X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie-lepiej zjeśc na przymus bo na glodnego jeszcze gorzej.

Monia wlasnie co u Ciebie? Jak sie trzymasz?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/adeb163657c8.png
    Taki jeszcze kosz na kółkach znalazłam, szukam właśnie takiego na kółkach aby ze mną wszędzie jeździł czy do kuchni czy do łazienki. Miała może któraś z Was?

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastosuję się do waszych rad! Mam nadzieję że będzie tylko lepiej 😘 dziękuję.

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko jakos trzeba sie trzymać. Wczoraj bylam idwiedzic dziadka i byl byl jeden wielki ryk bo wszedzie rzeczy od babci. Dziadek zalamany bo mimo 60 lat razem bardzo sie kochali i do ostatniego dnia trzymali za rece.
    Jutro pogrzeb.

Co do uzywanych rzeczy hestrm jak najbardziej za. Sama kupilam uzywany wozek 2w1 za 400 zl w stanie rewelka. Poluje na kolyske milly mally ale nie ma nigdzie w poblizu juz dluzszy czas.. :(

Nikodemko trzymam kciuk i za jutrzejszy test ;) tli sie iskierka nadziei.

Przedszkolanko to jutro wizyta ? Na ktora masz ? Jakos przelecialo od ostatniej niee ? :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciaro oj tak ryby byly moja miłością caly pierwszy trymestr. Na szczescie mi przeszlo :) smacznego ❤

Szczęściara lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Lami Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniOnka, dokładnie taki kupili za 230, największa wersję i całość biała, i kosz i ta falbanką. Z ciekawości ile kosztuje taka nowość?

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami 415zł, fajnie, że kosz jest wiklinowy przewiewny a te dostawki do łóżka są fajne bo można tą ściankę do łóżka zagiąć tak aby przylegała do łóżka. No ale już nie jest tak przewiewna jak kosz wiklinowy. Matko jakie dylematy 🙈 trzeba kupić to i to, tylko ciekawe gdzie ja to wszystko postawie i jeszcze do tego łóżeczko dziecięce 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 15:14

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam tylko, że nie dostałam się do ginki. Robiłam owulaka i jest negatywny. Ale czuję sie jakby pęcherzyk już pękł. Ciekawi mnie co tam się dzieje i chyba podjadę do gin w sobotę.

Dziękuję za miłe słowa ❤ Znikam, odezwę sie za jakiś czas.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani0nka wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/adeb163657c8.png
    Taki jeszcze kosz na kółkach znalazłam, szukam właśnie takiego na kółkach aby ze mną wszędzie jeździł czy do kuchni czy do łazienki. Miała może któraś z Was?
    Ani0nka dla mnie jedyny minus tego koszyka to baldachim, bo co z tego, że koszyk wiklinowy i bardziej przewiewny skoro powietrze i tak nie doleci przez ten baldachim? To już lepszy ten poprzedni kosz chyba

Chyba, że da się ten baldachim zdjąć, ale wtedy nie będzie już efektu estetetycznego ;)

poza tym, jak się przyjrzec to boki tego kosza sa wylozone jakims materialem i wypelnieniem, wiec o przewiewnosci kosza wiklinowego też tu nie można mówić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 15:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z braku miejsca w mieszkaniu planuję mieć tylko tę dostawkę z chicco next 2 me, będzie i łóżeczkiem i dostawką i jeździć ze mną po mieszkaniu :D

Ani0nka, Magda - mbc, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunshine ja chyba tez tak zeobie ale jeszcze zobaczymy 😊 tak się tylko rozglądam :-)

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuuu, ale Wam zazdroszcze tego planowania wyprawki :) Ja mam juz tyle rzeczy upatrzonych, tylko ciazy nie ma...
    Sloneczko, moze juz po owu albo to falszywy alarm :) Dzialacie?
    Wysypalo mi pol twarzy krostami i to ostro, serio. A ja nie mam nigdy problemow z cera... Nie no, dupek nie jest dla mnie na bank.

blair. lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba fajnie sobie pooglądać też w sklepie, jak to wszystko wygląda na żywo, jeśli jest okazja :D

Bo są też tańsze wersje tego chicco, np. kinderkraft, ale akurat, jak chciałam się przyjrzeć to był taki tłum w sklepie, że odpuściłam i uznałam, że wrócę innym razem, nie w weekend :D

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, nie zwalaj na dupka, tylko obiskaj kolejnego owulaka :)

sunshine03, kark zakamuflowany na maksa, Rodzynka, Wik89, Arashe lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, działamy działamy ☺ Przecież nie odpuszczę cyklu obstawionego lekami. Męczą mnie zbowu mdłości i zgaga.. masakra.

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Jejuuu, ale Wam zazdroszcze tego planowania wyprawki :) Ja mam juz tyle rzeczy upatrzonych, tylko ciazy nie ma...
    Sloneczko, moze juz po owu albo to falszywy alarm :) Dzialacie?
    Wysypalo mi pol twarzy krostami i to ostro, serio. A ja nie mam nigdy problemow z cera... Nie no, dupek nie jest dla mnie na bank.
    Domi dobrze prawi :)

to był mój pierwszy objaw ciąży, syf na twarzy, jak u nastolatki ;) nie chcę Cię jednak nakręcać, po prostu różnie bywa i mam nadzieję, że to to i hsg zrobiło robotę w tym cyklu :)

także mocno trzymam kciuki za Ciebie!!! <3

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja bardzo mocno trzymam kciuki!
    A ja sluchajcie zaraz wchodze do lekarza bo mi wizyte przesunieto o pare godzin wczesniej, moze to dobry znak :D

Cytrynowy sok, Szczęściara, Arashe, tęczova lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko o ktorej sikasz na owu dzisiaj?

Anionka baldachim wedlug mnie to zbieracz kurzu ,ale to moje zdanie;)

Monia bardzo Wam współczuję,tyle lat razem to nie dziwię sie w ogole ani jednej lzy.. :(
    Tak,ja wizytuje jutro. Mam na 9 i jadę juz o 7:30 ;p bo sama droga 30 min.plus wpadam po kolezanke bo tez ma a mieszka po drodze.
    A zlecialo bo świeta,majowka ..;) teraz obliczylam ze 20+6 bede miala za 2 tyg.wiec wtedy bede go namawiac na polowkowe. Ale zobacze co sam zaproponuje.
    No i juz nogami przebieram;)

Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie polecenia dziewczyny. Ja niestety zamiast do smyka pojechałam do szpitala 🙁
    Przed wyjściem zaczęłam plamić, mówię ok nigdzie nie idę odpocznę i poszłam się przebrać. Jak zalało mnie krwią to myślałam że coś we mnie zarżnięto... widok koszmar. Ja zawał nie muszę mówić. Szybko auto, szpital. 4 h czekałam aż ktoś łaskawie weźmie mnie na badanie. Dobrze że krwawienie się unormowało by bym się wykrwawiła na tym korytarzu.... masakra.
    Z kropkiem ok. Fikał fikołki jak gdyby nigdy nic. Źródeł krwawienia oczywiście brak, bo żadnych krwiaków i tym podobnych nie znaleziono. Nie wiem więc o co chodzi... jak zwykle zgoniono na acard i heparynę. A ja już psychicznie wysiadam 🙁

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka, na żywo znam i sama rozważałam taki model : https://www.3kiwi.pl/product-pol-46282-ALVI-KOSZ-WIKLINOWY-BIRTHE-BIALY.html

Ale baldachim to zbieracz kurzu no i ogranicza dostęp powietrza do Maluszka :)

Niezapominajka2 lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
‹‹ 704 705 706 707 708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ