Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko zamawiam zamawiam,ale u kobietki co szyje
tez ma firme coś jak ja tylko ona ciuchy woli😉 teraz suknie slubna boska szyje😍
Szczesciara aaaa. To my dokupilismy dwie szafki na Olka. Plus Polce na zabawki oddalam jedna (bo zabralam na materialy😂).
Jak wróce od okulisty to moge sie pochwalić jak to wygląda po remoncieale w koncu dzieci maja swoje,materialy u siebie a nasze u nas.
Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajko zamawiam zamawiam,ale u kobietki co szyje
tez ma firme coś jak ja tylko ona ciuchy woli😉 teraz suknie slubna boska szyje😍
Szczesciara aaaa. To my dokupilismy dwie szafki na Olka. Plus Polce na zabawki oddalam jedna (bo zabralam na materialy😂).
Jak wróce od okulisty to moge sie pochwalić jak to wygląda po remoncieale w koncu dzieci maja swoje,materialy u siebie a nasze u nas.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyMy jesteśmy z Zatora (Energylandia 😂) i okolic wszystkie. W planach był najpierw albo Kraków na noc albo dom w Zakopcu na weekend. Ale w końcu druhna zapytała panny młodej jaki byłby wymarzony panieński wg niej i powiedziała, że zawsze marzyła o Wrocławiu, nigdy nie była, ble ble...
Plan jest taki, że najpierw 1h w aucie, żeby na dworzec główny Kraków dojechać potem pociągiem do Wrocka, nie wiem ile liczmy 4h, te 3h to mówię jakby ktoś miał autem jechać do szpitala. A na miejscu taryfa, żeby na mieszkanie dojechać wynajęte. Więc podróż łącznie pewnie koło 5-6h w podróży w jedną stronę...
Miało być 12 osób, 2 ciężarne odmówiły wogóle, jedna się boi, druga ma problemy z ciążą. Kolejne 6 osób odmówiło, bo dla nich to za daleko i jakby to był planowo Krk albo Zakopane to by im pasowało, bo mamy 1-2.5h drogi, a tak koło 5 i więcej wychodzi.
Druhna się upiera, bo jest młoda, ma jedyną siostrę i chce spełnić jej marzenie.
Boję się, że jak odmowie to przechylę szalę, bo we 3 napewno nie zrobią panieńskiego i potem nawet nie panna młoda, le druhna może mieć jakieś ale, bo Kasia jest jeszcze młoda i ma lekko popieprzone w głowie 😏😅 Ale kocham ją za to 😜 -
A nie ma już tych autobusów Krk-Wro 3h jazdy? Wiem, że pociągiem wygodniej, ale dłużej.
Kark użyłaś słowa „taryfa”tu we Wro tego określenia na taxę się nie używa, ale ja z Częstochowy to używam
Powiem Ci tak, jak chcesz jechać, to jedź, dam Ci swój nr tel. i bede Twoim wroclawskim emergency. Lami pewnie też i reszta dziewczyn
Wiemy gdzie dobre szpitale, no worries💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyNie ma opcji autobus. Teraz na wielkanoc do Czorsztyna mamy 2.5h jazdy i musiałam mieć jeden postój...
Misiek mnie namawiał, żeby powiedzieć, że ginka pozwoliła na wypady tak do 2h jazdy. Tylko panieński jest tydzień przed weselem, a my poprawinach jedziemy do Rozewia te 6h 😌 Także taki tekst by głupio brzmiał.
Chyba za tydzień po wizycie zadzwonię i powiem młodej szczerze co i jak. I jakby się zdecydowały tak do 2h jazdy to jestem chętna, ale daleko się boję i tyle... 😞 -
Kark ja chyba bym się nie zdecydowała. Nawet na panieński nie poszłam jak byl na miejscu, a byłam w połowie ciąży. Po prostu nocna impreza (a taka była) to dla mnie było za wiele. Tańczyć i tak bym nie tańczyła. Z resztą ja mało imprezowa jestem. Jeszcze jak w domu to co innego
Co do slubu to ja miałam niecały Msc temu brata, i zamówiłam sobie sukienkę przez neta, ale sprzedający nie dotrzymał terminu wysyłki i nie doszła. W dniu ślubu jechałem do centrum i szukałam czegoś na szybko. W Orsay dostałam taka, w której nie wyglądałam jak słoń tylko kobieta w ciąży... Więc skończyło się dobrze
-
nick nieaktualnyHehe, wy już siaty dla bobasów macie, a dziś pierwszy zakup dla malucha zrobiłam 😉 Wybierałam chyba 15 minut, bo nic mi się nie podobało, M już kurwica, bo jak można 1 body 15 minut wybierać, jak to jedno i to samo tylko rozmiarami się różnią... Ech, ci faceci 😐😏😜
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko super info z wizyty.
Ja po pogrzebie. Bylo ciezko. Dziadek załamany, zyc nie chce. Calowal babcie w trumnie po 61 latach małżeństwa.
Ja nie pozegnalam sie z nia w trumnie.. Weszlam do kaplicy, splakalam sie koszmarnie, serce mi zaczelo tak mocno i dziwnie walic, gorac, pot sie na mnie wylal i musialam wyjsc i stac na dworze. Duzo mnie to kosztowalo i nie dalabym rady do niej podejsc. Nie chce juz zadnych pogrzebow, mam dosc.
To byla babcia na medal: o wszystkim szlo pogadac, zadnych rad dotyczacych dzieci , ubierania, wychowania, zero wscibstwa nic. Będzie mi ja brakowac bo takich juz nie ma ... -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko super info z wizyty.
Ja po pogrzebie. Bylo ciezko. Dziadek załamany, zyc nie chce. Calowal babcie w trumnie po 61 latach małżeństwa.
Ja nie pozegnalam sie z nia w trumnie.. Weszlam do kaplicy, splakalam sie koszmarnie, serce mi zaczelo tak mocno i dziwnie walic, gorac, pot sie na mnie wylal i musialam wyjsc i stac na dworze. Duzo mnie to kosztowalo i nie dalabym rady do niej podejsc. Nie chce juz zadnych pogrzebow, mam dosc.
To byla babcia na medal: o wszystkim szlo pogadac, zadnych rad dotyczacych dzieci , ubierania, wychowania, zero wscibstwa nic. Będzie mi ja brakowac bo takich juz nie ma ...
Monia bardzo mi przykro.... I bardzo Cie rozumiem. Ja też straciłam ukochaną Babcię w zeszłym miesiącu. Mieszkała z nami całe życie i była mi jak druga Mama. Pogrzeb jest straszny, dobrze że te najgorsze momenty za Tobą. Życzę Ci dużo siły, ja zawsze sobie myślę, że Babcia jest teraz w lepszym miejscu.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
No, tylko Kark pytanie, co dalej we Wrocławiu? Bo rozumiem, że pewnie całonocny melanż. Musisz sama przemyśleć, czy dasz radę, czy masz ochotę i przede wszystkim czy nie wyjdzie tak, że przejedziesz się tylko w dwie strony 10 h, a zostaniesz w wynajętym mieszkaniu.
U tej koleżanki, do której idziemy teraz na ślub, były też jajca z panieńskim. Bo była cisza i cisza, my dwie ciężarne stwierdziłyśmy, że na pewno na imprezę nie pójdziemy w miasto i też nie będziemy brały organizowania czegoś w domu na siebie, bo ledwo rok temu ogarniałyśmy obecnej pannie młodej huczne urodziny i roboty było po pachy, a jej inni znajomi są trudni w obejściu i szkoda nam nerwów. W końcu półtora miesiąca przed ślubem napisałyśmy do kilku dziewczyn i okazało się, że świadkowa nie będzie nic organizować, a reszta się nie odezwała. Więc przemyslałyśmy sprawę i stwierdziłyśmy, że po prostu dwa tygodnie przed ślubem zarezerwujemy sobie sobotę z panną młodą i u mnie w domu zrobimy sobie spa, dałyśmy jej na początku kwietnia zaproszenie i tyle. Tydzień przed tym spotkaniem mam telefon z pretensjami od jednej dziewczyny, że nikt nic wie o wieczorze panieńskim, który niby ja organizuję. Mówię i słusznie że nikt nie wie, bo ja nic nie organizuję. I z mordą, że jak to sobie wyobrażam, że zajęłam pannę młodą na jedyną możliwą sobotę, bo zaraz jest majówka i ona wyjeżdża i nie ma kiedy zrobić 😂 No po prostu jajca, się obudziły. Ostatecznie, chcąc jak najlepiej dla panny młodej, udostepniłyśmy ten termin, pod warunkiem, że spotkamy się w domu u panny młodej, a później mogą iść na imprezę już bez nas i że my nie organizujemy Zaproponowałyśmy spa, ale to zostało definitywnie odrzucone. I tak w efekcie 60% osób się wykruszyło, a z tych co przyszły ponad połowa wpadła tylko na godzinę i sobie poszła. Imprezy później nie było, spa nie było. Uwielbiam takie akcje "pobudki".Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia lubie tylko za wspomnienie mnie..
Bardzo mi przykro przeżyć i smutnego okresu w tym szczesliwym ciążowym😔
Szczęściara wroce to wrzuce;)
Ja po okuliscie..opryskliwa lekarka. Dostalam skierowanie na wyciecie do szpitala bo to brzydka brodawka..skonsultuje z dermatologiem i lekarzem ale raczej sie nie zdecyduje teraz,moze po porodzie.XxMoniaXx, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Monia, przykro mi 😢 Dla mnie rok temu czas między śmiercią babci a pogrzebem i sam pogrzeb to najgorszy okres, bo wszytko jest w zawieszeniu. Pogrzeb zamyka pewną część, po nim przychodzi oczyszczenie. Trzymaj się 😘
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:54
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dośka wrote:Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie!
Tak termin mam na 1 listopadaPóki co lekarz obstawia chłopaczka. Mogę wrzucić zaraz fotkę tylko muszę rozgryźć jak to się robi
Mam 28 lat i jestem z PoznaniaWik89, Dośka lubią tę wiadomość
-
Monia jesteś bardzo dzielna. Nie dziwię się że tak emocjonalnie przeżywanie to zwłaszcza dziadek.. Dużo sił Wam życzę🤗🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 15:52
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciara spamuje:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49b0487b0884.jpg
Kącik gratów:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd462102e230.jpg
I mój ulubiony (ta lawka to genialny pojemnik na zabawki,baaardzo pojemny śmietnik😀)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f82759ccb60d.jpg
Póki co tak,jak Pola przeniesie sie do swojego to co rozowe to zniknie do niej a resta zostaje u Olka z dodatkami dla niego już wtedy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 20:28
Cytrynowy sok, Szczęściara, alex0806, XxMoniaXx, Pestkaa, tęczova, Ani0nka, OlivkowaMama, Arashe, Julia93, Niezapominajka2, blair. lubią tę wiadomość