Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, też sobie zaczęłam przypominać jak to było. I najpierw poszło od tyłu, za dwa dni ja u góry, bo mój powiedział, że już od tyłu nie, bo to na chłopca, a tak będzie dziewczynka. I wtedy był orgazm w trakcie wytrysku i mimo grawitacji faktycznie wszystko się "zassało" i za dwa dni po owu znowu ja na górze, ale wtedy już zadziałała grawitacja 🤣 Tyłka nie podnosiłam, po prostu szłam spać na boku, a za trzecim razem z racji, że było z rana, to po 15 minutach dopiero pod prysznic.
Dośka, witaj 😊
Meggs, oczywiście, że musi być dobrze. Do lekarki prowadzącej napisałaś już? Daj znac, jak będzie odpowiedź.
A ja jestem podłamana, bo mierzyłam dwa razy w tygodniu sukienkę, która chciałam założyć na jutrzejszy ślub i wesele koleżanki. I wszystko ok. W poniedziałek wszystko ok. Wczoraj doszły buty z zalando no to mierzę, i już nie jest ok 😢 Wywaliło mnie w każdej części ciała. Cyc, brzuch wiadomo, ale najgorsze, że dzidzia się rozpycha a mój tłuszczyk ruszył do góry 😂 I mam dwa brzuchy - mój nad pępkiem, lokatora pod pępkiem. Ale już wyszukałam jakaś luźną i zaraz po rosole się przebiorę, będę miała różowe buty do czerwonej sukienki, ale wale to, bo nie mam siły po sklepach biegać 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 10:37
Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Witaj Dośka, zapomniałam się przywitać
Ja w 6t miałam serduszko, a 2 dni wcześniej pęcherzyk z żółtkowym. Także teoretycznie te 6t2d powinno być coś widać, betę miałaś wysoką... Spróbować możnaAle jak nic nie będzie widać to bez paniki!
Dośka, Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara wrote:Pestko masz rację. Może być wszytko i nic. Muszę to przemyśleć czy nie będę się stresować jak nie zobaczę serduszka.
Przedszkolanko gratuluję synka 😁 😁Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko super informacje, bardzo się cieszę
Lami łączę się w ciążowo-sukienkowej rozterce, też idziemy jutro na ślub i ubrać się na tę uroczystość z brzuszkiem i moim niskim, nieszczupłym gabarytem było nie lada wyzwaniem... i tak średnio zadowolona jestem ze stroju, ale trudno... nie ja ten ślub biorę hahaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja to się cieszę, że żadnych ślubów, wesel czy komunii w tym roku nie mamy. Nie czułabym się chyba w stanie, żeby pójść
dopiero w styczniu mamy 18-stkę kuzyna, na którą już nas zapraszał, a będzie prawdopodobnie chrzestnym małej więc trzeba iść
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Julia93 wrote:Przedszkolanko super że u Was wszystko ok
kawał już chłopa! Co do 500+ to już otwierała mi się buzia, żeby mu odpowiedzieć, no ale.... ale co takiemu debilowi byś odpowiedziala? Aż słów brakuje
ja bym powiedziała, że jest bezczelny, a poza tym ja akurat pis i ich całe 500+ wysłała bym w kosmos bez biletu powrotnego, więc komentarz nie tylko nad wyraz chamski, ale też nietrafiony. Być może pokazałabym mu jeszcze fakolca haha sama nie wiem
Ani0nka, Julia93, blair. lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, swietne informacje, bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko dobrze :*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:lece zmienic meza
Super, że Oluś idealny, mój robaczek był identyczny - 243g w 18+2 😄 A na połówkowe dostałam termin po 30 dniach 👿 Jak mi przez to wszystkiego dokładnie we środę nie sprawdzi, bo niby już za duży to pierdzielę te lata chodzenia, znajomość itd i zmienię lekarza.
Tęczowa, też mam kubeczki, już 6 lat 😁 Kocham ponad życie, ale po porodzie Basi mimo zmiany na większy coś już nie zawsze "siada". Trochę wstyd, ale chyba po 4tym będzie trzeba zmienić na największy rozmiar... 😌
Część z was pewnie powie fuj, łe, to niehigieniczne, ale ja po seksie zawsze miałam moje majtki w pobliżu, wkladałam-zatykałam się nimi i leżałam w łóżku bez żadnych ud do góry. Czysto, nic nie wypływa, a czasami dzięki temu jak zasnęłam to plemniczki i całe 8h snu miały na dotarcie do celu 😂
Nikodemko dupa zbita 😞 A dużo temp spadła dzisiaj? Plamienia jeszcze nie ma?
Kurcze Cytrynowy ciężko. Wg mnie jest jak chyba Nikodemka napisała - bardzo ładne rozróżnienie temp niskich i wysokich i raczej ten 8dpo bym obstawiała. Ale jeżeli chcesz to możesz jeszce zbadać proga z samego rana ☺
Ja od rana badania, starostwo, czyste powietrze, sklepy (bo najstarsza znowu z ciuchów wyrosła plus Baśkę majtami w pieski i kotki mam nadzieję odciągnąć od pampersów). I wreszcie w domu! Uff... ☺
500+ to ja słyszę od dawna i olewam 😏
Prawda jest taka, że jak podpisywano ustawę to ja już w ciąży z Basią byłam, więc tylko na najmłodszego możnaby powiedzieć, że jest, bo na kasę poleciałam 😌
No, ale cóż, tacy są ludzie, najlepiej udawać, że się nie słyszy albo się z tego śmiać.
Jak byliśmy na wielkanocy pojechaliśmy na halę, baca jak zobaczył naszą 5kę i 5kę znajomych to woła skąd tyle dzieci mamy to od razu się śmialiśmy, że 500+ tylko i wyłącznie, że dobrze nam się z zasiłków żyje 😅
A wszystkich innych olać, my jesteśmy szczęśliwi i to najważniejsze 😊Cytrynowy sok, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Łoo, to widzę, że mamy imprezową sobotę 😋 Będziemy Wam tu pijane wypisywać głupoty z Pestką 😁
Tam, gdzie idę będą 3 z brzuchami. Jedna 39 tydzień, druga z bocianią bliźniaczką mojej kluski 30 i ja 24. Ma być konkurs dla brzuchatych, z racji najmniejszego stażu liczę na to, że wygram, chyba, że trzeba będzie kręcić hulahop, to nie, tylko na ręce potrafię 😁
Nikodemko, super by było, gdyby udało Ci się załatwić teraz to clo. A mąż profilaktycznie bierze jakieś witaminki już?kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Dziękuję kochane!;*
Doska witaj w najfajniejszym gronie na forum😀
Julka powiedziałabym ,że jest bezczelny i jak na kogos kto jest starszy i powinien byc mądrzejszy,nie mowiac o przykladzie dla najmlodszych to niestety ale brakuje mu piaatej klepki! I do tego tak,dostajemy 500+ na które rowniez zarabiamy!!!
Ale na debilizm nie ma lekarstwa,masz racje..
Co do sukienki to zamowilam tą czerwona..mam nadzieje,ze w nia wejde 29.06😀Lami, Julia93, Niezapominajka2, Dośka lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, gdzieś mi umknął Twój wpis, ale już doczytałam. Duży ten Twój synuś!!! 💙💙💙 Super, że wszystko dobrze i że połówkowe za dwa tygodnie 😊 Masz jakąś fotkę?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualnyMy mamy wesela 8.06, ale nie idziemy, bo daleko i średnio ich lubimy (😅) i 22.06 i wtedy idziemy na bank, bo to mojej kuzynki, chrzestnej Kajtusia, wręcz mojej młodszej siostry dopinanej, patrząc na to, że miałam 3 braci i więcej czasu z nią niż z nimi w dzieciństwie spędzałam 😜
Kiecki kurcze też szukam, ale albo są białe (a ja nie mam być Panną młodą) albo czarne (ale nie idę na pogrzeb) albo takie zwykłe bardziej na łąkę niż na imprezkę 😂 No i od 3 miesięcy nieśmiało przeglądam allegro i nic ciekawego jeszcze nie znalazłam 😞
Wogólę mam dylemat. Bo kuzynka mnie na panieński zaprosiła. Od razu mówiłam super, jasne, szczególnie jak się okazało, że krwiak zagojony, a szyjka super, ale... Okazało się, że to ma być weekendowy wypad to Wrocławia 😐 A my jesteśmy spod Krakowa...
Więc miałam już odmówić ostatnio, bo jakby coś się stało i nie daj Boże w szpitalu bym wylądowała to będę 3h od domu, bikt nie odwiedzi, wyjście ze szpitala też niemożliwe...
Tylko w ten dzień kiedy miałam powiedzieć, że odpadam to siostra panny młodej-moja druga kuzynka-druhna powiedziała mi, że z 12 osób przez odległość odpadło 8 osób, została panna młoda, druhna, koleżanka i ja. No i nie odmówiłam, bo mi się serce złamało. Nie umiem teraz odmówić. Kurcze, boję się jechać, ale przecież nie mogę ich we trzy zostawić, zrąbać jej panieńskiego 😭 -
A taki prezent na 10 rocznicę bycia razem z moim dostałam od męża ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07e50326f199.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 11:34
Lami, Cytrynowy sok, alex0806, kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Szczęściara, Wik89, Magda - mbc, blair., Pestkaa, Arashe, Dośka lubią tę wiadomość