Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko fajnie! Ahh chcialabym juz wybierac ciuszki i kompletowac meble
Siedze jak na szpilkach i odswiezam strone z wynikami badan hahha a to nie beta tyllo zwykly progesteron tsh i prolaktyna... co te starania robia z czlowiekiem 😂przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny, pomozcie mi... Mam typowo przedokresowy bol brzucha, ale zauwazylam, ze pojawia sie on tylko jak zmienie gwaltownie pozycje (wstane, schyle sie, podniose cos), a nie tak jak zwykle niespodziewanie. Dodatkowo mam co jakis czas klucia w jajnikach. Powiedzcie mi, mialyscie kiedys taki rodzaj bolu przed okresem?
Wiem, ze moze troche panikuje, ale po tym plynie, ktory ostatnim razem mialam, boje sie, ze znowu zrobilo mi sie jakies dziadostwo.
Szczesciaro- plamien poki co nie ma, zazwyczaj przychodza wieczorem. Mam przygotowany Bobo test i zrobie go dla formalnosci przed odstawieniem dupka, jutro albo w niedziele.
Wik, dawaj znac od razu jak bedziesz miala wyniki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 17:41
-
Nikodemko w tym cyklu często bolały mnie jajniki 12dpo najbardziej. Jak wpisywałam w Google czy tak się dzieje przed okresem wszędzie czytałam że to normalne. Oby u Ciebie było co inne, ja nadal trzymam za Ciebie kciuki 🤞🤞
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Jezu dziewczyny czy w też mialyscie kłucia na początku ciąży? Kuje mnie co chwilę tam na dole po prawej stronie😒😒Mam nadzieję że to nie przez to że przestawiłam odrobinkę łóżko (nie dzwigałam tylko pchnełam)🤔🤔
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Mnie kłuło bardzo długo po pozytywnym teście czy nawet USG
właściwie to kłuło z różnym natężeniem przez 1 trymestr. Teraz moja macica ma wieczne zakwasy chyba. Dzisiaj z tego wszystkiego zrobiłam sobie spa, leżę w wannie z pianą i kulką do kąpieli z płatkami kwiatków;p burżuazja normalnie. Może od ciepłej wody trochę mi się te mięśnie rozluznią i przestaną biodra boleć
także bóle to dobry zwiastun ciąży;)
Szczęściara, Nikodemka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko super pokoik, ja na razie nic nie zmieniam, młody póki co będzie i tak z nami.
Byłam właśnie poprawić sobie humor u fryzjeraprzyciemnione i podciete, na jakiś czas mam spokój
Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Mnie klulo w macicy na początku ciąży.
Tym pchnieciem się kochana nie przejmuj!
Nikodemko, tak się zastanawiam, bo zawsze przed okresem ma się taki brzuszek jak balonik, napompowany ta krwią w ściankach i tak mi przyszło do głowy, może to nie mądre, ale skoro przy ostrym ruchu, to może macica Ci po prostu na coś uciska.
Wiki czekamy z TobąSzczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Arashe, to mozliwe, tylko dlaczego nigdy wczesniej tego nie czulam. Juz sobie wkrecalam zapalenie przydatków, bo jeszcze te moje zle samopoczucie i stan podgoraczkowy... ale ogarnelam sie. Moze mi tam wszystko jakos wyjatkowo spuchlo.
-
Hmmm no mnie tez w tym cyklu dosc mocno boli jajnik (lewy), ale w lutym na usg lekarz powiedzial mi ze mam lewy jajnik bardzo blisko sciany macicy i ze moge go bardziej odczuwac..i chyba faktycznie tak jest.. za to mialam dzis kłucia w dole szyjki tak jakby tuz przy wyjsciu, dosc mocne, i juz sobie zaczynam wkrecac jakis objaw
cos czuje ze zaraz wyniki badan krwi sprowadza mnie na ziemie
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, na pewno wyniki beda dobre! Zaraz zobaczymy pieknego, wielkiego proga
Ja mam prawy jajnik przyrosniety do macicy i tez zawsze bardziej go czuje, ale teraz to jest jeszcze inny rodzaj bolu.
Szyjka tez czasem mnie zarwie, tak jak opisujesz.
A powiedz mi, czy @ po hsg jakos roznila sie od tych, ktore masz zazwyczaj, poza tym, ze cykl byl krotszy? Z tego co czytam, to wiele dziewczyn odczuwa po nim silniejszy bol miesiaczkowy przez kilka miesiecy. Nie wiem jak mialabym zniesc jeszcze silniejszy od tego, ktory mam
Edit: Domi, mnie tez zastanawia, ale chyba nic nie znaczylWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 19:42
-
Domi, wierzysz za mnie! Choc nie powiem, ze nadzieja sie jeszcze we mnie tli, jak to u staraczki
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko , tak, juz tu chyba pisalam, ze wpasnie po hag jak przyszla @ to bolalo mnie przez ok pol dnia bardziej niz zazwyczaj.. i byla troche dluzsza, tak o jeden dzien, niz zwykle..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemka wrote:Wik, na pewno wyniki beda dobre! Zaraz zobaczymy pieknego, wielkiego proga
Ja mam prawy jajnik przyrosniety do macicy i tez zawsze bardziej go czuje, ale teraz to jest jeszcze inny rodzaj bolu.
Szyjka tez czasem mnie zarwie, tak jak opisujesz.
A powiedz mi, czy @ po hsg jakos roznila sie od tych, ktore masz zazwyczaj, poza tym, ze cykl byl krotszy? Z tego co czytam, to wiele dziewczyn odczuwa po nim silniejszy bol miesiaczkowy przez kilka miesiecy. Nie wiem jak mialabym zniesc jeszcze silniejszy od tego, ktory mam
Edit: Domi, mnie tez zastanawia, ale chyba nic nie znaczyl