniarka nie nadazala probowek zmieniac... może fakrycznie pekaja naczynka, albo lozysko sie rozrasta i zrywa naczynka. Serio brak mi pomyslow. Napisze do mojej smsa. Niech mysli. Ja psychicznie odpadam. Wykonczona jestem na dziś... musze posmęcić 🙁
-
Meggs dziewczyny maja racje ,zrob to badanie moze dawka 0,2 Ci wystarczy
-
Meggs masakra ;/ zamiast cieszyć się ciąża to cały czas stres ;( może faktycznie za duża dawka heparyny bo drobniutka jesteś. Ja nigdy nie robiłam tych badań i chyba muszę gina poprosić o skierowanie czy właśnie nie zwiększyć dawki skoro ja już 64 kg ważę. A biorę 0.4 cały czas...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵