X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie-lepiej zjeśc na przymus bo na glodnego jeszcze gorzej.

Monia wlasnie co u Ciebie? Jak sie trzymasz?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/adeb163657c8.png
    Taki jeszcze kosz na kółkach znalazłam, szukam właśnie takiego na kółkach aby ze mną wszędzie jeździł czy do kuchni czy do łazienki. Miała może któraś z Was?

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastosuję się do waszych rad! Mam nadzieję że będzie tylko lepiej 😘 dziękuję.

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko jakos trzeba sie trzymać. Wczoraj bylam idwiedzic dziadka i byl byl jeden wielki ryk bo wszedzie rzeczy od babci. Dziadek zalamany bo mimo 60 lat razem bardzo sie kochali i do ostatniego dnia trzymali za rece.
    Jutro pogrzeb.

Co do uzywanych rzeczy hestrm jak najbardziej za. Sama kupilam uzywany wozek 2w1 za 400 zl w stanie rewelka. Poluje na kolyske milly mally ale nie ma nigdzie w poblizu juz dluzszy czas.. :(

Nikodemko trzymam kciuk i za jutrzejszy test ;) tli sie iskierka nadziei.

Przedszkolanko to jutro wizyta ? Na ktora masz ? Jakos przelecialo od ostatniej niee ? :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciaro oj tak ryby byly moja miłością caly pierwszy trymestr. Na szczescie mi przeszlo :) smacznego ❤

Szczęściara lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Lami Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniOnka, dokładnie taki kupili za 230, największa wersję i całość biała, i kosz i ta falbanką. Z ciekawości ile kosztuje taka nowość?

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami 415zł, fajnie, że kosz jest wiklinowy przewiewny a te dostawki do łóżka są fajne bo można tą ściankę do łóżka zagiąć tak aby przylegała do łóżka. No ale już nie jest tak przewiewna jak kosz wiklinowy. Matko jakie dylematy 🙈 trzeba kupić to i to, tylko ciekawe gdzie ja to wszystko postawie i jeszcze do tego łóżeczko dziecięce 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 15:14

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam tylko, że nie dostałam się do ginki. Robiłam owulaka i jest negatywny. Ale czuję sie jakby pęcherzyk już pękł. Ciekawi mnie co tam się dzieje i chyba podjadę do gin w sobotę.

Dziękuję za miłe słowa ❤ Znikam, odezwę sie za jakiś czas.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani0nka wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/adeb163657c8.png
    Taki jeszcze kosz na kółkach znalazłam, szukam właśnie takiego na kółkach aby ze mną wszędzie jeździł czy do kuchni czy do łazienki. Miała może któraś z Was?
    Ani0nka dla mnie jedyny minus tego koszyka to baldachim, bo co z tego, że koszyk wiklinowy i bardziej przewiewny skoro powietrze i tak nie doleci przez ten baldachim? To już lepszy ten poprzedni kosz chyba

Chyba, że da się ten baldachim zdjąć, ale wtedy nie będzie już efektu estetetycznego ;)

poza tym, jak się przyjrzec to boki tego kosza sa wylozone jakims materialem i wypelnieniem, wiec o przewiewnosci kosza wiklinowego też tu nie można mówić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 15:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z braku miejsca w mieszkaniu planuję mieć tylko tę dostawkę z chicco next 2 me, będzie i łóżeczkiem i dostawką i jeździć ze mną po mieszkaniu :D

Ani0nka, Magda - mbc, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine ja chyba tez tak zeobie ale jeszcze zobaczymy 😊 tak się tylko rozglądam :-)

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuuu, ale Wam zazdroszcze tego planowania wyprawki :) Ja mam juz tyle rzeczy upatrzonych, tylko ciazy nie ma...
    Sloneczko, moze juz po owu albo to falszywy alarm :) Dzialacie?
    Wysypalo mi pol twarzy krostami i to ostro, serio. A ja nie mam nigdy problemow z cera... Nie no, dupek nie jest dla mnie na bank.

blair. lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba fajnie sobie pooglądać też w sklepie, jak to wszystko wygląda na żywo, jeśli jest okazja :D

Bo są też tańsze wersje tego chicco, np. kinderkraft, ale akurat, jak chciałam się przyjrzeć to był taki tłum w sklepie, że odpuściłam i uznałam, że wrócę innym razem, nie w weekend :D

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, nie zwalaj na dupka, tylko obiskaj kolejnego owulaka :)

sunshine03, kark zakamuflowany na maksa, Rodzynka, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, działamy działamy ☺ Przecież nie odpuszczę cyklu obstawionego lekami. Męczą mnie zbowu mdłości i zgaga.. masakra.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Jejuuu, ale Wam zazdroszcze tego planowania wyprawki :) Ja mam juz tyle rzeczy upatrzonych, tylko ciazy nie ma...
    Sloneczko, moze juz po owu albo to falszywy alarm :) Dzialacie?
    Wysypalo mi pol twarzy krostami i to ostro, serio. A ja nie mam nigdy problemow z cera... Nie no, dupek nie jest dla mnie na bank.
    Domi dobrze prawi :)

to był mój pierwszy objaw ciąży, syf na twarzy, jak u nastolatki ;) nie chcę Cię jednak nakręcać, po prostu różnie bywa i mam nadzieję, że to to i hsg zrobiło robotę w tym cyklu :)

także mocno trzymam kciuki za Ciebie!!! <3

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja bardzo mocno trzymam kciuki!
    A ja sluchajcie zaraz wchodze do lekarza bo mi wizyte przesunieto o pare godzin wczesniej, moze to dobry znak :D

Cytrynowy sok, Szczęściara, Arashe, tęczova lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko o ktorej sikasz na owu dzisiaj?

Anionka baldachim wedlug mnie to zbieracz kurzu ,ale to moje zdanie;)

Monia bardzo Wam współczuję,tyle lat razem to nie dziwię sie w ogole ani jednej lzy.. :(
    Tak,ja wizytuje jutro. Mam na 9 i jadę juz o 7:30 ;p bo sama droga 30 min.plus wpadam po kolezanke bo tez ma a mieszka po drodze.
    A zlecialo bo świeta,majowka ..;) teraz obliczylam ze 20+6 bede miala za 2 tyg.wiec wtedy bede go namawiac na polowkowe. Ale zobacze co sam zaproponuje.
    No i juz nogami przebieram;)

Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie polecenia dziewczyny. Ja niestety zamiast do smyka pojechałam do szpitala 🙁
    Przed wyjściem zaczęłam plamić, mówię ok nigdzie nie idę odpocznę i poszłam się przebrać. Jak zalało mnie krwią to myślałam że coś we mnie zarżnięto... widok koszmar. Ja zawał nie muszę mówić. Szybko auto, szpital. 4 h czekałam aż ktoś łaskawie weźmie mnie na badanie. Dobrze że krwawienie się unormowało by bym się wykrwawiła na tym korytarzu.... masakra.
    Z kropkiem ok. Fikał fikołki jak gdyby nigdy nic. Źródeł krwawienia oczywiście brak, bo żadnych krwiaków i tym podobnych nie znaleziono. Nie wiem więc o co chodzi... jak zwykle zgoniono na acard i heparynę. A ja już psychicznie wysiadam 🙁

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka, na żywo znam i sama rozważałam taki model : https://www.3kiwi.pl/product-pol-46282-ALVI-KOSZ-WIKLINOWY-BIRTHE-BIALY.html

Ale baldachim to zbieracz kurzu no i ogranicza dostęp powietrza do Maluszka :)

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
‹‹ 704 705 706 707 708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ